Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@ela1975 pred 5r synček akútny CR, skolabovala mi placenta, zistili mi niečo vrodené s krvou - zvýšená zrazanlivost krvi, teraz si picham injekcie už od 16tyzdna, ale už tiež začína byt placenta divná, tak sme čakali či sa to spustí samé do termínu. Tak uvidím čo dnes dr povie. Keby nebolo tej placenty tak žiadny stres, cítim sa super, nech si tam pobudne, kým príde jeho čas, ale takto som už trochu nervózna.
Dievčatá tak ak sa do rána nič neudeje a čaká má sekcia. Drobček už nemá najlepšie podmienky. Bojím sa aj sa už moc teším.
@sophienuvea davam mu dupacky na noc, alebo body s dlhym rukavom a polodupky.Nebudi sa spoteny,tak hadam mu nieje teplo v noci.Ale ani sama neviem... Ako sme prisli z porodnice davala som ho aj do zavinovacky, prve dni spal dobre ale teraz máme koliku takze ani zavinovacka nepomoze aby spal dobre.Von chodime iba v ponozkach a kratke body.Hadam ho moc neobliekam, prvé bábo tak som stratená 🙂
My sme pod strechou, doma mame riadne teplo, takze ja davam len body s kratkym rukavom a nohy ma hole..nema ich vobec studene..nechvam ho tak aj na noc, len v noci ho prikryvam tenkou dekou..nad ranom ked je chladnejsie, tak deku vymenim za tenky paplon..lepsie mi sice spi v ulitke (ak to nepoznane dajte do guglu) ale ked ho dam von, tak je spoteny..takze u nas takto ;)
Dievčatá,aj Vás tak doktor v nemocnici na poradní rozsupaval zo spodu.Som 39tt, termín mám 30.6.Tak čakám či to už nepríde každú chvíľku, prvú som prenášala 5dni.krvacat nekrvacam len taký divný pocit citlivý po poradní.Otvorena dom na 2.5 prsta.Dakujem
Dievčatá ja už v nemocnici okolo 11tej nás čaká sekcia.
No baby uz je po vcera 23,15 sa nam narodila Adelka 3900 g 51 cm bol to brutal sili ma celu ale je to za nami
@ria168 blahozelam a prajem skore zotavenie 🙂
@ria168 Gratulujem peknú vahu ma.
Dakujeme
@ria168 no vidis... gratulujeme..

@ria168 mne tiez tak isto zacali bolesti aj do krizov to islo uz som mala pocit ze budeme rodit a stale nic.dohovarame mu vsetci(ja,muz aj maly) a nejako nas ignoruje.😊