Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 my sme dnes cez den tiez toho moc nenaspali az o 23 odkvecla tak zas isto prespi celu noc
My dnes poradna: tak mame uz 4110g a 53cm 🙂
@sonka14 Mne sa hneva, ked sa mu pocas kojenia chce aj kakat a zacne ho asi z toho brusko boliet. Vtedy prestsne papat a jeduje sa a place. Potom si ho vezmem na ruky, odgrgne si a poprdi, pripadne i vykaka a papa dalej. No niekedy sa toto opakuje aj 5x po sebe a kojime aj vyse hodiny. V noci to vsak nerobi, v noci malokedy kaka, to ma asi crevka lenive.
@stanka2612 no napr. Vcerra zabubal o stvrtej poobede a bubal do polnoci...8 hodin😃ale cely den hore predtym od piatej
@stanka2612 moj vynimocne vcera prespal cely den aj noc..len sa napapal a zaspal..to som este nezazila🙂keby mu to tak vydrzalo..
@adriana9263 mne malinka kaka prave pekne.Az sa mi laka ked prdka.vobec tomuto nerozumiem.A mala si s tkusenost so zelenou stolicou?
@sonka14 moze byt ze si nieco zjedla co jej nepasuje alebo sa hovori ze je dieta hladne ked kaka taku stolicu mne mala prva zelenu ked som zacala s um.mliekom a to bol znak ze jej nepasuje takze nieco tam moze byt v strave ale mozno to mala len jednorazovo a netreba to riesit keby to mala dlhsie urcite sa pytaj doktorky....
@patkak dopocula som sa aj to,ze to moze sposobovat aj kravske mlieko.Ktore ked mamina vela pije.Tak som uz dnes skusila ai mlieko nedat,lebo sa mi vidi,ze dcerka ma dnes krajsie hovienko.Aj ten hlad ma napadol,ale to urcite nie.Lebo malinka mi krasne papa,az nestiha prehltat.Skor sa mi hneva,ked jej same netecie a uz musi vynalozit trosku usilie.
@sonka14 Ako to uz niekto pisal, niekedy je zelena stolica i vtedy, ked babatko vypije len predne mlieko. Obcas to zalezi i na prisati a ked sa babatko az tak dobre neprisane vypije skor len to predne mlieko, ktore je bohatsie na laktozu, ale velmi nezasyti a potom sposobuje zelenu stolicu. Ale to je velmi tazko pri tych babatkach zistit, co im je, co im vadi. Obcas som i na zufala i ked sme si uz na seba pekne zvykli za tie 2 mesiace.
Ahoj maminky..potrebujem radu..aku odsavacku hlienov kupit?dneska mame mesiac a nejak soplikujeme..
@siska122 ano aj masirovat tak od korena nosteka smerom dole cez kutik ocka. A masirovat aj castejsie mozte. Mamina robi na ocnom a bola sa pytat detskych sestriciek ocnych, tak aj ony toto radili - vytierat tamponom vo vode namocenym, tie kvapky, co som pisala a masirovat. Ale ak vam to neprejde, radsej chodte k lekarke, aby sa nieco nezanedbalo. Drzim palce
@adriana9263 velmi sa bojim,aby sa mi jej nieco nestalomAlebo teda,jej to pitie len predneho mliecka neublizilo.Ako ju prinutim copkat aj to zadne mlieko?Ved ale krasne mi pribera.Boze toto je to.najlrajsie obdobie.S takym malinkym miminkom.Len keby neboli taketo komplikacie.
@sonka14 iste to nebude nic vazne mozno ti doporucia prikrmovat ktovie podobnu situaciu som mala pri prvej dcerke ta zaspala po 5 minutach a potom bola stale hladna tak sme presli na UM ale mozno som to skoro vzdala ale stolica jej zacala blbnut az po UM....narozdiel od malinkej a malom ti by tahali aj hodinu v kuse az je to unavne.....

@gabuchah aj my mame riedku stolicu