Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@renimac velmi sa bojim....
@zirafka86 dakujem ti 😊
@slniecko26 neboj sa vydržíme s tebou do tej stredy 🙂 a budeme vedieť presne 🙂 ja verím, že je to tam
@slniecko26 tak to budem napätá aj za teba 🙂. Ale bude to dobré, uvidíš.
@slniecko26 držím palce, všetko bude v poriadku, neboj 🙂
@slniecko26 moja aj ja ti drzim prsty a verim ze to dobre dopadne 🙂
@renimac jeminky tak sa podarilo? velmi sa tesiiim tak som ti to priala..neviem ci si ma pamatas zo snaziliek 😎 drzkajte sa ♡
@alchemilkazltozelena Ahoj, jasne, že si ťa pamätám 😉. No konečne sa nám to podarilo po tých 3 rokoch. Vidím, že ty si už za polkou 😉. Tak veľa zdravicka 🍀.
@renimac dakujeeem a coze si sa nepochvalila v snazilkach? uz tam nechodis? 🙄
@alchemilkazltozelena vieš čo, chcem počkať na ❤ a potom dám vedieť. Ja som na koni nebola mesiac a pol, odišla som z kade sa dalo. Ale určite tam napíšem 😉.
Ahojte, rada by som sa pridala k Vam 🙂 sice sme podla utz o 1 tyzden pozadu ako podla kalkulacky a zatial bol vidiet len gestacny vak ale o 3 tyzdne idem na kontrolu a verim, ze uz bude pekne bit srdiecko a bude vsetko ok 🙂 ♡
@mon895 vitaj medzi nami, tešíme sa 😀
Dievcata tak ja odchadzam..dnes som bola u lekara..ten mi povedal ze pozitivnym testom neveri..ze to este neznamena tehotenstvo..pozrel ma..nic nevidel a ja som aj so svojimi pozitivnymi testami odtial smutna odkracala...v piatok si mam zavolat o vysledky krvi..ale aj tak som presvedcena ze som o babo prisla...lebo taka silna ciarka ako som mala minuly tyzden musela byt gravidita...prajem aby sa vam narodili zdrave deticky.
@linda4444 to mi je lúto budem na teba mysliet a držat ti palce aby sa ti čím skor zadarilo 🙂
@slniecko26 dakujem..ja deti uz neplanujem..toto bolo take neplanovane...mame uz 4...
Zienky na ktore sono resp. v kt. tyzdni ste brali svojich chlapov aby si pozreli svoje babanko?
@lucka8787 ked som cakala prve dieta, bol so mnou na vsetkych. Ked som cakala druhe, bol so mnou len na 3D, inokedy strazil prve dieta. Ale asi najdolezitejsi je morfologicky ultrazvuk v 20. tyzdni. A najzaujimavejsi 3D, ale to nie je povinny, ten si platis, ak ho chces absolvovat (robi sa tusim okolo 25. tyzdna a vidis tam tvaricku babatka, ak je dobre otocene).
@lucka8787 ja beriem manžela v piatok na prvé. Dúfam, že bude biť srdiečko (podľa ms budem 7tt+2). Je to naše prvé takže to chceme absolvovať spolu 🙂
@renimac môžem ťa ešte otravovať poslala si mi link na hodnotu hcg. Prosím Ta do ktorého týždňa spadám podľa toho môjho hcg - 4 týždeň? V treťom je hodnota od 5-50. Dakujem Ti ešte raz veľmi pekne!!!! Som z toho zmetená ☹ a to som si myslela, že už niečo bude vidieť a také sklamanie, že vôbec neviem na čom som. Ráno urobím znovu tehu test.
@slniecko26 inak ak ti pomoze ja mam taketo hcg tabulky : http://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.as...
@dilaila999 ja som ho nebrala kvoli tomu ze som nevedela ci uz bude cosi vidiet alebo nie...ale aj tak by asi nemohol kvoli praci.ale chcem ho zobrat uz na druhe, to by som mala byt uz v 12 tyzdni tak to mozno bude zaujimavejsie 🙂
@slniecko26 podla mna si nejaky 5tt, lebo viem kedy som otehotnela ja a som 5tt+3. Cize nejake 3 dni skor ako ty 😉.
@renimac a ty si už bola aj u lekára? Aj ste už na sone niečo videli? A čo hcg aké si mala? Viem strašne veľa otázok ale len preto aby som vedela porovnať so mnou. Dakujem Ti
@linda4444 no tak to mi je luto. lebo ten pocit že to mohlo byť ti ostane. ale tak máš krásne detičky, ktoré ti určite robia radosť. drž sa 😀
@slniecko26 ano, ja som uz bola, na sone uz bol gestacny vak a naznak plodu. hCG som mala 17DPO 838 a o dva dni 2075. Ale naozaj to kazdej rastie inak. Vies
poslat fotky spolu? Nech si ich vieme porovnat pri sebe.
@renimac ahoj tak prave som zacala krvacat 😓 idem volat k lekarke
@slniecko26 ☹ ☹ myslim na Vas.

@slniecko26 kazdopadne ber to pozitivne - krvne testy tehu potvrdili, papierikove testy tiez ukazuju kolajnice, takze uz len trpezlivo vyckat na kontrolu na utz a dufajme ze uvidis krasnu bublinku ;)