icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

ofinna85
20. okt 2016

Kokso zase som skusila a uspesne klop klop pred kupelom pre 19 hod kusanie kyslej uhorky,kupel samozrejme s placom pri vybrati z vanicky .posledne kojenie a natretie zubku gelikom a spinkal do 23 a samozrejme jeho cas na ppanicko a spi dalej snad bude dobra noc nam to pomaha masirovanie zubkou a teda osvedcena kysla uhorka pred spanim)

ofinna85
20. okt 2016

@ofinna85 dobru noc)

denca2d
21. okt 2016

No my druha noc s placom a mrvenim sa..som nevyspata...ale ten usmev ked rano zaznem malu lampicku stoji za vsetko😙

stanka2612
21. okt 2016

Nasa noc zase super akurat,ze uz o siedmej vyspany...ale hore bol o jednej,piatej a potom o siedmej...

jarkajozo
21. okt 2016

Ja sa to bojim aj napisat aby som to nezariekla no uz asi 4noci prespal cele jak zaspal o 22.00 zobudil sa az o 7-8 na mlieko no sem tam sa pomrvi pohladkam a spim ...dufam ze som to nezariekla teraz ☺

ofinna85
21. okt 2016

@jarkajozo parada no neviem sa dockat kedy to zazijem aj ja()))a nevude to ze kojene deti su ine ?malinky spal bez mrncania ako som uz pisala,

jarkajozo
21. okt 2016

@ofinna85 moze my sme na UM...no pred spanim zjedol plnu misku kase a este si dal 180ml mlieka ...

stanka2612
21. okt 2016

@jarkajozo juj snad sa toho aj ja raz dozijem 😀 aj moj uz papa kasu na veceru,ale aj tak tankuje palivo dvakrat za noc 😀 😀

jarkajozo
21. okt 2016

@stanka2612 asi este potrebuje mliecko...mozno aj my budeme zas castejsie hore mozno teraz je kludnucky zubky asi nebolia tak spinka ale cakam ze ponocovanie nas este caka ale hlavne ej ze sa uz nehra 2hodiny v noci 😁

stanka2612
21. okt 2016

@jarkajozo hlavne on odmieta akukolvek tekutinu okrem mojho mlieka a cicka,tak asi aj preto,ze je aj smadny...

18lula4
21. okt 2016

Taaaak dievcata..vymodlene...Vikuska teraz vytrela kocura vsetkym! Krv...pecenove testy-dobre, vseetky svalove hodnoty co vyzadovala neurologicka su uuuuúplne v poriadku-takze doktorka nechapala preco by som s nou mala niekam chodit cvicit. No naloniec si asi aj dovtipila sama ze biznis😅trosku menej zeleza, ale ze to u dojcenych deti byva a vsetko sa to upravi tuhou stravou (strukoviny, spenat, masko...) nakoniec sme sa dohodli, ze ked budem mat cestu, ze mam prist predpise flasticku fe, kazdopadne jej to nedavat kazdy den lebo z toho zapeka. Takze len preventivne🤗🙃

jarkajozo
21. okt 2016

@18lula4 tesime sa s vami 😘 no vidis vsetko dobre dopadlo a mala je sikovnica 😘😍

18lula4
21. okt 2016
18lula4
21. okt 2016

@jarkajozo dakujemee😘😘😘😚😚😚

stanka2612
21. okt 2016

@18lula4 no vidis,jupi,ziadne cvicenia vam netreba 👏👍 som vravela ze Vikinka je uplne v pohode 😘😘😘 parada

18lula4
21. okt 2016

@stanka2612 presne tak Stanka, dakujeme😚

jarkajozo
21. okt 2016

Museli sme dat nizsie postielku to uz neni to moje male babetko ....to uz je horolezcatko 😍

stanka2612
21. okt 2016

@jarkajozo jaky je uz velky 😍 vyzera tak na rocneho chlapca na tej fotke

jarkajozo
21. okt 2016

@stanka2612 to vela ludi si mysli ze je starsi uz sa vsade taha jakeby vyliezt chcel ...ja neviem kde tak rychlo rastu tie deti ☹ chyba mi to male miminko v perinke ....aj toto ma svoje čaro len keby to pomne nekricalo ked sa mu chvilku nevenujem 😁

jarkajozo
21. okt 2016

Ja mam doma dvojcatka 😁 toto je zabava 😐 furt to zrkadlo lestit

denca2d
21. okt 2016

@jarkajozo boze bohovsky je fesak krasny😍

jarkajozo
21. okt 2016

@denca2d tak jak aj tvoj 😘 a tvoj ma bonus krasne vlasky 😍

mnamkacik
21. okt 2016

@stanka2612 neboj Stani, ani my na tom nie sme o nic lepsie na tom,,,, cickujeme v nici,,tesim sa ked sa vyspime

jarkajozo
21. okt 2016

Uz sme dospali aj my ☹ vedela som zo to zakriknem 😭

stanka2612
22. okt 2016

@mnamkacik @jarkajozo

Baby nieco bolo vo vzduchu,ja som vcera od deviatej uspavala maleho a nic...stale sa budil,plakal,dala som gel na dasienka,pupikom brusko pomasirovala,vykadil sa a nic...furt revy,tak uz o stvrt na dvanast som uvarila cistec,pretrela nim oci a do piatich minut bol tvrdy a spal az do deviatej s dvomi kojeniami...cize do pol dvanastej tiez cista katastrofa,uz som na neho aj zla bola...potom ma to samozrejme mrzelo ☹

18lula4
22. okt 2016

@stanka2612 to co je cistec?

jarkajozo
22. okt 2016

@stanka2612 aj ja som uz bola zla na maleho 😭 potom som sa nasrdila zobudila otecka a bol s nim uspal prelozil kumne maleho malx sa zobudil a zas odzvova ho uspal a zobudila som sa az okolo 7.00 ze maly spinka primne 😀 co je cistec?...

alllexis13
22. okt 2016

@18lula4 Cistec je lieciva rastlina,ale zaujimalo by ma,ako to pomohlo na tie ocka ked potom zaspal???

pahu
22. okt 2016

Cistec? Sem s nim! 🙂
Aj u nas zadpavanie cista katastrofa. Do pol desiate od osmej plac, mrncanie...do postielky sni za svet. Tak som ho supla do manzelskej. Z jednej strany vankus akoze ja a z druhej perina akoze ocko. Do polnoci sa prevaloval a kontroloval ci tam sme s nim...a samozrejme som mu supla viburcol...a od rana zase soplov kopec! Zuby? Choroba? Nikto nevie...

stanka2612
22. okt 2016

@alllexis13 @18lula4 @jarkajozo

Cistec je lieciva rastlina a ma sa vyluhom pretriet oci vraj preto,ze tym "zmyjes porobenie" zmyjes "z oci"
Tak mi vravela babka bilinkarka 😉