Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
Dievcata mali ste niektora spinalnu a aj celkovu? Ja sa strasne toho bojim
@marianinka ahoj ja vas sledujem chvilu som k vam patrila mala som pred 14r celkovu pred 12 spinal neboj sa pchnu daju pred teba plachtu lekarov neuvidis a somnou sa rozpraval anesteziolog ako citila som ze pritlacia a tak ale nic strasne male budes pocut chvilu ukazu zoberu teba dorobia a ides na izbu potom potrva kym to opadne a bolesti ako po normal drz sa zvladnes to
@marianinka celkovu nie,lokalnu,mne dali isto nejaky oblbovak,lebo ja si pamatam,ze sa mi strasne chcelo spat a stale som sa ako keby priblblo usmievala 😀 ziadne neprijemne pocity z toho nemam, nevidela som nic, citila som len ked dieta vytiahli,taky podtlak a tak podvedome ked ma sili, dotahovanie. Mna potom uz ako ma viezli na izbu chytila triaska,tak som bola zabalena v termofolii,ale vraj to je normalne, strata krvi,mozno trosku sok, ale nic hrozne. Neboj, ten poklad za to stoji a rychlo na to zabudnes 😊
@senta_sofia ja som mala triasku pri prvom aj sa tam nieco odohralo ale nik nic nepovie ked je ok
@vanda12345 ja som mala normalnu ale tej spinal sa ukrutne bojim . Bude tam aj manzel tak aspon to mi ako tak pomoze ... dakujem si mila no ja rodim v nemecku tak som zvedavaz ja sa ani tak nebojim toho zakroku ale skor tej anestezi ako mi pichne do nervov
@senta_sofia mne dnes anesteziolog povedal , ze preco mi na svk nerobili spinal, nechapal ze preco s takym tlakom uspavali, ze toto je lepsie pre mna a aj dieta. Ale ze ak sa nepodari idem do celkovej. Dufam ze nebudem nic citit lebo ja som taka dos.... ze asi aj rozrezana ujdem🙂)) ale musim vydrzat nic ine mi neostaava
@marianinka kazda sa bojime ale uz ked sitam tak ho zvladnes.dostanes silu.😊
@marianinka drz sa uvidis zvladnes to a ked uvidis malehi na vsetko to zle rychlo zabudnes
🙂
@vanda12345 dakujeeem no uz to mam za par hodiiin.
@marianinka potom daj vediet aky keasavec sa ti narodil ja som hned ja izbe volala pisala nik nechcrl verit ze sekcia a ja fit no ked odznel oblbocak az tak veselo nebolo ,ale co pre nase pokladiky nezvladneme
@zuzka_ant jaj tak.ja som tasku zabalila a viac sa jej nechytam.mam poznacene co este doplnit a to tam hodim ked ma to chyti.😊neboj co ti bude chybat ti lahko donesu.hlavne aby si mala dost vloziek,plienky a nieco na natieranie prs.ja som pouzivala kokosovy olej.no ja mam dost roboty s 2.5 rocnym synom a veru cas mi rychlejsie nejde.😊
@zuzka_ant hned ako si zacnes maleho prikladat a kojit tak si natieraj bradavky.olej ti ich ochrani a nemusis si ho umyvat.natries a mozes kojit.mne pri prvom nic ine nepomohlo.sa mi osupali bradavky a len kokosovy olej mi pomohol.no veru nejde mi ten cas rychlejsie pri malom aj ked ako vravis o zabavu mam postarane.pre maleho vela nepotrebujes len plienky,vlhcene,krem na ritku a telo,dudlik 😊
@marianinka nadherneeee ❤️ Gratulujem, a nech vam tom v nemocnici rychlo ujde a ste spolu domka 😊
@marianinka gratulujem taaak a dalsie mimi zo skupinky na svete, dufam ze aj ostatne pridate aktualne fotecky 😉
Mna tiez caka poradna zajtra...
@marianinka blahozelam.ten je krasny.prajem vam cela zdravia a tebe skore zotavenie.😊
@marianinka gratulujeeem 🙂

@ela1975 a meral ti maleho? Lebo mne len poprikladal ruku na brucho a povedal..mne sa nejak nezvacsuje sa mi zda.aj som schudla kilo.