icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mnamkacik
27. apr 2016

@gabuchah aj my mame riedku stolicu

18lula4
27. apr 2016

@stanka2612 my sme dnes cez den tiez toho moc nenaspali az o 23 odkvecla tak zas isto prespi celu noc

18lula4
27. apr 2016

@gabuchah no preesne ako ta moja. Ona ani neplace iba zapisti ze je tu aj ona a chce sa s nami rozpravat a pozerat a tie intervaly spanku taktiez par minut dnes

18lula4
27. apr 2016

My dnes poradna: tak mame uz 4110g a 53cm 🙂

patkak
28. apr 2016

@sonka14 a aku farbu ma stolica??

patkak
28. apr 2016

@gabuchah moje vsetky deti mali vodnatu....a posledne dve dokonca takmer v kazdej plienke ...dolezita je farba aby nebola zelena pripadne taka peniva....

adriana9263
28. apr 2016

@sonka14 Mne sa hneva, ked sa mu pocas kojenia chce aj kakat a zacne ho asi z toho brusko boliet. Vtedy prestsne papat a jeduje sa a place. Potom si ho vezmem na ruky, odgrgne si a poprdi, pripadne i vykaka a papa dalej. No niekedy sa toto opakuje aj 5x po sebe a kojime aj vyse hodiny. V noci to vsak nerobi, v noci malokedy kaka, to ma asi crevka lenive.

katariso
28. apr 2016

@stanka2612 no napr. Vcerra zabubal o stvrtej poobede a bubal do polnoci...8 hodin😃ale cely den hore predtym od piatej

denca2d
28. apr 2016

@stanka2612 moj vynimocne vcera prespal cely den aj noc..len sa napapal a zaspal..to som este nezazila🙂keby mu to tak vydrzalo..

sonka14
28. apr 2016

@patkak stolica mi mala vcera vyslovene zelenu farbu.Ale tuto noc sa mi malinka pokakala a ploenka bola zeleno zlta,no omnoho.lepsia ako ta vcera.A nebola ani hlienova.

sonka14
28. apr 2016

@adriana9263 mne malinka kaka prave pekne.Az sa mi laka ked prdka.vobec tomuto nerozumiem.A mala si s tkusenost so zelenou stolicou?

patkak
28. apr 2016

@sonka14 moze byt ze si nieco zjedla co jej nepasuje alebo sa hovori ze je dieta hladne ked kaka taku stolicu mne mala prva zelenu ked som zacala s um.mliekom a to bol znak ze jej nepasuje takze nieco tam moze byt v strave ale mozno to mala len jednorazovo a netreba to riesit keby to mala dlhsie urcite sa pytaj doktorky....

sonka14
28. apr 2016

@patkak dopocula som sa aj to,ze to moze sposobovat aj kravske mlieko.Ktore ked mamina vela pije.Tak som uz dnes skusila ai mlieko nedat,lebo sa mi vidi,ze dcerka ma dnes krajsie hovienko.Aj ten hlad ma napadol,ale to urcite nie.Lebo malinka mi krasne papa,az nestiha prehltat.Skor sa mi hneva,ked jej same netecie a uz musi vynalozit trosku usilie.

adriana9263
28. apr 2016

@sonka14 Ako to uz niekto pisal, niekedy je zelena stolica i vtedy, ked babatko vypije len predne mlieko. Obcas to zalezi i na prisati a ked sa babatko az tak dobre neprisane vypije skor len to predne mlieko, ktore je bohatsie na laktozu, ale velmi nezasyti a potom sposobuje zelenu stolicu. Ale to je velmi tazko pri tych babatkach zistit, co im je, co im vadi. Obcas som i na zufala i ked sme si uz na seba pekne zvykli za tie 2 mesiace.

siska122
28. apr 2016

@mimimoje a isiel z ocka aj zeleny hnis? Zajtra asi zavolam, doktorke ... ktovie ci to nie je uz na nejake antibioticke kvapky ☹

michaela2906
28. apr 2016

Ahoj maminky..potrebujem radu..aku odsavacku hlienov kupit?dneska mame mesiac a nejak soplikujeme..

siska122
28. apr 2016

@mimimoje dnes vyskusam este asi repik, ten som neskusala ... Ozaj a som zabudla nspisat, ze aj ocko masirujeme, kazala nam 3x denne

mimimoje
28. apr 2016

@siska122 hej, uplne jej to zasychalo na ockach, ked spala. Vzdy po zobudeni nevedela otvorit ocka. Hadam kazdu hodinu som jej to vytierala a aj casto kvapkala.

mimimoje
28. apr 2016

@siska122 ano aj masirovat tak od korena nosteka smerom dole cez kutik ocka. A masirovat aj castejsie mozte. Mamina robi na ocnom a bola sa pytat detskych sestriciek ocnych, tak aj ony toto radili - vytierat tamponom vo vode namocenym, tie kvapky, co som pisala a masirovat. Ale ak vam to neprejde, radsej chodte k lekarke, aby sa nieco nezanedbalo. Drzim palce

sonka14
28. apr 2016

@adriana9263 velmi sa bojim,aby sa mi jej nieco nestalomAlebo teda,jej to pitie len predneho mliecka neublizilo.Ako ju prinutim copkat aj to zadne mlieko?Ved ale krasne mi pribera.Boze toto je to.najlrajsie obdobie.S takym malinkym miminkom.Len keby neboli taketo komplikacie.

patkak
28. apr 2016

@sonka14 mozno prave to ze vypije len to predne a to co ju ma zasytit tak toho uz vela nepopapa......a prave preto je ta stolica taka ale zas ked nie je hladna tak problem bude niekde inde....🙂

patkak
28. apr 2016

@sonka14 iste to nebude nic vazne mozno ti doporucia prikrmovat ktovie podobnu situaciu som mala pri prvej dcerke ta zaspala po 5 minutach a potom bola stale hladna tak sme presli na UM ale mozno som to skoro vzdala ale stolica jej zacala blbnut az po UM....narozdiel od malinkej a malom ti by tahali aj hodinu v kuse az je to unavne.....

sonka14
28. apr 2016

@patkak prosim Vas a take tie hlieny v stolici?Ale prave mi pribera krasne.

patkak
28. apr 2016

@sonka14 no to moze byt tiez jeden problem s tou farbou stolice...podla mna to vymizne ked aj farba bude normalna keby nie doktorka upresni ...

sonka14
28. apr 2016

@patkak ked ale raz je stolica zelena,potom zeleno zlta.Kazali nam davat probiotika.

patkak
28. apr 2016

@sonka14 ved uvidis po vynechani kravskeho mlieka ci je zlepsenie po par dnoch

sonka14
28. apr 2016

@patkak prosim Ta a ak mi teda malinka papa len predne mlieko.A ma mi zelenu stolicu,znamena to,ze mi nie je napapana.Ze by mi bola hladna?

patkak
28. apr 2016

@sonka14 no moze byt aj ked je pokojna nemusi dostavat z toho mliecka prave to co potrebuje ale prekonzultuj to s doktorkou.....

sonka14
28. apr 2016

@patkak dakujem velmi pekne.

siska122
28. apr 2016

@mimimoje dakujem 😉 no zajtra zavolam, lebo to uz dost dlho trava...