Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@katariso teraz v 13tom tyzdni som bola na kombinovany test pozostavajuci z usg vysetrenia+ odber krvi a vysledky sa hodnotia spolu, preto cakam lebo kym nema vsetky podklady Dr.nepovie mi vysledok. Brusko uz trosku vidno, vykuklo urcite skor ako pri prvom. A za to vysetrenie som platila 35€. Termin mam 20.3.
@katariso
@babydesire ja idem zajtra a platim za to 35 eur tak dufam ze vsetko bude ok
@babydesire ano vysoke ☹ ved preto som z toho cela vyklepana ☹
@nevesta1974 tak ja uvidim zajtra a dam vam vediet..aj ked sa do toho moc nevyznam
@mata0312 ja velmi lutujem, ze som si to nenastudovala lepsie dopredu aby som sa mohla trefnejsie pytat a nedala sa tak rychlo odbit ☹
@nevesta1974
mne nastastie videla,ale ja sa im fakt divim ja tam nic nevidim,ale neviem ako sa mam k tomu postavit,ci uz mam byt teraz na nervy,ale vsak aj tomu babu to zle robi,lenze ked si prestavim ake vselijake syndromy moze mat.........je mi nanic a do placu,a to som v aprili potratila(zamlcany)a nasledne o dva mesiace otehotnela,tak som sa tesila....
fatima30 aj ja som v aprili potratila -27.4. :( v 10tt,tiez MA a o 2mesiace znovu otehotnela.. Neboj,mozno to nebude take zle..mali by nam doktori vysvetlit co to znamena,nech niesme v strese
nevesta1974 no neboj este by ti mal robit dalsie vysetrenia a potom to spolu hodnotit..vraj samo o sebe to NT nic neznamena..aspom tak mne moj gyn povedal
Mne uz dnes volal Dr., zajtra doobeda idem na konzultaciu, uz maju vysledky aj z krvi, takze asi nic moc ☹ kedze mi povedali, ze ked to bude ok, tak ich len poslu mojmu gynekologovi, ak nie tak mi volaju
nevesta1974 tak to mi je luto..ale tak snad sa da este nieco robit..ved uvidis zajtra,drzim palce
@babydesire
ja 13.4:-( bojim sa snad tie vysledky z krvi nebudu zle,zajtra mam volat.......
@nevesta1974 drzim palce nech to je ok :( ja idem zajtra a zacinam byt z toho na nervy :(
Akoto ze ta moja drbnuta dr mi to este nerobila?bola som unej19.8 nerobila mi nic.☹teraz mam ist az21ho ako neni to neskoro ked to vsetky mate za sebou?
@lilijessica ani mne by to nerobila len mi odporucila a dala letak kde mi taky utz urobia odporucila mi to
lilijessica niektory lekari to nerobia - nemaju na to skolenie a potrebne vybavenie (aj ked robil to cez sono tak neviem ake je to speci vybavenie)..niektory preto tehulky posielaju k lekarom,ktory na to maju vybavenie a certifikat..ale niektory ta neposlu ale mozes ist sama ale potom to budes si musiet zacvakat (vraj 30-50eur)...a v ktorom tt si?lebo NT sa robi v 11tt - najneskor v 13tt
@babydesire krasa tak ja v nedelunkoncim13 tt ona tam ma vsetko je spickovy dr.ale kasle namna sa mi tak zda
@mata0312 ta moja ma.desne sere uz asinposlem zas drsheho nech jej povie par teplych slov
Baby na ake misto v knizke sa to pise vlasne ?ja totiz mam knizku este uplne prazdnu a to ju mam.od9tt
@lilijessica ja som preto zmenila doktora za doktorku ked som zistila ze som tehu ;)
@mata0312 ja som obehala dr ale nik ma nemoze craj zobrat ako tehu
žienky ktorá máte maternicu otočenu dozadu???chcem vedieť kedy vám bolo vidno bruško...🙂
lilijesica tak jej dnes zavolaj a opytaj sa jej ci robi sijove prejasnenie a ine testy na zistenie pripadnych poskodeni plodu...ale zda sa,ze nemas dobru gyn.bo ja mam knizku uz od 6tt od prvej kontroly a na druhej kontrole mi tam vpisali rozne udaje,napr.krvnu skupinu,vysledky z krvi (zltacka,hiv mam chvalabohu negativ a ine)...zvlastne ze ta ako tehu nechcu zobrat..ja som mala gyn ktorej som nedoverovala (ma zlu povest),tak ked som zistila prve tehu sla som k doktorovi, ktoreho mi odporucila kamoska.je sukromny ale zas vraj dobry a ma dobre vybavenu kliniku.a bez problemov ma vzal aj ked uz som bola v inom stave.
@babydesire volala som nedviha☹strasne manto trapi
lilijessica..mozno je na obede.vies co?dam ti jedno cislo.zavolaj tam.je to gyn v hlohovci to nemas az tak daleko.spytaj sa na to NT a kedy sa to robi,ze tebe to lekarka neurobila,ci mozes prijst k nim,povedz ze koncis 13tt,a spytaj sa na cenu. 0337425754 alebo 0948493349
lilijessica..mozno je na obede.vies co?dam ti jedno cislo.zavolaj tam.je to gyn v hlohovci to nemas az tak daleko.spytaj sa na to NT a kedy sa to robi,ze tebe to lekarka neurobila,ci mozes prijst k nim,povedz ze koncis 13tt,a spytaj sa na cenu. 0337425754 alebo 0948493349
@lilijessica ja som tiez bola v sukromnej klinike v ziline a som z povazskej 🙂 platila som 35 eur ale dr mi potvrdil ze je vsetko ok tak som stastna stoji to za ten pocit ;)
@babydesire dakujem idem zavolat
@mata0312 ved to...preto chcem byt kludna

nevesta1974@fatima30 to mate nejake vysoke hodnoty,nie? Na nete pisu ze v norne su hodnoty 1-2,5mm. Ja som bola vcera na NT a nameral nam 0,89mm.tiez teraz neviem ci ked niesom v tom rozmedzi ci je to dobre alebo nie.tiez sa mi k tomu nechcel vyjadrit,ze este musi urobit druhu cast tychto testov a to az v 16tt a ze az potom sa to dava dokopy a vyhodnocuje.tak snad sme v poriadku a aj nase deticky