icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

ria168
5. jún 2017

@zuzanka0000 aj ja po prvykrat tiez neviem co ma caka neboj nie si sama 😉

kitta
5. jún 2017

Aj mne viac tvrdne, sem tam ma tak taha dole. A maly sa vie v tom bruchu niekedy tak rozkopat, ze mi ide vyvalit bok. Ale bolesti ziadne zatial, ze by som chcela ist do sprchy alebo si okamzite lahnut. Rodite niektora v Ruzinove? Ci dame stretko 😂😂😂

ria168
5. jún 2017

@kitta no tak to je dobre, ze nemas ziadne bolesti a podobne 🙂

malucke
6. jún 2017

@verunqha23 aj ja mam cs5 uz mesiac,je to len skrateny krcok,neznamena ,ze si otvorena na 6 prstov 🙂 to uz by si bola na porodnej sale

ria168
6. jún 2017

neni vam dlho uz???? 😨

kitta
6. jún 2017

@ria168 mno ako sa to vezme, aj by som si este uzila to volno, slobodu 😂a tak, ale aj by som uz rodila nech ho vidim, citim a nech ma tolko nekope 😊 Dnes kontrola a monitor. Nic sa nedeje 😃

alleke
6. jún 2017

@kitta tiez som rovnako na tom stale nic . Sestricka na monitore ma obj na buduci tyzden na utorok s pozn. dufam ze do utorka porodite 😅

sasenka04
6. jún 2017

@ria168 ja idem zajtra ale vobec to nevyzera zatial na porod ani sa tak necitim...len ma v noci a cez den prehanalo...tak dufam ze to nebude ziadna viroza lebo ma porazi 😞

ria168
6. jún 2017

@kitta
@alleke
@sasenka04

ja idem vo štvrtok, ale už neviem obsedieť obležať nič, teraz som ostrihala kvetiny :D už by to mohlo prísť, tie posledné týždne sa tak tiahnu, nejde to rýchlo ako predtým

alleke
6. jún 2017

@ria168 ja ked niekomu poviem ze mam termin na nedelu tak mi nechcu verit, ja kazdy druhy den upratujem lebo neviem co so sebou.. ale uz by som to chcela mat za sebou aj ked mi moje brusko bude chybat...

ela1975
7. jún 2017

@ria168 veru je.a ked si predstavim ze do terminu este dva tyzdne a tyzden mozem prenasat.😊

ela1975
7. jún 2017

@sasenka04 aj mna vcera prehanalo.to moze byt aj teplom.ja mam poradnu tiez zajtra.😊

ela1975
7. jún 2017

@alleke mna uz tiez chyta upratovacia mania.idem poumyvat okna a prezliect keby ma to najodou chytilo s cim nepocitam aby sme mali cistucko ked dojdeme z nemocnice.ja budem najradsej ked budem mat malinkeho uz v naruci.brusko mi hrozne zavadzia.prveho syna som prenasala tyzden tak uvidime ako to pojde s tymto druhym.stredu ma hospitalizovali s tym ze ked sa do rana porod nerozbehne tak pojdem na vyvolavacku.rozbehol sa sam a maly sa o 10.45 narodil.teraz by som si to najradsej odtrpela doma a do nemocnice isla len odrodit.😊

suzanna1112
7. jún 2017

@ria168 mne uz je teda riadne dlho, zajtra termin, ale akosi sa nic nedeje, vcera som vytiahla fit loptu, ze budem na nej trocha cvicit, tak uvidime😎
Tu v anglicku je tak, ze kedze som druhorodicka, skor, ako tyzden po termine, so mnou nic neurobia, takze len cakat musim, prvu som prenasala 9 dni🙂

marianinka
7. jún 2017

Baby tak ako sa drzite , uz ste niektora z tych ktore sme ostali mamickou? Ja este dva dni ale stale nic.jedine mi tvrdne brucho a strasne ma boli, ale inak nic. Toto sa tak vlecie pomaly ...

senta_sofia
7. jún 2017

@marianinka tiez nic, vezmu ta teda skor? Hlava stale tresti?

ria168
7. jún 2017

Baby veru sa nam to taha kazdej jednej ako citam...aj mne bude brusko chybat, ale je to zataz aj to teplo mi je stale, dnes v noci mokra ako mys som sa premiestnila na sedacku az do rana. Teraz som dovarila bazovy sirup a neviem co si vymyslim dalej 😁😁😁 mala ma tlaci pod rebra ako keby ma taha zvnutra za kozu, zasa ma nejaku novu polohu asi

kotatko201
7. jún 2017

@ria168
@marianinka
@senta_sofia
@ela1975 dievcata drzte sa... my sme sice na svete, ale stale v nemocnici a este si polezime...

senta_sofia
7. jún 2017

@kotatko201 zltacka? Ci ten tvoj tlak? Drzte sa aj vy,myslim, ze predlzeny pobyt v nemocke je horsi ako toto nase cakanie ☹

ria168
7. jún 2017

@kotatko201 a na kolko to tam mate este predbezne?

marianinka
7. jún 2017

@senta_sofia moja ja idem aj keby som sa mala sama odrodit 🙂 mam ukonceny 38t a viac cakat nebudem, aby ma roztrhalo od bolesti, jasne ze hlava boli jak svina a brucho ani nehvoirim ,uz nebudem cakat do 14teho tie 4 dni mi mozu velmi uskodit a nie pomoct.bud ma odrodia alebo pojdem do druhej porodnice ,tu su 3 takze v jednej porodim urcite.ako nechat ma s tlakom 170 je ina odvaha

marianinka
7. jún 2017

@ria168 noo ty si ina akcns mamina cakatelka 🙂 klobuk dolu.
Ja uz neviem ani obstat a nie este nieco robit, mne je hned zle len co vstanem.,neviem obsediet co mi brucho zavadzia a tlaci mi maly na vsetko co sa da.

senta_sofia
7. jún 2017

@marianinka spravny pristup, drzim palec a ozvi sa hned ako sa ti bude dat 🙂

marianinka
7. jún 2017

@senta_sofia dakujem moja 😙 no uz sa nedam odbit, je to moje dieta a ked sa mu nieco stane uvidia to peklo, co budu mat. Aj ty sa drz a napisem hned ako budeme na svete 🙂

kotatko201
7. jún 2017

@senta_sofia
@ria168 aa kdeze zlltacka a dokonca tentokrat ani tlak... vysli my zle pecenove testy.... tak si lezime a papame tabletky... mala je v poriadku pekne pribera, testy ok aj by ju pustili len teda mna nechcu... no ako dlho uz tu budem tyzden zajtra idem na krv tak uvidime...

kotatko201
7. jún 2017

@marianinka jasne nedaj sa odbyt... ja som tiez rodila pretoze som sa bala preco to ctg bolo stale zle... a aj som krvacala nechcela som cakat... stres je horsi ako porodne bolesti...

ria168
7. jún 2017

normálne to tu protestuje a nechce pridať správu...v dnešnej dobe sa naozaj netreba nechať odbiť, hlavne ak ide o zdravie a nie len jedného....buďte silné a odhodlané, kto vie ako to pôjde mne, keď budeme v pôrodnici...všetky čo to nemáte jednoduché v tých našich nemocniciach, tak sa tam držte a vydržte to aj kvôli tým malým človiečikom, veľa síl vám želám a trpezlivosti tým, ktoré ešte ako ja sú 2v1 a čakajú na tú veľkú chvíľu

marianinka
7. jún 2017

@kotatko201 qni mi nehovor mna uz dvakrat odmietli odrodit, ze dieta nie je v ohrozeni ale to ze ja som to nikoho nezaujima, ked som rodila na svk hned ako mi vyskocil tlak a prestavala som vidiet uz mq qj otvarali , necakali na nic.
Teraz ked mam tlwk pomaly 6meaicov stale vysoky mi povedia ak chcem rodit mozem normalnez ze ma pustia a ako budem tlacitz ked mam vysoky tlak sak mi praskne cieva a je po mne .
Uderene cele na hlavu j uz tomu nerozumiem ci naozaj cakaju na to ze mi drbne v hlave a konecna .
Ale ako chce pani mudra doktorka prejdem 38+0 a ma ma tam rovno na porodnej sale a bud ma odrodi alebo pojdem do inejz toto je naozaj horsie ako porodne bolesti

marianinka
7. jún 2017

@ria168 aj tebe moja drzkaj sa a coskoro uz budeme vsetky s babatkami .

senta_sofia
7. jún 2017

@kotatko201 no zbohom, to aj to zistuju? A to si ta nemoze odsledovat gynekolog/obvodak, ze ta musia drzat v nemocke? Ja mam z toho niekedy pocit,ze si len dohadzuju ksefty,nech poistovna cvaka :-/