icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
19. máj 2016

@upam tak to naozaj netusim,ze preco ☹ moj mal zase zapchu,ale uz je dobre,uz kaka aj sam bez rektalnej rurky a riedke...

stanka2612
19. máj 2016

@upam moj ma tiez uz pat kilo a dva mesiace budeme mat o tyzden 🙂 a nezda sa mi tucny...

upam
19. máj 2016

@stanka2612 mne sa zda ze ma riadne stehna veru a dvojitu bradu ale asi preto vidim rozdiel lebo bol chuducky privelmi a po kratkom case je uplne iny... tu rurku si pouzivala ked nejaky cas nekakal alebo ked dlhsie plakal?

upam
19. máj 2016

@vierkal aj ja som dokrmovala ale ked doktorke vybehlo obocie hore ze kolko pribral tak som prestala a pribera dalej cize muuz netreba.hoci by si urcite daln.. on sa naje az sa povracia ;) mas malo mlieka alebo maly nepribera

stanka2612
19. máj 2016

@upam aj,aj ked pol dna plakal od bolesti,tak som ju pouzila,boli dni,ze bez nej sa nevykakal...

18lula4
19. máj 2016

@upam dobieha co zameskal ked mal len 2,5kg 😅😅😂mozno mas slabe mliecko preto stale pyta. Skus jest viac mliecnych vyrobkov a hlavne- osvedcene:pi vela melty s mliekom alebo caro s mliekom 😆

18lula4
19. máj 2016

@katariso
@mnamkacik
@nikussska123 my tie o 19.00 kupel a pyzamko a papame, ale kolkokrat vymyslame do 20.30- potom stavame tak okolo 2 az 2.30, potom o pol 6, o 7 si cucne a spi do 10. Teraz napr.spi este tiez 😅a v kociku naobed prespi aj 3 hodky, no kedze vxera a prevcerom bolo skaredo tak sme bon neboli a vnutri mi spala max.hodku. konecne je dnes fajn tak pojdeme na prechadzku. Inak ked ma svoj den tak mi v noci vie prespat aj celych 7 hodin

stanka2612
19. máj 2016

@18lula4 tak ty musis byt mega vyspata,krasne ti spi,neviem ci vobec este niekoho takeho poznam 🙂

usmiata25
19. máj 2016

Tak posielam aj ja. Moja mala Emka,mame dva mesiace a mame 5,2 kg. Zatial plne kojime 🙂

18lula4
19. máj 2016

@stanka2612 no ja sa nestazujem klop klop😆ani sa necitim unavena zatial. Fakt je zlata

gabuchah
19. máj 2016

@stanka2612 Stanka, to chce trpezlivosť.. Ja mala pri chalanoch to samé.. Len vianočka,ryža, cestoviny, maslo, prsia na prírodno, ryža, jedno jablko bez šupky...
Teraz je to lepšie, ale trebárs po vinee je nekludna stále.. Stalo kakame s rurkou, doktorka vraj.nemáme, že si zvykne.. Všade iné čítam t s k neviem

stanka2612
19. máj 2016

@gabuchah Gabi,ked treba tak ju pouzivaj,ja ju tiez pouzivam skoro denne...vcera a predvcerom kakal sam a dnes som znova musela na rurku...co ho necham revat od bolesti?

vierkal
20. máj 2016

@upam malí pibera pekne podla ich tabuliek len mojho ma malo a pyta dalej. ked nedam sa jedujeeeeeeee farba na tvaricke sa zmeni na bordovu a frfle lebo on plakat asi ani nevie ixixix len sa jeduje🙂))))

misska22
20. máj 2016

Ahojte tak aj nasa Ninka cez den papa kazde 3 hodinkz vecer o 19 kupel do pyzamka zobudi sa okolo 2 spinka krasne a potom az okolo 7 finta je v tom ze nesmiete v noci svietit svetlo ani sa hrat s nou ozyvat sa k nej aby vedela ze v noci sa spinka a cez den ju budit a pravy opak hrat sa s nou salit a zvykat aby spala cez den co najmenej ja to takto robim od narodenia a vnpohode si zvykla

18lula4
20. máj 2016

@misska22 preeesne ja robim to iste a tiez si zvykla; cez den soime malo, v noci vela len po kupeli o 19.00 mame problem zaspat, kolkokrat vymysla aj do 20.30 a pouzivate cumlik? My musime lebo si inak zje pasticku a prstiky 😅

adriana9263
20. máj 2016

@stanka2612 Ja som zistila, ze mna a i mojho synceka nafukuje chlieb a kolace kde je bud drozdie alebo i kypriaci prasok napr. v babovke mu vadi. Tak som to vyradila a uz treti tyzden mi kaka bez rurky+ako kazdy pise Coliprev+Biogaia. Dovtedy kazdy den rurka aj 4-5x denne. No mozno uz mu aj brusko troska dospelo. Buduci tyzden bude mat 3 mesiace. A nemohla som mesiac nic mliecne. No uz som pred 2 tyzdnami zacala skusat a nic mu to nespravilo. Ale neprejedam sa mliecnym. Len jogurt, mliecko si dam a sem tam cokoladu 🙂 A tarhona ma straaasne nafukovala, ale brutalne a i maleho potom 😀

misska22
20. máj 2016

@18lula4 ahoj nie nechce vobec cumel strasne ju napina pomize iba prsnik nic ine

usmiata25
20. máj 2016

Babenky ako uspavate Vasich drobcov?Ja doteraz hojdanim na rukach v perinke. Momentalne skusam pustit uspavanku,pol minutky pohojdam kym sa ukludni,polozim s pekne si uz pri uspavanke zaspinka sama 🙂

stanka2612
20. máj 2016

@adriana9263 biogaiu davam aj ja,ale coliprev davam az ked je najhorsie...tie probiotika mu stacia,posledne tri dni uz kaka sam,dnes dokonca dva krat a bez rurky 😀 a aj menej place,verim,ze uz pomaly bude len lepsie 🙂 nas bude mat o pat dni dva mesiace

adriana9263
20. máj 2016

@stanka2612 Tak to istotne bude lepsie. Nam sa to presne od druheho mesiaca zacalo lepsit. Predtym kakal do kazdej plienky, teraz 2x za den ale poriadne 😀 😀 😀 Ja ten Coliprev davam pred kazdym krmenim. Je to len ako keby vyzivovy doplnok, tak to myslim neskodi. Budem to davat do este take 2-3 tyzdne a potom skusim postupne zmensovat davky.

adriana9263
20. máj 2016

@usmiata25 Ja uspavam presne ako ty. Napapa sa, necham odgrgnut, zabalim do zavinovacky a na rukach za moment zabuva.

skarabubu
21. máj 2016

@gabuchah
No Moj kaká stále.Mozno dvě tri plenky za den nemá.Jinak stále je dokakaný.A dnes máme 2 mesiace a cez 5 kg.V utorok jdeme zase na poradnu tak uvidíme kolko od minula pribral.A v piatok do Blavy na kardiologiu.Ma malý problémy s dýcháním.

18lula4
21. máj 2016

@stanka2612
@adriana9263
@gabuchah no ked vas tak citam tak chvalabohu ze my kakame aspon 4x za den 😊😆

michaela2906
21. máj 2016

@18lula4 my kakame iba raz za den...niekedy raz za dva dni..myslite ze je to zle? Ze to vadí? Ja som sa na to pytala dr. A povedala ze to je dobre, ale ked vas tu citam ze vase deturence kakaju az 2-3 krat za den tak mi to pripada čudné

pahu
21. máj 2016

Ahojte maminy! Oskar nam krasne prdka aj kaka, vcera vsak mal velky problem, plac az do fialova. Tak som pouzila prvy krat rektalnu rurku, len neviem ci spravne. Pomalym krucivym pohybom som mu ju tam vsunula, a nechala ju tam niekollo sekund, popri tom som obcas potocila, ak pomackala brusko... nieco vytieklo bon, niekedy lem prdik. Oski sa ukludnil, ale cca o pol hodinku zase a takto to trvalo 3 hodiny. Mam teda radsej na jeden krat vydrzat s rurkou vnutri dlhsie, alebo je to ok, ak to opakujem po polhodinach?

jarkajozo
21. máj 2016

@michaela2906 nic si s toho nerob my tiez raz za den alebo kazdy druhy..kym neplace a nepuci sa je to dobre ...

gabuchah
21. máj 2016

@pahu dobre si ju naolejuj, ja mám vždy pri sebe kokosac... Ja s tou rurkou pomaličky skúsim ísť hlbšie, asi nestačilo keď ju iba podrzis... Niekedy to trvá dlhšie, včera keď malá začala tlačiť tak som.jej nožičky úplne ku brušku dkrcala a vykakala sa...kľudne ju použi aj viac krát za deň, jemne chod hlbšie, asi to tam má zastavenie.. Keď to mála moja takto tak to šlo meter a pol pre ňu, teda na mňa ale takou silou, musela to mať natlakovane...

stanka2612
21. máj 2016

@pahu rob to tak ako pise Gabika,aj ja to tak robim a ja tu rurku niekedy musim aj viackrat opakovane strcit do ritky,kym sa vykaka,niekedy to trva aj desat minut...vzdy vsak z neho vyjde vacsie mnozstvo,co to tam ma chudak upchane a zadrzane...

stanka2612
21. máj 2016

@michaela2906 ak sa nepuci a neplace,je to v poriadku,proste spotrebuje vsetko mliecko 🙂

michaela2906
22. máj 2016

@jarkajozo ved to ze ani neplace ani sa nepuci tak som to nejak moc neriesila ale ked vidim ze niektoré deti kakaju tak casto tak reku ze sa opytam 🙂