icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

zuzka_ant
13. jún 2017

@ela1975 a meral ti maleho? Lebo mne len poprikladal ruku na brucho a povedal..mne sa nejak nezvacsuje sa mi zda.aj som schudla kilo.

marianinka
13. jún 2017

Dievcata mali ste niektora spinalnu a aj celkovu? Ja sa strasne toho bojim

vanda12345
13. jún 2017

@marianinka ahoj ja vas sledujem chvilu som k vam patrila mala som pred 14r celkovu pred 12 spinal neboj sa pchnu daju pred teba plachtu lekarov neuvidis a somnou sa rozpraval anesteziolog ako citila som ze pritlacia a tak ale nic strasne male budes pocut chvilu ukazu zoberu teba dorobia a ides na izbu potom potrva kym to opadne a bolesti ako po normal drz sa zvladnes to

senta_sofia
13. jún 2017

@marianinka celkovu nie,lokalnu,mne dali isto nejaky oblbovak,lebo ja si pamatam,ze sa mi strasne chcelo spat a stale som sa ako keby priblblo usmievala 😀 ziadne neprijemne pocity z toho nemam, nevidela som nic, citila som len ked dieta vytiahli,taky podtlak a tak podvedome ked ma sili, dotahovanie. Mna potom uz ako ma viezli na izbu chytila triaska,tak som bola zabalena v termofolii,ale vraj to je normalne, strata krvi,mozno trosku sok, ale nic hrozne. Neboj, ten poklad za to stoji a rychlo na to zabudnes 😊

vanda12345
13. jún 2017

@senta_sofia ja som mala triasku pri prvom aj sa tam nieco odohralo ale nik nic nepovie ked je ok

marianinka
13. jún 2017

@vanda12345 ja som mala normalnu ale tej spinal sa ukrutne bojim . Bude tam aj manzel tak aspon to mi ako tak pomoze ... dakujem si mila no ja rodim v nemecku tak som zvedavaz ja sa ani tak nebojim toho zakroku ale skor tej anestezi ako mi pichne do nervov

marianinka
13. jún 2017

@senta_sofia mne dnes anesteziolog povedal , ze preco mi na svk nerobili spinal, nechapal ze preco s takym tlakom uspavali, ze toto je lepsie pre mna a aj dieta. Ale ze ak sa nepodari idem do celkovej. Dufam ze nebudem nic citit lebo ja som taka dos.... ze asi aj rozrezana ujdem🙂)) ale musim vydrzat nic ine mi neostaava

ela1975
13. jún 2017

@zuzka_ant robil mi sono a meral mi ho.ja si sem tam odmeram brusko s metrom a viem ci narastlo.😊

ela1975
13. jún 2017

@marianinka kazda sa bojime ale uz ked sitam tak ho zvladnes.dostanes silu.😊

zuzka_ant
13. jún 2017

@ela1975 ja sa nemeriam tak neviem🙂 a vlastne ani doktor nic nemeria a nekontroluje iba pozrie ci bije srdiecko. kedy mas termin?

vanda12345
14. jún 2017

@marianinka drz sa uvidis zvladnes to a ked uvidis malehi na vsetko to zle rychlo zabudnes

lilianna1xs
14. jún 2017

🙂

marianinka
14. jún 2017

@vanda12345 dakujeeem no uz to mam za par hodiiin.

ela1975
14. jún 2017

@zuzka_ant termin mam 24.6. a ty?

zuzka_ant
14. jún 2017

@ela1975 30.6. A stale dufam ze skor sa podari...idem dnes este Oprat posledne vecicky co mi vcera dosli a uz budem cakat 😀

vanda12345
14. jún 2017

@marianinka potom daj vediet aky keasavec sa ti narodil ja som hned ja izbe volala pisala nik nechcrl verit ze sekcia a ja fit no ked odznel oblbocak az tak veselo nebolo ,ale co pre nase pokladiky nezvladneme

ela1975
14. jún 2017

@zuzka_ant to mate tyzden po nas 😊a ked si predstavim ze este tyzden mozem prenasat.tiez sa uz neviem dockat a bola by som rada ak by to bolo aj skor.ja uz mam vsetko pochystane.aspon ti cas prejde 😊

zuzka_ant
14. jún 2017

@ela1975 aj ja uz mam vsetko len som este cakala na balicek od mamky a dosiel vcera..tasku som uz prebalovala tolkokrat..stale len dokola rozmyslam ci mam vsetko..a praveze cas nejde lebo uz ani neviem co robit😀

ela1975
14. jún 2017

@zuzka_ant jaj tak.ja som tasku zabalila a viac sa jej nechytam.mam poznacene co este doplnit a to tam hodim ked ma to chyti.😊neboj co ti bude chybat ti lahko donesu.hlavne aby si mala dost vloziek,plienky a nieco na natieranie prs.ja som pouzivala kokosovy olej.no ja mam dost roboty s 2.5 rocnym synom a veru cas mi rychlejsie nejde.😊

zuzka_ant
14. jún 2017

@ela1975 dobre ze hovoris tak si zbalim aj kokosovy olej..inak mam vsetko co som mala na zozname...hlavne sa bojim aby som mala dost pre maleho..o seba sa tak nebojim 🙂 ..sa cudujem ze ti to nejde rychlo pri malom..ved to mas isto postarane o zabavu cely den 😀

ela1975
14. jún 2017

@zuzka_ant hned ako si zacnes maleho prikladat a kojit tak si natieraj bradavky.olej ti ich ochrani a nemusis si ho umyvat.natries a mozes kojit.mne pri prvom nic ine nepomohlo.sa mi osupali bradavky a len kokosovy olej mi pomohol.no veru nejde mi ten cas rychlejsie pri malom aj ked ako vravis o zabavu mam postarane.pre maleho vela nepotrebujes len plienky,vlhcene,krem na ritku a telo,dudlik 😊

qetka231
14. jún 2017

@sasenka04
ja idem zajtra na poradnu
uvidim co bude

sasenka04
14. jún 2017

@qetka231 drzim palce 😊

zuzka_ant
14. jún 2017

@ela1975 ja musim brat aj oblecenie a tak,preto sa bojim aby som mala dost...ale uz mam vsetko co bolo napisane, snad...uz len nech sa cim skor vypyta na svet..najradsej by som to nejak urychlila 😀 a ani nechcem mysliet na to ze mozem prenasat

marianinka
14. jún 2017

Dievcataaaa tak ja uz to mam za sebou, aj ked 4krat skusali pichnut spinal, nepodarilo sa . Takze celkova narkoza a uplne nic ma neboli... o 14.42 sa nam.narodil krasavec Milosko s moerami 3730g a 52cm ,je zdravucky a hladnuckyy🙂

kitta
14. jún 2017

@marianinka nadherneeee ❤️ Gratulujem, a nech vam tom v nemocnici rychlo ujde a ste spolu domka 😊

ria168
14. jún 2017

@marianinka gratulujem taaak a dalsie mimi zo skupinky na svete, dufam ze aj ostatne pridate aktualne fotecky 😉
Mna tiez caka poradna zajtra...

ela1975
15. jún 2017

@marianinka blahozelam.ten je krasny.prajem vam cela zdravia a tebe skore zotavenie.😊

ela1975
15. jún 2017

@zuzka_ant jaj tak.tu oblecenie netreba ale ja som si zobrala par veci.neboj sa vela toho neni treba.ani nehovor tiez by som to chcela urychlit.ja s tym trocha pocitam ze budem prenasat ked som prenasala aj prveho.uz som hrozne na neho zvedava.😊

senta_sofia
15. jún 2017

@marianinka gratulujeeem 🙂