Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@nikussska123 občas to bolo náročné, ale zvládlo sa 🙂 bola som.s nimi sama ale rodicia mi hodne pomáhali 🙂 nemenila by som, má to aj výhody aj.nevýhody 🙂 majú jeden druhého, tým pádom veľakrát savvedeli hrať spolu a nenudili sa 😀
@stanka2612 jaj ty máš manducu, no tá je vyhlásená ako najlepšia 🙂 my máme ergo nosič bobu, ten máš na sebe a až potom vlozis dieťa 🙂 spôsob ak máš ty je oveľa lepší 🙂
Ahojte baby co noveho u vas a s babetkami.jaj uz je to rok od pozitivneho testu pametate.uz ste mali ms od porodu.ja este nie a uz nekojim vobec a asi dalsich 9 mesiacov opet nedostanem.jaj vyzera to na 5teho potomka.a to som si chcela dat v july teliesko no tato bol opet rychlejsi.
@emilia25 ty kokos, asi si zmätená z toho, čo? Aj máš nejaké pocity že by to faktory mohlo byť tehotenstvo? Ci prečo so si robila test...
Ja nemám žiadnu antiku, teliesko danu nechcem z etických dôvodov a mirena je hormonálna a hormóny ja nemôžem, mám v zásobe antikoncepcia.čipky ale ešte neodskusane,menštruáciu som.nemala ale už 3-4tyzdne cítim že sa blíži, tiež som stresovala za čo ak...
A čo na to manžel?
@emilia25 jejdoo tak to gratulujem 🙂 a zaroven obdivujem ja by som brala este jedno len musim spracovat tatu ;) ja stale spominam na to ked som si nasla pozitivny test
@gabuchah
@nikussska123 to mi poslali dvojicky z nebicka nahradu za seba.
@emilia25 juuj ha myslia na teba 🙂 drzim palceky tesim sa... Nas tato zatial ani pocut 🙂 a pri tom Adeluska je cisty pokladik
@stanka2612 odkial si objednala?
Ahojte mamicky, dlho sme neboli s Vami na pokeci,pokusim sa volako strucne zhrnut.... boli sme na 8dni u mojich rodicov-super som si maleho a matersku konecne uzivala spaval mi od 20 do 4 az,pol 5 rano nakojila soma este do pol 8...ako sme doma tak zase po 3 az 4hodinach papame ☹ nemame radi teplo vonku teda chodime rano alebo poobede-ku veceru .
31.5 sme mali poradnu a ockovanie.... Adamko je chlapisko ma uz 6790,g
Ockovanie zvladol fantasticky...poplakal od soku z pichnutia ked lezal no ked som ho vzala na ruky tak prestal a po 3minutach sme sa uz smiali v ordinacii
Este stale ho plnohodnotne kojim, zatial odmieta vodu aj cajik,,,vseobecne flasu.... cumlik mame minimalne,,,,cez den len ked sme mrzuty a vecer sem tam pri zaspavani
@emilia25 jej gratulujeme 😊 takze bude dalsie aprilove abo marcove? Juj normalne si vomne vyvolala chciet dalsie my sme mali prvy mesiac koliky ale teraz je to zlaticko moje 😊 ja uz mam ms ...manzela obdivujem ze je taky sikovny 😊 drzkajte sa a dufam ze budes pisat co a ako a ze si to vsetky pripomenieme ake to bolo s bruskom 😊 @stanka2612 aj ja rozmyslam o nosici satka je super len maly je uz nanu tazky tak idem investovat s materskej 😊 @vierkal ja som tyzden po sestonedeli dostala a super ziadne bolesti ani nic pred tehu som mala neskutocne sama som si pichala proti bolesti do zadku take som az mala vzdy som s revom volala mame preco nesom chlapec 😃 a teraz keby nejdem na wc ta ani neviem ze mam 😃
@gabuchah no ja som ju preto chcela a na bazosi som ju nasla uplne novu za 75 eur 🙂 inak je to drahe...
@mnamkacik na bazosi som nasla,baba predavala novu za 75 eur,ze jej mala sa v tom nechcela nosit
@gabuchah mozno tie nohy tak maju byt
@emilia25 to vazne?gratulujem teda 🙂 wow ze 5 deti...ja by som to nezvladla asi...
@stanka2612
@jarkajozo dakujem baby.ja vobec neviem kedy to vychadza vobec som od 6 nedeli nemala ms.a ani nevieme kedy sa to mohlo stat davali sme si pozor.ale rano si robim dalsi test ci nahodou nebol tento pokazeny.

@siska122 kojim este ale aj dokrmujem.ja som si dala teliesko hned po sestke:___)))))