icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

vierkal
6. jún 2016

@siska122 kojim este ale aj dokrmujem.ja som si dala teliesko hned po sestke:___)))))

gabuchah
6. jún 2016

@nikussska123 občas to bolo náročné, ale zvládlo sa 🙂 bola som.s nimi sama ale rodicia mi hodne pomáhali 🙂 nemenila by som, má to aj výhody aj.nevýhody 🙂 majú jeden druhého, tým pádom veľakrát savvedeli hrať spolu a nenudili sa 😀

gabuchah
6. jún 2016

@stanka2612 jaj ty máš manducu, no tá je vyhlásená ako najlepšia 🙂 my máme ergo nosič bobu, ten máš na sebe a až potom vlozis dieťa 🙂 spôsob ak máš ty je oveľa lepší 🙂

gabuchah
6. jún 2016

Tomto máme my, aké malej sa tie nozicky dávajú pod zapinaci pás.. Teraz čítam zo boba je najširšia a bez vložky vhodná od 74cm

emilia25
6. jún 2016

Ahojte baby co noveho u vas a s babetkami.jaj uz je to rok od pozitivneho testu pametate.uz ste mali ms od porodu.ja este nie a uz nekojim vobec a asi dalsich 9 mesiacov opet nedostanem.jaj vyzera to na 5teho potomka.a to som si chcela dat v july teliesko no tato bol opet rychlejsi.

gabuchah
6. jún 2016

@emilia25 ale nekecaj!!! A ako to zvládaš? Ja dá bojím že by aj 4ty prišiel a ty už piaty, gratulujem, budeš to mať ako ja, do roka 🙂 a si si istá? 🙂

emilia25
6. jún 2016

@gabuchah dakujem no tehu test opet pozitivny ako pred rokom.len teraz neviem kedy zajst k doktorovy kedze po 6 nedeli ms este neprisla.no mala je v pohode spi celu noc.vsetky som mala takych.ziadne koliky nic take u nas nebolo.

gabuchah
6. jún 2016

@emilia25 ty kokos, asi si zmätená z toho, čo? Aj máš nejaké pocity že by to faktory mohlo byť tehotenstvo? Ci prečo so si robila test...
Ja nemám žiadnu antiku, teliesko danu nechcem z etických dôvodov a mirena je hormonálna a hormóny ja nemôžem, mám v zásobe antikoncepcia.čipky ale ešte neodskusane,menštruáciu som.nemala ale už 3-4tyzdne cítim že sa blíži, tiež som stresovala za čo ak...
A čo na to manžel?

nikussska123
6. jún 2016

@emilia25 jejdoo tak to gratulujem 🙂 a zaroven obdivujem ja by som brala este jedno len musim spracovat tatu ;) ja stale spominam na to ked som si nasla pozitivny test

gabuchah
6. jún 2016

@emilia25 a pokiaľ je malá dobrá, to zvládne.. Len toho časť budem ozaj málo... Budeš mať ako dvojičky, ako ja chalanov.. Prvý rok zaberak, potom už to bolo lepšiemu Le mne nespavali do rána

emilia25
6. jún 2016

@gabuchah no ten malicko v soku.zobral to v pohode vychovame co sa bojis.len nase tititko 7 miestne musime vymenit za 8 miestne.

gabuchah
6. jún 2016

@emilia25 zlatý 🙂 budete krásna veľká rodinka 🙂 a ty sa cítiš na ďalšie tehotenstvo? Predsa len, chlapa sa to až tak nedotýka 🙂

emilia25
6. jún 2016

@gabuchah
@nikussska123 to mi poslali dvojicky z nebicka nahradu za seba.

emilia25
6. jún 2016

@gabuchah tak mne nic neni len zerem za dvoch a to do slova 2 taniere polievky 2 druheho a rastiem do sirky.a sem tam sa citim na ms ze chce prist.

nikussska123
6. jún 2016

@emilia25 juuj ha myslia na teba 🙂 drzim palceky tesim sa... Nas tato zatial ani pocut 🙂 a pri tom Adeluska je cisty pokladik

mnamkacik
6. jún 2016

@stanka2612 odkial si objednala?

mnamkacik
6. jún 2016

Ahojte mamicky, dlho sme neboli s Vami na pokeci,pokusim sa volako strucne zhrnut.... boli sme na 8dni u mojich rodicov-super som si maleho a matersku konecne uzivala spaval mi od 20 do 4 az,pol 5 rano nakojila soma este do pol 8...ako sme doma tak zase po 3 az 4hodinach papame ☹ nemame radi teplo vonku teda chodime rano alebo poobede-ku veceru .
31.5 sme mali poradnu a ockovanie.... Adamko je chlapisko ma uz 6790,g
Ockovanie zvladol fantasticky...poplakal od soku z pichnutia ked lezal no ked som ho vzala na ruky tak prestal a po 3minutach sme sa uz smiali v ordinacii
Este stale ho plnohodnotne kojim, zatial odmieta vodu aj cajik,,,vseobecne flasu.... cumlik mame minimalne,,,,cez den len ked sme mrzuty a vecer sem tam pri zaspavani

siska122
6. jún 2016

@vierkal a ske teliesko mas? Ja zvazujem, ale este som sa nejak nedokopala...

jarkajozo
6. jún 2016

@emilia25 jej gratulujeme 😊 takze bude dalsie aprilove abo marcove? Juj normalne si vomne vyvolala chciet dalsie my sme mali prvy mesiac koliky ale teraz je to zlaticko moje 😊 ja uz mam ms ...manzela obdivujem ze je taky sikovny 😊 drzkajte sa a dufam ze budes pisat co a ako a ze si to vsetky pripomenieme ake to bolo s bruskom 😊 @stanka2612 aj ja rozmyslam o nosici satka je super len maly je uz nanu tazky tak idem investovat s materskej 😊 @vierkal ja som tyzden po sestonedeli dostala a super ziadne bolesti ani nic pred tehu som mala neskutocne sama som si pichala proti bolesti do zadku take som az mala vzdy som s revom volala mame preco nesom chlapec 😃 a teraz keby nejdem na wc ta ani neviem ze mam 😃

stanka2612
6. jún 2016

@gabuchah no ja som ju preto chcela a na bazosi som ju nasla uplne novu za 75 eur 🙂 inak je to drahe...

stanka2612
6. jún 2016

@mnamkacik na bazosi som nasla,baba predavala novu za 75 eur,ze jej mala sa v tom nechcela nosit

stanka2612
6. jún 2016

@gabuchah mozno tie nohy tak maju byt

stanka2612
6. jún 2016

@emilia25 to vazne?gratulujem teda 🙂 wow ze 5 deti...ja by som to nezvladla asi...

emilia25
6. jún 2016

@stanka2612
@jarkajozo dakujem baby.ja vobec neviem kedy to vychadza vobec som od 6 nedeli nemala ms.a ani nevieme kedy sa to mohlo stat davali sme si pozor.ale rano si robim dalsi test ci nahodou nebol tento pokazeny.

gabuchah
6. jún 2016

@emilia25 daj potom vedieť 🙂 no po pôrode niektoré rýchlo otehotneju..

emilia25
6. jún 2016

@gabuchah no aj svagrina ta tak isto prve dve deti.jaj stale to predychavam a asi este dlho budem.

jarkajozo
6. jún 2016

U nas to vyzeralo takto pred rokom 😃 @emilia25 normalne som nedockava s tebou 😊 inak ja som si robila vtedy tri krat test a ked ti ukazal rano ukazal by ti aj teraz 😊 a prajem ti lebo vychovala si 4deticky a lubite ich a piate budete lubit rovnako 😊

emilia25
6. jún 2016

@jarkajozo ja som si tento robila az kolo 3 ked sme prisli zo skolky.tak uvidim ako dopadne z ranneho mocu.

emilia25
6. jún 2016

@jarkajozo este mam 2ks testou.

jarkajozo
6. jún 2016

@emilia25 a nemas ho odfoteny? Nemyslim zeby test bol pokazeny praveze ked je pokazeny neukaze