Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
ahojte ja mam termin13.6
aaa zatial nic 😒
uz by som chcela mat za tym
tak som v ocakaniiii ako VY
drzim vam palceky
Ahojte,ja už to mám za sebou,8.6. sa vyklubal nás maly Felix,to som mala termín 23.6.:wink:držte sa všetky
Ahojte bude niektorá z vás rodiť v Trnave začiatkom júla?
Ahojte baby, predbehli sme termin - spln urobil svoje a dcerka Natalka sa nam narodila dnes 10.6. O 13:09 v skoro idealnych mierach 3350 g a 51 cm. Zvladli sme to prirodzene a drzime palce pri vasich porodoch!! 🙂
@sophienuvea gratulujem 😊
@sophienuvea gratulujeeeeeem 😊🍾🥂
@sophienuvea gratulujeem 😉 tak predsa sa tam nieco chystalo 😉
@sophienuvea gratulujem
@sophienuvea blahozelam.😊
@senta_sofia ahojte tak ja som tiez stale kinder , boli sme v porodnici kedze som zbadala aj kusocky krvi zo mna ist ,ale neodrodili,bolesti mam ale se to mam hyperaktivne dieta...
Urobili mi pasy ze nevidia ziadne kontrakcie a sono, ze dieta je ok takze nechsju tak ako je naplanovana sekcia .takze ja 14.6 konciiim
Asi nam je ta 14ka sudena zkedze aj ja a aj manzel sme narodeni 14teho ale iny mesiac 🙂))
Zajtra este anestezu dohodnut a v stredu sme tu 🙂) drzte sa dievcata
@marianinka ahoj, no teeeda, ale aspon ze to uz nebudu natahovat po tom 14tom...ja som tiez este pokope,termin zajtra, tak som zvedava 🙂
@sasenka04 chodis uz do rizikovej? Ci az teraz ta posielal gynekolog?
Ahojte...prosim poradte mi nejaku dobru masticku na zasivane miesta po porode...diiiki🙂
@senta_sofia nic o rizikovej mi este nikto nehovoril takze zatial chodim do normalnej poradne...a ak do zajtra neporodim tak idem v stredu na normalnu poradnu a uvidime...ale nevedela som ze potom sa chodi do rizikovej
@sasenka04 ale myslis poradnu v nemocke? To bude asi ona, mozno to ja zle nazyvam 🙂
Baby v sobotu som mala bolesti.uz som sa tesila ze to bude za mnou a aj bala.prehanalo ma aj som vracalano preslo to.dnes som bola s malym na dlhsej prechadzke.zas ma chytili bolesti a aj presli.
Mna sem tam pichne dole nic specialne teda. Chyta ma ale mierna panik z prichodu toho nasho dietata 😂 Nechapem, ze uz je to na skok, ze uz budeme traja a tak. Hormony asi zacinaju pracovat efektivnejsie 😊

@ela1975 ani sa krcek maternice neskracuje??