Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
Ahojte maminky tie ktore ste z trnavy a budete krstit poradite mi nejaku dobru restiku na oslavu.dakujem pekne.☺
Budete niektora rodiť v LV?
No konečne aj ja už mám 3/4 vecí zbalených 😊 akurát rozmýšľam, že ako rozmiestniť spálňu, lebo vedľa postele nie je toľko miesta okolo postieľky
@suzanna1112 nechala som sa inspirovat, že vyskušam tú ostružinu malinovú pit 🙂 kolko šálok za den pijete?
@sun123 ja v nemocnici na pozorovani na tlak a nic... len babatka pocut!!!
Ahojte, prosim uz chodite do nemocnice na poradnu? Ja chcem antolsku, akurat ze neviem kam volat na objednanie - ci uz konkretnemu lekarovi, alebo na nejake vseobecne cislo. Dakujem za rady 🙂
@kotatko201 a ako to vyzera s tlakom??? Mna dnes pre zmenu hlava boli od obeda, stihla som poprat zasa par veciciek, umyt a vysterilizovat vsetko od odsavacky po dudliky
@simca99 ja tiez dufam, ze znovu pomozu, ako prvorodicka som mala rychly porod -3h ( z toho bolesti asi 1,5h) tiez sestricky sa cudovali 😉
@ria168 sa mas ja okrem odsavacky a cumlika nemam kupene este nic... 🙂 tlak sa trochu zmiernil ale babatko sa akosi na ctg nechce hybat dnes som bola uz 4-krat a nic nakoniec my dali ten oxytocin ako zatazovy test a babo sa konecne hybalo... zvladli sme to pry na vybornu...
@krepes ja pijem jednu salku alebo hrncek, 2 lyzicky sypaneho caju, myslim, ze az posledny tyzden budem tak 2 salky denne, citala som na nete, ze niekto to stupnuje, zacne jednou, potom dalsi tyzden 2, dalsi 3 salky caju, ale pijem len 1 😉
My tiez riesime, ako dame 2 deti do spalne, mala je zvyknuta pri mne, postel ma pri mojej strane, pre babatko mame nachystanu kolisku, len neviem, kde ju umiestnit, aby sa mi lahko k nej vstavalo, no, bude to teda zaujimave 🙂
@kotatko201 no ved babu sa bude chciet len sa neboj co ked zrovna oddychuje lebo mu to vyhovuje 😊 dokupit sa da vsetko rychlo aj to stihnes
Baby nemate problem s ocami???
@ria168 mam to je tlak ak vidis pred sebou cierne gulicky... ak ta bolia len oci pri zmurkani tak je to pry migrena...😉
@kotatko201 prve ma to napadlo, ze tlak ... kazdy tyzden sa nieco vyskytne mam taky pocit a ty ako ???
@ria168 no ja dnes asi zase nic... ctg bez pohybu... a tvrdlo my brucho ako fras... ale rodit sa asi nechystam....😒 babo si robi co len chce... uz sa aj sestricky smeju te aky som pekny inventar... stale rovnaka tvar...👏
@kitta tak ja mozem povedat za seba skutocne toto tehotenstvo plne prekvapeni...
@kotatko201 aleee prosim ta len pozitivne mysli a na ostatne sa vykasli vydrzite si tam pod dohladom keby cokolvek
@kotatko201 tak ku koncu sa babo uz nema kam hybat a kazdym tyzdnom menej. Neboj urcite to zvladnete. A tlak ako? Ja som mala vcera den v posteli. Strasnu kyselinu som mala, tak som viackrat vracala. Kamoske takto zacal porod, tak som trochu spozornela. Ale dnes uz ok, tak snad nic. Ja som len 35tt

@petkak89 ahojky.ja si budem chystat bodicko s dlhym rukavom,dupacky alebo teplacky a tenky svetrik,ciapocku a deku na zakrytie do vajca popripadne ak by bolo velmi chladno tak hrubsi svetrik alebo hrubsiu deku 😉