Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo vyzera spokojny chlapec 😉 mozno to aj ja vyskusam,bo moj neznasa kupanie...
@stanka2612 moja zase zboznuje kupanie, no ked clapne tak cely koberec mokry, asi ju uz prestahujem do vane 😂no a ideme upravit rezim, uz sa nebudeme kupat o 19.00 ale o 20.00, lebo 2 dni po sebe nie a nie spat po kupeli, uz vymyslame...takze od 17.00 do kupanie ziadny spanok a hotovo😃
@stanka2612 super to sa teším😊
Objednávateľ niekto z aliexpresom?? Ja som objednala malému tie také farebné hrkajuce ponozky za asi 1,60 čo v tescu lamaze stoja okolo 12-13e😂😂 som zvedavá....aj sadu na papanie 😁 som zvedavá čo to bude za materiál....recenzie to malo veľmi dobre aj cez 1000objednani....zatiaľ som nemala z ničím problém všetko prišlo aj spokojná som bola..nálepky super
@jarkajozo kde ty na taketo vychytavky chodis? Takuto vecicku vidim prvy krat ;) to si si objednavala z MK ?
@stanka2612 moj bol taky prvy mesiac..reval len ked som mu gombik odopla..a ked mal ist do vanicky tak bol taky bordovy od revu..a teraz?lezal by tam cely den a spliechal a vyskal🙂
@stanka2612 😂😂😂ale je strasne zlaty..moj sa zasa tak trepe v tej vani ze ho ani odfotit neviem
@stanka2612 jeeeminecko,.ja som len raz s tou podlozkou nevedela kupat😂iinak my dnes zas boje...
@denca2d som malej posunula kupanie, uz nekupeme o 19.00 ale o 20.00 a nie a nie spat. Uz sa meni...skusa...na rucicky by chcela...a ja nepovolim😎😁😁tak sa nervacila 20min.potom som ju zobrala, prilozila, joooj ta pila a pila az zaspala☺
@nikussska123 u nas v Košiciach som to kupovala amme taky velky obchod so vsetkym pre krpcov :D a tymi kolesami je oblepeny obchod :D
@1234lubka aj ja objednavam :D postarka uz ma somna radost :D couz
@stanka2612 stanka my sme mali neskutocny plac vo vanicke skusili sme vanu tiez ale v bazeniku bol kludnucky usmieval sa ta neviem kupili sme koleso ze vyskusame a zatial je klud a radost..kym neplace mas to super
@denca2d
@1234lubka tuto knizku mame color je uzastna maly sa s nou vyhraje susti je taka akurat velkostne orenho vobec nesmrdela no vycuchala som ju je super idem objednat aj ine
http://www.aliexpress.com/item/2016-Soft-Cloth-...
@jarkajozo veru zatial neplace drzi,ale kuka jak puk a stastny je ked je vonku 😀 mozno skusim trosku neskor aj ja to koleso a vanu
Baby,moj zaspava az medzi 21:00 az 22:00 ako kedy...dnes zaspal o 21:45...
@18lula4 inak luci,uz udrzi hlavicku aj ked ho taham za rucky 🙂
@stanka2612 my sme potom dali vanicku do vane lebo po kupani sme mali vodnu postel 😃 no nepacilo sa mu 😊 a inak aj my zaspavame medzi 21.00-22.00 ale pred tym si o 19.00da 20min spanok
@stanka2612 my väčšinou do 22 spíme vždy....kedy ako vždy sa to meni
@jarkajozo vies co,mne to inak aj vyhovuje,lebo potom rano spi do deviatej,niekedy aj do pol desiatej a ja nie som veru ranne vtaca 😀
@1234lubka vacsinou aj ten moj 🙂

@1234lubka ano ustali sme to,kojim stale...strihli mu aj uzdicku a nepouzivame uz ani klobuciky 🙂 a bola u mna aj laktacna a aj ta pomohla s prisatim