Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@senta_sofia tak to je naozaj super. Tie 3kg potom vykojis 😉.
@kotatko1232 ja som mala tlaky a bolesti veľmi dlho, až som sa bála či je to ok a to sa drobec uhniezdoval a robil si miestečko 😉.
@renimac to sa mi tiez nikdy nepodarilo,ja som pocas kojenia mala tendenciu skor pribrat 😀 proste nedostatok spanku a tak... ale ono je to vsetko velmi individualne a co plati na jedneho,nemusi platit na druheho😉
@senta_sofia moje ideály práve padli 😁😁😁. Nevadí, hlavne nech sme zdraví 😀.
@renimac Jej tak to je na dobrej ceste..ja si uz ani nepametam ako som to mala pri malej ked som ju cakala..ale sranda by bola ze tento mesiac som bola u dokiho lebo pozeral kedy bude ovulka .. 😀
ak by som bola tehulka tak by som uz bola 4tt+2
@kotatko1232 tak to by ti už test aj zajtra ukázal 😉.
@renimac no tak to dufam ze ukaže// a moja polovicka odpadne že sa to hned podarilo ako pri malej 🙂
@kotatko1232 to ja nepoznám, ale prajem ti to 🙂.
@renimac Dakujem..tak ale nieje to na 100% ze sa to podarilo..to sa uvidi az zajtra 🙂
@kotatko1232 daj potom vedieť 😉.
Som 24 tt,zacinala som na vahe 63 a teraz uz skoro v 25 tt mam plus 4 kg ale ratam ze to pojde teraz hore velicee rychlo 😊
@renimac moja ja som zatial.pribrala 6kg ale myslim ze este priberiem,ale hlavne nech sme zdrsvi kilecka pojdu potom dolu.
@marianinka ahoj v prsiach sa ti uz tvori kolostrum - prve mliecko, velmi dolezite pre babatko v prvych hodinach, dnoch, obsahuje vela dobrych latok 😉 aj mne sa uz zacalo tvorithttp://babetko.rodinka.sk/babaetko-po-tyzdni/no...
@suzanna1112 dakujem ,no mne sa strasne naliali prsia ako keby mam kojit celu dedinu 🙂 tak.som zvedava ze ked sa malinky narodi ci aj bude ceckat,lebo prveho som ma la na UM pri nom som.nemala nic
@renimac baby ja som mala pred tehu 67kg teraz 79kg takže už 12kg som pribrala ale mám aj veliké bruško doktor vraví že aj viac plodovej vody, dúfam že už moc nepriberiem
@22petruska mne doktor tiež hovoril, že mi bruško ide rýchlo dopredu. Tak snáď nam to pôrodom všetko zmizne 😉.
@renimac a ty si koľko doteraz pribrala? ja tiež dúfam
@renimac ja si myslím,že aj preto mám také veľké bruško lebo predtým som mala dvojičky tak možno maternica zostala viac natiahnutá a teraz má malá veeeeeľa miesta 🙂
@22petruska ja 6kg... aj keď, naposledy som sa vážila 8.2. Tak možno už aj viac.
@renimac ☹ to len ja som tu najviac
@22petruska ale nie... A hlavne, je to už tvoje druhé tehu, a ja som prvorodicka.

@renimac si myslis??Ty si mala tiez take nejake priznaky??pametas este nato??