Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@lucka8787 jeeeej kraaaasne zlate male 🙂))) drzim palecky nech vsetko ide jak ma 🙂 ja idem zajtra a si pis ze budem žobrobit o foto 😀 (som inak myslela ze to je zadara...ved kolkokrat som bola na sone aj foto vytlacili a nikdy som neplatila...i ked tehu som este nebola...asi pre nas platia ine pravidla:/ )
mne tiez doktor nevytlacil foto a myslim ze keby si ju vypytam tak tiez za to platim....ale nabuduce si uz mozno vypytam, prvy raz to bolo strasne malinke aj tak 🙂
Tak mne dala moja dr foto automaticky, ani som ju o to nepýtala a neplatila som nič.
@linda4444 aj ja idem v stredu k lekarke a tiez som velmi zvedava co vsetko bude vidiet a ci bude aj srdiecko 💓
@linda4444 nooo takto...podla menzesu som 5tt+6 ale podla sona dnes 6+2tt a aj mi tak zapisala. no moze uz bit srdiecko ale vsetko zalezi od toho kedy doslo k oplodneniu. mne aj testy vysli pozitivne 3 dni pred tym ako mala dojst MS a nedosla tak preto sme aj par dni popredu lebo asi aj ovulka bola skor.Uvidis. dolezite je aj aby bolo spravne uhniezdene. budem drzat palce 🙂 😉
Ahojte baby citam tu vsetky vase pribehy a tesim sa s vami...aj ja sa teda pridavam k tym Junovkam...testiky vysli pozitivne 3,u lekara som uz bola(ale kedze som pravdepodobne otehotnela neskor nez bola predpokladana ovulacia) tak bolo vidiet len malu gulicku (bolo to pred tyzdnom a pol). Na kontrolny ultrazvuk idem 4.11.to uz by malo predpokladam byt vidiet aj srdiecko 😊
Ahojte baby aj ja sa pridavam, som v 5. tyzdni 🙂
@ronniekor super a uz si bola aj u lekara??? 🙂
@vanda12345 este nie pojdem az o tyzden, chodim do skoly tak moc casu nemam:(
@ronniekor tak to mozno bude aj srdiecko 🙂 tak teda si drzime prsty ja este len budem volat mozno bud tyzden zavolam a objedna ma 🙂
Takze si na tom podobne 🙂 A inak kolkate mimco cakas?🙂
@ronniekor noooo asi tak cca 4+4 a tretie ty kedze studujes asi 1 co??kolko mas r
ahojte zienky, pridavam sa opatrne k vam, som 8+3 a modlim sa aby bolo vsetko v poriadku. Uz som bola v novembrovkach, ale nevyslo to.
Baby ja idem zajtra k lekarke. Minule ešte nevedela jednoznačne potvrdiť akciu srdiečka,tak držte prsty, nech je všetko ok.
@saskia212 tak to mas jasne ze budeme a potom daj vediet
Ahojte, aj ja sa pripajam 5tt podla mojich vypoctov, modlime sa nech je vsetko ok, nase prve 🙂 k doktorovi si chcem este aspon tyzden pockat. Citim sa zatial dobre, akurat ma pobolievaju prsia a citim sem tam podbruskom a staaale mam sucho v ustach, musim vela pit a samozrejme stale chdim cikat ale zatial bez nocneho stavania 🙂 a spala by som stale... naordinovala som si aj kyselinu listovu a c-čko, hlavne ked je teraz take obdobie, ze je okolo mna sama choroba
@chmeluska ahoj tak super aj ja sa hlavne modlim do uspesneho konca a zdravicka aj ja miestami pocitujem podbrusko pises to aj ty tak snad je to normal 😉 a presne prsia a doobeda mam taky pocit tazkeho zaludka ale da sa to zvladnut takze si drzime prsty ja som cca4+4
@vanda12345 Ja sa praveze az citim neprijemne ked sa napriklad rano zobudim a nic necitim 🙂 🙂 deju sa tam velke veci tak isto je normalne ze je nieco citit 🙂
@chmeluska hahha ty si maska ako ano presne veeeeelmi velke veci sa v nas deju a presne nieco citit je asi normal len nech je vsetko ok a zdrave 🙂
@vanda12345 🙂 treba verit ze bude vsetko v poriadku, drziame si palce 😉
@chmeluska prsne ako pises verit modlit sa nestresovat a vytesovat 🙂
@vanda12345 ja mam 22 rokov a som 4tacka 🙂 Ano prve a necakane🙂
@ronniekor to je fajn ja som prve tak necakane v 18 🙂 takze pohoda a zvladnes to a budes si to isto uzivat 🙂
@vanda12345 Vazne to si sikulka ze si to dala 🙂 ako tehu zatial fyzicky prezivas?

Dakujem baby 🙂 aaa mam otazocku...drobcovo srdiecko ma frekvenciu 90/min...asi sa estelen rozbieha vsak?