Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 napis potom aka bola noc a co si mu dala? Ja mam prichystany sirup od teploty...my tiez rucicku vytiahneme spod bruska, niekedy hned no povacsinou to trva, az ked zacne zurit sa jej to podari😃😃😆a vsimla som si ze rada spava na lavej strane, neviem preco a mam z toho nerva. Pritom ked je na rukach a na brusku kraaasne otaca hlavickou na obe strany. Len ked spi tak hlavicka vlavo!
@18lula4 nakoniec mi tak tvrdo zaspal ze este stale spi...zatial som mu nic nedala,lebo az od 38 teploty sa davaju lieky...mam paralenove cipky,tie mi kazala dokina a chladila som mu tie vpichy...a ze spava na lavej strane?vobec nevadi,ak ju cez den nechas na chrbatiku,ci brusku,tak ju polohujes a spanok na lavom boku jej neublizi 😉 ja sa snazim aj polohovat aj na noc striedam boky a aj tak ho vzdy najdem na "barona hnidu",to jest na chrbate s rukami za hlavou 😀 😀 😀
@stanka2612 😂😂😂😂s rukami za hlavou hm to mame aj my ked mame totalne tvrdy spanok 😆a hlavicku ma ako? Rovno? Ano, polohujem ju, ona sa mi narodila priskrtena pupocnikom do pravej strany. Teraz so to asi vynahradza ked sa taha do lavej😆😅😄joj to som rada ze to zvladate zatial bravurne🎩
@18lula4 hej rovno 😀 uz aj mam obcas strach,aby ju nemal zlezanu...ale zatial pohoda 😉 no zatial je dobre,aj ked place boli,uvidim,co bude,ked sa zobudi...urcite dam vediet.a vy sa zajtra drzte a mala nech to zvladne na jednotku 👍
@skarabubu pokiaľ odstrekujes, vydrž.. Najmä ak má takéto problémy, s tvojim mliekom sa mu to vylieči a upraví uvidíš.. Ja som čítala veľa článkov, o tom ako materské mlieko má jedinú vec s umelým spoločnú a to ze je tekuté.. Začneš s umelým a úplne sa mu zmení črevná flóra..
Ak chceš môžem ti poslať odsávačku medelu mini,je elektrická a hodne mi pomohla, pred troma dňami pri kríze som začala zasa každé 2-3h s odsavanim a rozbehlo sa to...
Kúp si aj ricinus homeopatiká, sú super, ja som si zajednala aj tabletky Costi, je to najúčinnejšie, možno ich už nebude ani treba...
Si dobrá že si doteraz vyskúšala 🙂 nemen to 😉
@stanka2612 stanka daj mu na vpichy octanovku.. Tá zaberá najviac
Baby, ktoré str po očkovaní.. Aj ste pozerali nejaký detox čím čo najviac vyčistiť telicka detí?
Je to fakt brutálna záťaž pre tie6kg ľudské tvory aj keď veľa z vás to nerieši... Len je škoda keď celé tehotenstvo žena dáva pozor...
Aby ste časom nemali problémy ako my, to ze deň týždeň po očko sú detičky v poriadku je super, ale prejavy bývajú aj po mesiacoch..
@gabuchah Gabi,uz som dala,uvidime 🙂 uz ma len miernu teplotu 37,2 a zase je to moj krasny smejo 🙂
A nad tym detoxom som zatial neuvazovala,neviem,co si pod tym vobec predstavit,kedze kojim...ale ak mas nejake linky na clanky,rada si precitam 🙂
@18lula4 my sme uz ok myslim 🙂 A vy ako?ked budete mat po,napis
@stanka2612 zvladli ste to na vybornu ☺ mas lekaska hrdinu 😘
@gabuchah musim to najst v mailoch ked pridem a ti to okopirujem
@stanka2612 *lukaska
@jarkajozo veru,statocny bol 💜 ale tvoj Adamko to tiez zvladol hrdinsky,tiez bol pašák 😘
@stanka2612 inak mohli by sme dat stretko cez leto mamicky stadial 🙂 ci? hocikde na slovensku rada by som vas aj spoznala vsetky
@jarkajozo ja som mala uz davnejsie tento napad 🙂 ja som za kludne mozme nieco zorganizovat 🙂
@stanka2612 najst len miesto a pozvat vsetky mamky v tejto skupine vatsina je asi zo zapadu ci?
@stanka2612 popozeram... Ide o to zbaviť sa čo najviac toho chemického svinstva ktoré zaťažuje organizmus a aj keď na jednu stranu možno ochráni, na druhú časom sa môžu pridruzit choroby úplné iného rázu.. Trebárs hliník koluje v obehu týždeň kým sa dostane do mozgu a veľakrát sa usadí nenápadne kdekoľvek v tele... A on spôsobuje veľa neduhov...
Popozeram články a pošlem ti 😉
@stanka2612 takze nas nezaockovali, pretoze tahala malu za rucicky a este jej prepadava hlavicka dozadu. Neviem.ci to aj vam skusali, no doktorka povedala ze mame cerstve 3 mes.ze keby sme prisli napr.o 2 tyzdne neskor uz jej hlavicka preoadavat nemusi ze kazde dieta je ine. Inak su dovolenky tak nas dala az na 5.8.! A ze je mala kraaasna, 5855g, 61cm
@jarkajozo skusime hodfit navrh do placu?zistime kto je odkial a najdeme nieco dostupne pre kazdu 😀
@18lula4 tak toto neviem ci dokina skusala,normalne jej urobila poradnu,vysetrila a skonstatovala,ze zaockovana byt moze...o hlavicke mi nic nepovedala...
Baby,ktora by ste sa chcela stretnut aj osobne v lete niekde?zeby sme zorganizovali stretavku marcoviek a spoznali sa aj live? 😀 😀
@stanka2612 ja dom za stretko, aj ked sa obavam, ze bude cas dovoleniek ;)
@pahu,
@stanka2612 my sme skosic no prisposobime sa a dojdeme aj na zapad ☺ tak myslim ze my sa na dovolenku neodvazime ist iba dakde po slovenssku ..rada by som vas videla a samozrejme a vase deticky ☺ 12mesiacov sme v kontakte tak by bolo super vas aj vidiet vsetky juj keby to vyslo bolo by super ..moj s ama pytal ci ist moze somnou ta som ho stopla ze ma moze odniest a to je vsetko 😁
@denca2d
@stanka2612 netusim co to ma s tym spolocne, ale asi ze ked je este slabsia ( teda nie je pevna v hlavicke)tak az ta vakcina nie je pre nu obrovskou zatazou.
@denca2d
@stanka2612 a este tym ze bola pridusena mala stazenu poporodnu adaptaciu tak asi aj preto je v tom ockovani este opatrna. A zas to slavne: co najviac ju davat na brusko. Ze pri kazdom prebalovani. No neviem, akoze suseda ma rocnu dceru a povedala ze ona byt na brusku nevie. Ze chodila na poradne, doktorka ju dala na brusko a ona sa vzdy otocila na chrbat. A tu sme a nevadi to, tak ja uz neviem...!
@stanka2612 co tak Bojnice a zoo🙂

@18lula4 no asi som to zariekla 😒 uz prisli place aj teplota 37,7 😒 teraz spi,ale ma ten spanok velmi plytky a prerusovany...a musim byt vedla neho inak place 😀 tak som v obyvke rozlozila gauc a ja pri nom lezim a on spi...a vecer ho asi dam do manducy,nech sa aspon naveceriam 😀 😀 😀
Inak uz tu rucku na brusku vytahuje,ale trva mu to,no nevadi to,dava to,aj hlavku uz krasne drzi 🙂 a plienky mame este dvojky a su mu dobre zatial...a ako tvoja?uz vytahuje tiez tu rucku na brusku?