Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@renimac
@modrykoniar baby myslim ze tuto skupinu opustam ale citat vas budem stale a velmi vam vsetkym drzim palce aby ste to dali do konca 😊
@slniecko26 to vazne? Co povedala lekarka? 😢
@slniecko26 je mi to veľmi ľúto :( drž sa!
@slniecko26 o moja neviem co napisat cakala som na test a teraz toto drz sa
@slniecko26 joj to mi je velmi luto, čo povedala lekarka? a určite napíš ako sa darí
@modrykoniar
@vanda12345
@dilaila999
@renimac zajtra idem znovu na krv ale ja si nedavam nadej pomaly sa s tym zmierujem. Takto som prisla o babo aj v auguste tiez samovolny potrat. Len nechapem co je zle ze znovu to takto skoncilo 😓
@slniecko26 urcite si daj spravit hematologiu a reprodukcnu imunologiu. Babam v mojej skupine prisli na problem po opakovanych potratoch. Sliznicu maternice mas dostatocne vysoku?
@slniecko26 ach moja zlata vsetko to ti spolu prezivame tesime smutime no snad lekar zajtra bude mat dobre spravi moc ti to prajem drz sa
@renimac na tie vysetrenia ma ma podlat gynekolog ci obvodna lekarka? Mozno blba otazka prepac ale nevyznam sa. S malou som problem nemala. dakujem
@slniecko26 mozu obaja, ale musis si to vyziadat. Vacsina lekarov to ani nespomenie, akoby ich ani nezaujimalo, ze tam moze byt problem. Problem s krvou moze byt az po porode, su to komplikovane veci. Strasne ti drzim palce.
@renimac dakujem ti velmi pekne!!!!
@slniecko26 hlavne nech si v poriadku
@slniecko26 to mi je luto,snad je to len plany poplach,drzim palce 😒
baby toto som nasla je to fascinujuce teda aspon pre mna 🙂
http://www.pregnology.com/due-date.php
ahojte čakatelky, ako sa máte? ako sa cítite, už ste boli všetky u lekára? ja sa chystám buduci piatok.
@modrykoniar ahoj ja som cca.v 8tt na prvom ultrazvuku bola vidiet len bodka,4.11.idem na kontrolny ultrazvuk snad uz bude vidno aj srdiecko...zatial mi nebyva zle (nevraciam) len mi je tak tazko po vsetkom co zjem 😊
@sasenka04 no mne zatial nie je zle, ale to sa môže zmeniť zo dna na den 😀 ja som podla kalkulačky 6+6 ale ja si myslím že menej, myslím že ovulka bola neskôr, preto sa chystám na prvu prehliadku až buduci týžden, dufam, že už bude srdiečko 🙂
@modrykoniar ahoj. dnes som bola na ultrazvuku, srdiečko ešte nebolo vidno :( podľa ms som 7tt+2 no podľa ultrazvuku cca 5.týždeň. doktorka povedala, že je to tým, že som mala dlhšie cykly (niekedy až 39 dní), že na ďalšom sone keď už bude srdiečko tak tie týždne ešte upresní. zobrali mi krv, dostala som tehotenskú knižku a nemám sa strachovať, že je všetko v poriadku a v norme. 22.11. idem na poradňu, bude kontrolné sono. už len vydržať 🙂
@vanda12345 perfektná stránka 🙂
@modrykoniar ahoj, ja idem 28.11 druhykrat, sono+odbery, genetika. Idem aj s muzom nech si pozrie drobca 🙂 zacina ma napinat z masa, takze nachvilu bude zo mna asi "vegetarian" 🙂
@leanice no aj mne sa pacila preto som tu dala a ked som detom ukazocala tak ty boli ze wow ako sa to vyvija ty si v ktorom??ja podla toho 5+2
Baby mne klopem nic nie je qko ziadne pachy nic take ako obcas mi je tazsie ale to sa da akurat vcera som mala plynatist😊a prsia to najviac no mozno dost osobne no nejak by som sa na to vsetko naj v.....a ale nejde to co by som si mohla ba to dat
@modrykoniar no ja som z toho uz celkom na nervy, v nedelu pozitivny test, v utorok dva negativne, v stredu aj stvrtok pozitivne, dnes som bola na krv, ale vysledky budu az v stredu, objednali ma uz aj na december na ultrazvuk a vypisanie tehuknizky, ale vlastne az v stredu sa dozviem, ci som tehotna, takze asi zcvokatiem dovtedy...
Dievcata ..ja som tehotna..krv je pozitivna...poobede napis tu pecku co sa mi stala
@dilaila999 tak už len vydržať, ale dôležité je že je zakuklené na tom správnom mieste 😀
@daisylucky neboj sa, mysli pozitívne a do stredy to dáš, my ťa podporíme a verím že sa budeme spolu tešiť 😀
@linda4444 vaaaaaaaaaaaaaau, to je najlepšie správa dnešného dna 😀 tak predsa 😀 😀 😀
@modrykoniar to budú dlhé štyri týždne 😀
@dilaila999 no to viem, mne to do piatku príde ako buduci rok 😀

@slniecko26 ☹ drž sa, myslím na teba