icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

nikussska123
18. júl 2016

@jarkajozo no ja taktiez uvidim ... Snazim sa tento predat ale zatim sa nedari tak este pockam... ;) a dufam ze vyberiem nejaky sikovny ;)
@margarita toho ze bude mat problem s chrbtickou sa neobavam mame sice 4 mesiace a dva tyzdne ale vidim ze je taky nezbednik neobsedi pritahuje sa. Ja mam krstnu co robi rehabilitacnu sestru vo Viedni a prednasa na vysokych skolach a zakazdym ked cez vikend pride zoberie mala a cvici s nou a sleduje ako sa chyta a sa bola prekvapena ze ma vsetky pohyby a reflexy ukazkove. A ako som spominala radsej ju budem mat v sportaku kde ma chrbatik na rovnom ako ju mat vo vanicke kde si nema uz vystriet nozky...

Kazdeho osobna vec kde bude svoje deturence mat niektore su aj proti satkam. Ked som tak prisla k priatelovej krstnej skoro ma pohladom zabila ze kde to mam malu a odjakziva uz nosia deturence v satkach a ziadne problemy nemaju. Samozrejme ze musia byt v nej spravne uviazane 🙂

stanka2612
18. júl 2016

@jarkajozo @nikussska123

Ten stokke kocik ma aj moja suseda a tiez mala malu v sportaku uz od stvrteho mesiaca,bo vo vanicke tiez plakala...s tou novorodeneckou vlozkou je to super,babo je tam naozaj ako vo vanicke 🙂 moj teda este vo vanicke neprotestuje,len uz je ho ta vanicka plna,takze este asi este mesiac a tiez vytiahneme sportovu cast 😀

mnamkacik
18. júl 2016

Pridavam aj ja koment, my este zvladame byt vo vanicke,,,aj nejaka ta rezerva tam.este je.....v sportovom Adamko vyzera este dost komicky, aj ked by rad kukuckoval
Svagrina ma camarelo ,,,a skvely

mnamkacik
18. júl 2016

Dnes sme sa boli preockovat, dufam ze vsetko bude v poriadku 😉

stanka2612
18. júl 2016

@mnamkacik nejak obdobne sme aj my v hlbokom 😀 ze LTT 😀 😀 😀
A ako preockovat?my sme boli v troch mesiacoch a na dalsie ideme az v auguste...

18lula4
18. júl 2016

@stanka2612 mnamka myslela po 6 tyzdnoch na druhu vakcinu, to co mas ty v auguste😉my budeme mat prvu 3.8.teda uz snad😂

stanka2612
18. júl 2016

@18lula4 aha... 🙂

stanka2612
18. júl 2016

@18lula4 uz urcite zaockuje,ved uz splnate vsetko z tych tabuliek 😀

18lula4
18. júl 2016

@stanka2612 😁😁😁to tazko povedat
Mozno sa zas nieco najde, bohvie ktora hlava vymysla tie tabulky😝

mnamkacik
18. júl 2016

@stanka2612
@18lula4 presne 2davka ockovania co sa dava 6-9tt po prvej vakcine

aber
18. júl 2016

@margarita pozri britax b motion sa da úplne do lahu ináč v ostatnom pravda... Len bacha, lebo niektore nemaju radi kritiku

denca2d
18. júl 2016

Kocky a co to stretko? 😕

mnamkacik
18. júl 2016

@denca2d akeeee?

stanka2612
18. júl 2016

@mnamkacik @18lula4

Preto,bo mi to neslo do hlavy,ze sest tyzdnov,bo my budeme mat medzi tymi ockovaniami devat tyzdnov,som to ratala 🙂

stanka2612
18. júl 2016

@denca2d @mnamkacik

Padlo tu par, stranok dozadu,ci nedame stretko v bojniciach,aby sme sa aj osobne spoznali 😀 par bab malo zaujem 😉

Ja som uz nad tym rozmyslala,ze by bol pekny datum napr: 8.8.2016 😀

mnamkacik
18. júl 2016

Preco v Bojniciach?

stanka2612
18. júl 2016

@mnamkacik neviem,uprimne,ja nemam problem dojst hocikde,len tu padol navrh ze Bojnice...nakolko mala zaujem aj Jarka,tak som navrhla nieco na polceste mezdi zapadom a vychodom,no Jarka povedala,ze jej je to jedno,ze aj ona dojde vsade 😉

mnamkacik
18. júl 2016

@stanka2612 to bola len otazka 😉

mnamkacik
18. júl 2016

@stanka2612 rada sa pridam

stanka2612
18. júl 2016

@mnamkacik super 👍 uz len najst vhodny termin 😀

jarkajozo
18. júl 2016

@stanka2612
@mnamkacik
@denca2d 8.8 je super datum ☺my prideme hocikde prisposobim sa vam ☺ len najst priestor alebo nieco kde by sme sly ☺ napr niejaku baby kaviaren abo ja neviem ☺ rada vas spoznam aj s deturencami osobne ☺

jarkajozo
18. júl 2016

@stanka2612
@stanka2612
@denca2d hmmm normalne hladam nieco na nete no zatial nic no skuste sa opytat aj inych mamiciek nie vsetky tu uz chodia trebalo by daco vytvorit

jarkajozo
18. júl 2016

Mamky tak vytvorila som tu skupinu : Stretnutie marcovčatiek 2016 tam sa mozme dohodnut dajte vediet aj inym mamkam

yogalita
18. júl 2016

@lucretia7 Tiez si myslim. Nejako sa este dva-tri mesiace pretlcieme vo vanicke. Nakupili sme hracky do kocika, nebudeme riskovat sportiak. Mame quinny speedy este po prvej dcerke a je vyborny, ale tiez som ju do sportiaku dala az na 8 mesiacov. Vanicka je u quinny celkom priestranna a obidve moje dcerky su take male "cerviky"🙂
Dakujem mamicky za radu.

margarita
18. júl 2016

@aber
vdaka za pripomenutie, po 11 rokoch na tomto fore som uplne zabudla, ze si musim aj na to davat pozor. 😉
mrzi ma, ak moju skusenost a nazor niekto vezme ako osobny utok, ale ja uz som tiez omnoho menej radikalna a vseveduca, ako som si pripadala este pri prvom dietatku

ja mam napr. Hartan VIP XL, tam dam svoje dieta v pohode do vanicky v zimnom fusaku aj ako 8 mesacne, nasi zacali sediet dost neskoro, s najstarsou sme aj Vojtovali, a hoci nas sportiak ide tiez dost do lahu, 180 stupnov to nikdy nebude. nech si aj vyrobny katalog tvrdi co chce 😀

aber
19. júl 2016

@margarita no lebo som minule pisala o pasivnom sede, som sestrička, plus cvicime vojta, plus rehabilitacna veľa radi, tak mi vynadali, že len vlastna mama vie, čo je najlepšie pre svoje dieťa, nech nemam poučovať, dosť ma to zamrzelo, lebo som chcela len pomôcť

stanka2612
19. júl 2016

@jarkajozo jej super,prisla si na to ako sa to zaklada 👍👏👏👏👏

smejka
19. júl 2016

Ahojte
Prosim vas co davate namiesto Vigantolu..teda co ste tu spominali ze radsej ako Vigantol? Dakujem

aber
19. júl 2016

@smejka ja oleovit z rakuska

ofinna85
19. júl 2016

@smejka mi bereme jamiesona vit d )je to drahsie okolo 10 e to stalo,ale je to na prirodnej baze.