Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@lucka8787 Ano a strasne ,niekedy som cely den v posteli lebo niesom schopna ani vstat .Varenie a otvaranie chladnicky su moji najvacsi nepriatelia🙂Nemozem pit cistu vodu ani jest kuracie maso lebo sa idem dogrcat ,dufam ze to cim skor prejde lebo je to vycerpavajuce 😐😐😐
No ja som dnes prvý krát bola hladná inak mi he tak ze na jedlo nemôžem ani kuk..nevraciam ale je mi blee...ale dnes výrazne lepšie..
@linda4444 Nechcem ta strasit ani nic podobne no v auguste som bola v podobnej situlacii slabol mi test a zacala som spinit po par dnoch krvacat a bolo to biochemicke tehotenstvo ,hned po tom sme sa zas zacali snazit a zatial sa to drzi.Drzim palce dufam ze to neni nic vazne 💙
@darcheckinka Presne takto sa cítim aj ja na jedlo nemôžem ani pozrieť a keď do seba niečo dostanem tak to je zázrak, ešte aj vlastné sliny mi vadia 😑😑😑
@linda4444 nemusí to ešte nič znamenať ja som tiež minulý týžden skončila na pohotovosti kvôli splneniu. Dali mi 2 injekcie a duphaston na udržanie a kľudový režim. Špinenie mám doteraz ale gynekológ mi povedal že je všetko v poriadku už nám bije aj srdiečko.Tak nestrácaj nádej. Držím palce 😉
@hellkaashley toho sa aj ja bojim..podla teba mam ist na pohotovost?
@motylik1717 hej..drzim palce..len ja uz krvacam jasnou krvou..aj ked minule tehotenstvo som to mala tiez..a donosila som do konca
@linda4444 Určite skus ja som v UK a tu keď som šla do nemocnice stým ze krvacam tak len povedal bohužiaľ stáva sa nech to skúsime ešte raz.Doma na sk ti určite pomôžu viac poskytnú viac informácií a možno to ani nie je nič vážne veľa žien zo začiatku trosku spini. Držím palce nech ste v poriadku 💙💙💙
@linda4444 chod urcite na pohotovost, nech vies na com si. Necakaj.
@linda4444 ja by som určite išla na pohotovosť. Moja svokra keď čakala môjho manžela tak krvácala a dokonca v kusoch, poležala si v nemocnici a všetko dobre dopadlo. Len tam chod 😉
@hellkaashley prosim ta, po biochemickom sa moze hned ,,pracovat,, na dalsom babatku? Lebo mozno to je prave moj pripad, v nedelu bola jasne viditelna druha ciarke a dnes na dvoch testoch po druhej ciarke ani stopy, dokonca ani duch tam nebol.
@hellkaashley no mne zas zacina smrdiet cokolvek z prasata...klobasky, jelita, mast...bleeee :-P a to idem na zabijacku...asi to tam neprezijem.a moj najvacsi favorit teraz je acidko a banany..🙂 🙂 🙂
@daisylucky Veľa ľudí a ešte aj Dr mi povedal ze po biochemickom tehotelové je ženské telo ako keby pohnojene. Kým Dr nezasahuje do tela a sama sa vycistis co bol môj prípad nemal by byt problém, nám to vyšlo a vďaka Bohu sa malé drží dnes som už 7+5 tak dúfam že tento krát to vyde.
@lucka8787 No tak to máš fajn môj manžel je muslim takže u nás sa varí len kuracie a ja ešte aj keď ho varím mi je zle 😂😂😂a tak môj manžel papa to kura hnusne a ja si dám radšej slaninku s cibuľkou a horčicu 😁😁
😀 😀 tak to by som nedala 😀
@linda4444ani ťa nevyšetrili? Či je mimi v poriadku? Na teste je druhá čiarka síce slabá ale je vidno.
@motylik1717 vysetrili nic nevideli...
@linda4444 tak to ti verím že si z toho na nervy 😢 a za tvojím dr nechceš zájsť? ak sa ti dá normálne nech ti vezme krv alebo niečo, však takto vôbec nevieš, či je to tam alebo nie. a ked už si krvácala pri predošlom tehu tak to máš v papieroch a máš sa čoho chytit. lebo tato neistota ☹
@linda4444 ja nechapem, riadni debili na tej pohotovosti, podla tych testov vyzeras, ze si tehotna. Oni tvrdili, ze tehotna nie si ani si nebola? Skus sa objednat ku svojmu gynekologovi na krv, z krvi by mali presne zistit. Aspon mna objednali na piatok rano, ked som im pisala, ze v nedelu som mala pozitivny test a v utorok negativny. Ale ja som sa uz celkom zmierila s tym, ze je to biochemicke tehotenstvo, mozno si uz do puatku ani testy nebudem robit, aby som sa netrapila zbytocne.
Baby tak ja som prave prisla od lekarky. Na sone nebolo este nic vidiet 😓 zobrala mi krv o 13:00 mam volat o vysledky a uvidi sa co a ako. Toto iste som mala pri malej ked som k nej prisla. Nebolo nic vidiet az po tyzdni. To su take stresy velmi sa bojim ako to dopadne 😓
@slniecko26 neboj, aj ja som tak bola pri prvom a tiez nic nebolo vidiet a objednal ma az za 3 tyzdne. ale tak z krvi by to mali vidiet. 🙂
@slniecko26 a na zaklade coho ti lekar povedal ze si v 7tt? ci to si si ty vypocitala? Lebo v 7tt je uz vacsinou aj srdiecko vidiet..to je divne..no drzim palce nech aspon to hcg bude upokojujuce ;)
@daisylucky no ciarocka evidentne silnie 😉
@slniecko26 mne pri mojich dvoch detoch ultrazvuk v tak skorom stadiu ani nerobili, iba krv mi brali, to ani nie je dake povinne vysetrenie, podla mna to hlavne robia preto, ze ak by uz nahodou bolo vidno srdiecko (co este nemusi byt vidno), aby sa mamicka potesila. Takze sa urcite netrap, a vysledok z krvi bude urcite pozitivny, drzim paste!
@daisylucky myslim ze to vyzera dobre

@linda4444 aj ja sa pridavam drzte sa