icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

1234lubka
15. júl 2016

@stanka2612 aj v noci furt inak..zväčša sa zobudí 2x...

jarkajozo
15. júl 2016

@stanka2612 aj my nastastie spime do 8-8.30 😊 no papame o 5-6 taze veget 😃

@1234lubka sak hej no chodit furt na 6 sa jej velmi nechce 😊

stanka2612
15. júl 2016

@1234lubka moj ked ho brusko neboli tak sa zobudi len raz okolo stvrtej,no ked ma koliky (tie nas este stale trapia,aj ked uz je to lepsie 😒 ) tak je hore aj dva,tri krat za noc

denca2d
15. júl 2016

@stanka2612
@jarkajozo
@1234lubka no my spime od 8.30hod do 9tej rana😆ale teraz nam idu zubky takze maly je aj 4x v noci hore a robi si z ciciku dudel kedze ten sa mi nepodarilo mu nejak nanutit..furt ho vypluva..ale kedze spu so mnou tak mna to moc neprebere len ho pobtme nahmatam dam cicik a spime😊

18lula4
15. júl 2016

@stanka2612 my sme zaspali o 21.25

18lula4
15. júl 2016

@stanka2612 tak to som stastna😚😚Lukinko sikovnicek😙🤗

1234lubka
16. júl 2016

@jarkajozo tak smola😂😂,

1234lubka
16. júl 2016

@denca2d aj môj mal nedávno obdobie keď bol hore každú hodinu skoro...teraz to prešlo....aj tak si ho potom beriem ku sebe..tak ako ty vitiahnem cicku a neriešim😂

1234lubka
16. júl 2016

@stanka2612 noo veď 2-3 razy to nieje také strašné nie? 😊

pahu
16. júl 2016

Ahojte 🙂
Tak do stredy aj Oskar spinkal ukazkovo, od 20,00 do cca 4,00, napapal sa a spinkal dalej. V utorok sme boli na ockovani, v stredu sme isli do Tatier...o od stredy, takze uz 3 noci pp sebe sa budi okolo polnoci, a pptom kazde 2 hodiny. Trochu ppcucka a zaspi..doktorka este povedala, ze mu cosloro pojdu zuby.. pomoooc!! Som hotova... 🙂

stanka2612
16. júl 2016

@18lula4 dakujem 😘 aj tvoja je sikulka 😘

stanka2612
16. júl 2016

@1234lubka jasne ze nie,ved ja sa v noci vyspim zatial kazdu noc co je super 🙂 ale ako nas tak citam,kazdej tie babatka dobre spinkaju 🙂

stanka2612
16. júl 2016

@pahu to moze byt aj tym ockovanim teraz...aj moj bol rozhadzany dlhsie...

1234lubka
16. júl 2016

@stanka2612 tá to bude náhoda asi😀 matus má aj lepšie aj horšie noci ale tým že keď sa zobudí a väčšinou nie vždy si ho supnem k sebe tak to tak nevnímam že sa budí....teraz máme postieľku kolmo na našu posteľ tak sa mi blbo k nemu vstáva...

skarabubu
16. júl 2016

Ahojte kočky.Nam už rostou spodné dva zúbky.V noci spí pěkně,ale cez den sme nervózní a uplakaný.A do pusinky nevieme co si všechno narvat. A jak zvládáte první zoubky vy?

mnamkacik
16. júl 2016

@skarabubu my este nic,,, ale niekedy je cez den taky zly ze si myslim ze raz sa rano zobudim a bude mat plne usta zubov 😀

denca2d
16. júl 2016

Tak moj maly sa nevie stale pretocit na brusko ale zacal dnes dvihat zadocek na brusku..vyzera ako mala husenica🙂 uz sa mu podarilo aj par krat posunut..davam tomu tyzden a bude mi vytierat podlahy🙂

stanka2612
16. júl 2016

@denca2d ani moj sa este nepretoci,to je v pohode,netrap sa tym 🙂 sikovny je,ze uz sa snazi hybat 👍

stanka2612
16. júl 2016

@skarabubu nam este nerastu,no slinta vo velkom a do pusy tiez dava vsetko 😀

lucretia7
16. júl 2016

@pahu Toto presne aj u nas. Boli sme na dovolenke a potom na ockovani. Od ockovania sa budi rovnako ako tvoj. Trva to uz vyse dva tyzdne a ja len dufam, ze to prejde, lebo prvy krpec mi vstaval takto az do roka. ☹

pahu
16. júl 2016

Musim trochu zaktualizovat, Oskar je uz aj soplavy a uplakany..doslova zacne vrieskat akoby ho nieco bolelo. Verim ze to mozu byt tie zubky. Ved aj doktorka hovorila ze mu coskoro pojdu, skor ako zvycajne 🙂

18lula4
17. júl 2016

Baby, poradte nejaku dobru stranku kde kupim cervenu snurku na rucicku pre malu? Mala som kupenu snurku este pred porodom no to jej vobec nedrzalo, a taku na stahovanie nemali v obchode 😯🙁

nikussska123
17. júl 2016

@jarkajozo tak uz aj my sa vozime v sportaku... Sice dnes sme mali u nas len 18stupnov tak sme boli zababuseny az po usi :D ale pacilo sa nam a kukame o sto sesto na stromceky 🙂

jarkajozo
17. júl 2016

@nikussska123 jej krasna 👶 ked sa nemilim tak mas stokke? Ten som chcela aj ja velmi no tatik nas schladil...ja som minule mojho dala do vanicky vobec sa tam uz nezmesti a plac bol neskutocny nic nevidel...som rada ze niesom jedina ☺ babika krasna a a ta radost v ockach je super 😘

nikussska123
17. júl 2016

@jarkajozo veruze mam stokke ale som z neho trosku sklamana :( do vanicky sa uz ani my nemestime ... Sice je tam vyhoda ze pri sportaku je ta novorodenecka vlozka tak chrbatik ma na rovnom a su tam 3 polohy sa mi zda ale nemoze sa v nom tak rozvalit ako je naucena bambulka mala..priznam sa ze uz som sa obzerala aj po britax go next po sportaku ten sa mi zda lepsi a vacsi a aj do terenu trosku ;) len teraz mam dilemu ako ju budem davat spat cez den lebo mi spavala len v kociku :/ vecer mi zaspi pekne v postielke ale cez den huci riadne ked ju dam do postielky...

yogalita
17. júl 2016

Ahojte, som rada ze nie som jedina ktorej dieta uz odmieta byt vo vanicke. Zdalo sa mi to skoro, ale vidim ze aj ine deticky su zvedave co je za "stenami"vanicky. Ja som ju dala na kratku chvilku do vajicka a to som klikla na kocik ked sme isli do nakupneho centra. Ta nevedela kde pozriet skor. Odvtedy neznasa vanicku. Vcera mala 4 mesiace a tak by som bola rada keby si este take 2 mesiace polezala vo vanicke. Myslite ze to mam este skusat, ci kaslat na to a nechat ju nech objavuje svet 🙂

lucretia7
17. júl 2016

@yogalita Zalezi, aky mas sportak. Vacsina nie je velmi dobre pre chrbticu tak maleho babatka. My sme to pri prvom vydrzali do 6 mesiacov, aj ked sedel az od 7. Bolo to narocne, ale vzdy sme to nejako vymysleli, napriklad aby videl z hlbokeho na listy stromov, v interieri na svetla a pod. Malemu sa tiez uz vobec nechce lezat. On ale ani doma neznasa lezat na chrbte, bez vyhladu. No tazke to bude, kym sa nauci este sediet... 😝

margarita
17. júl 2016

ja rozhodne nebudem riskovat, ze dieta bude casom mat problemy s chrbticou, priskorym polohovanim v sportiaku alebo vozenim sa vo vajicku mimo casu prepravy v aute.
mam velmi dobru znamu rehabilitacnu fyzioterapeutku doktorku, a ta mi od prveho dietatka prizvukovala, ze na rovnej podlozke, kym nevie samo sediet.

ja to riesim tym ze im vesiam na hlboky kocik hracky vsakovake, striedam ich nech si neokuka, a ked fakt problem, tak vezmem Manducu.
tam ma chrbatik volne zaobleny, a vidi vsetko okolo seba, a este je aj kludnejsie kedze je na mne.

fakt bacha na to, vam sa to moze zdat "uplne do lahu", ale taky sportiak este nevyrobili 😉

jarkajozo
18. júl 2016

@nikussska123 unas to iste mam nieco podobne ako je sokke a hruza mala vanicka ale ze neskutocne ano sportiak ma tri polohy..cize dietatko v nom lezi co je super ☺ ja tiez pozeram britax alebo valco snap ten je urceny od narodenia ale nevyhoda su plastove kolieska 😓 tak uvidime v septembr to budem riesit ☺

jarkajozo
18. júl 2016

@margarita ale vyrobili valco snap je uz od narodenia.