icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

emilia25
6. jún 2016

@jarkajozo nie nefotila som ho ale rano ho odfotim a pridam ho.

jarkajozo
6. jún 2016

@emilia25 si mala dajake priznaky ze si si robila test?

emilia25
6. jún 2016

@jarkajozo nie len uz nekojim a ms nikde.este svokra sa mi smiala ze som ako si pribrala ked kojila som chdla a cil len priberam.chceli sme si na polku kupit nejaky ten pristroj na cvicenie.a jem za dvoch.a to mi az pri tom teste doslo mi moja mama hovori ze som opeknela a aj plet mam krajsiu no vtedy ma to nenapadlo ze preco.

jarkajozo
6. jún 2016

@emilia25 zeby chlapciatko? Normalne si ma vratila do toho obdobia 😊 a ake mas doma pohlavia?

jarkajozo
6. jún 2016

@emilia25 ja tiez nekojim no ms mam 😃potesila by som sa aj no asi by ma zamrazilo kedze som na vsetko sama ten moj nonstop v praci aby sme sa mali s malym dobre tak sa snazi zarobit co najviac

emilia25
6. jún 2016

@jarkajozo 3 chalanov a toto najmladsie konecne dievcatko tak uz by to bolo aj jedno.

emilia25
6. jún 2016

@jarkajozo no ja mam pri sebe svokru ta mi moc pomaha.to je na nezaplatenie.

jarkajozo
6. jún 2016

@emilia25 zavidim v dobrom ja som mala svokru tu na tyzden ked sme krstili no konec ona mala taky nazor ako napr nedavat cez den spat aby celu noc prespal atd 😃 radsej som mavla rukov a robila si po svojom a teraz ma ro caka zas pride v lete na tri tyzdne

emilia25
6. jún 2016

@jarkajozo buducu sobotu ma muz volno tak ideme kuknut do bojniv aj na zamok tiez som si na malu kvoli tomu kupila klokanku.

emilia25
6. jún 2016

@jarkajozo ja si so svokrou rozumiem.ja som stastna ze ju mam pri sebe.

stanka2612
6. jún 2016

@emilia25 joj to som aj ja zvedava 😍 hod potom ten test zajtra tu na plochu 🙂

stanka2612
6. jún 2016

Inak baby,mam otazocku...je tu niektora,ktoru to po porode pri sexe boli?lebo mna neskutocne a doki tvrdi,ze je vsetko v poriadku...

emilia25
6. jún 2016

@stanka2612 jasne hned ho odfotim a vyvesim.

denca2d
6. jún 2016

@stanka2612 ja mam taky problem..sa mi to zda byt strasne tesne tam dole🙂

denca2d
6. jún 2016

@emilia25 gratulujem🙂 ja som si dnes pre istotu vyzdvihla antikoncepciu..lebo sa tiez obavam aby sme neskoncili s dalsim smolkom o rok..i ked nemala by som nic proti..tesim sa na druhe🙂

margarita
6. jún 2016

@stanka2612
neda sa povedat, zeby to bola bolest, ale mavam po porodoch problem skor so suchostou posvy vdaka kojacim hormonom, takze ak nepomoze lubrikant tak neviem, co este ine by som poradila.
🙂

emilia25
7. jún 2016

Aj druhy pozitivny

jarkajozo
7. jún 2016

@emilia25 dratulujem 😊 prajeme vela zdravicka a pokojne tehu aby si si ho uzila 😊 je to dar 😘

emilia25
7. jún 2016

@jarkajozo dakujem no musim to riadne spracovat v sebe ale prvymi pohybmi to hned bude ine.no ale musime naozaj kupit minimalne 8mieszne titko.uz kukame obzerame sa.

denca2d
7. jún 2016

Takze ockovanie mame za sebou..po pichnuti strasne plakal ale ked som ho zobrala na ruky tak sa ukludnil a uz sa usmieval..vonku hned zaspinkal..uz spi vyse hodiny uvidime co bude ked sa smolko zobudi..drzte palce..inak mame 62 cm a 6785g🙂 doktorka nechcela verit ze je plne dojceny..

michaela2906
7. jún 2016

Zienky davali ste alebo idete davat drobcov ockovat aj proti rotavirusom? Ja neviem ci dat ci nedat..z jednej strany pocuvam ze treba, z druhej ze je to zbytočné.. Tak ja uz neviem..

1234lubka
7. jún 2016

@stanka2612 super nie ked tak pospi 😊😊

1234lubka
7. jún 2016

@emilia25 ty koki drzte sa😀

1234lubka
7. jún 2016

@michaela2906 mi sme neockovali, rotavyrus prekona
I a teraz ma prirodzenu imunitu. Ockovanie je aj tak len proti niektorym kmenom. Podla mna aj dost predrazene. Moj nazor-nie

skarabubu
7. jún 2016

@emilia25 gratuluju to už bude piate?

emilia25
7. jún 2016

@skarabubu hej veru ze uz 5.a to som sa dohodla s nasim gyndosom ze v july po prehliadke si dam zaviest teliesko.

skarabubu
7. jún 2016

@emilia25 tak to jste šikovný

emilia25
7. jún 2016

@skarabubu no ani muz si to nevie vysvetlit.daval si pozor nic neslo dnu ale ako sa vravi ze vtej kvapocke lasky moze byt zatulana nejaka spermia a uz si ide svojou cestickou.

denca2d
7. jún 2016

@michaela2906 my sme boli dnes na ockovani a doktorka mi povedala ze rotavirus nemusim davat ak nemam doma este deti co chodia do skolky..ze vacsinou z tade to donesu..takze som nedala

stanka2612
7. jún 2016

@emilia25 gratulujem 🙂 bude dalsi maly zlatusik 🙂