Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Dievcata aky kremik budete pouzivat v mraze a vetre? Pozerala som niveu nato urcenu ale pozdava sa mi aj dm babylove tak neviem babylove olienky a ani vlhcene nam neurobili dobre skusim krem duham ze sa nevyhadze
@jarkajozo neviem,na co vsetko su fenistil kvapky,ale tuto noc bol Lukas uzasny,takto uz davno nespal 😀 zeby to tie kvapky?
@stanka2612 hej,je to kvapkami.tam je ako vedlajsi ucinok ospalost...aj moja mala ked bola chora po fenistile spala lepsie- a to je v noci hore kazde 2 hodky
@stanka2612
@denca2d idem do dm ta uvidim ktory kupim lebo predvcerom hrozne fukalo tak ma napadlo ze by ho trebalo aj dacim natriet ☺
Ahoojte))idem zas povyzvedat co a ako s papnickom nasich krpcov.niekde som citala ze by uz mali postupne zacat ryby papat.dava niektora?mi sme neni tabulkovy,uz sme sa naucili pekne papkat a vela!!))polievocky,ovocie.vyziva.a teraz co dalej?
@ofinna85 ano, rybku davame. Mozes aj pomazanku urobit vajickovu, rybaciu s masielkom. Alebo su taje tiw detske syry ako karicka; vyskusaj..My sme mali dnes hovadzie masko so zemiakom a vlockami a k tomu jablkovy kompot. Robim jej huste kase-to ju zasyti a prespi mi inak celuuu noc. Lepsie povedane tych 11-12 hodin bez zobudenia 🙂
@ofinna85 nie, kasu davam na obed okolo 14.00 tak cca o pol hodinu za tym mlieko a ked jej ostane tak potom aj okolo 16.00. Potom ovocie s piskotkami okolo 17.30 za tym mlieko a vecer okolo 19.00 jej dam tak 2 piskotky, namacam do caju a tak spapa a este aj zapija cajom a o 20.00 zas mlieko a spat. Alebo najskor mliecko daj a potom tuhu stravu uz ako chces. Rybku no bud tuniaka, lososa alebo tresku. Uvarit len vovode a cez sitko prepasirovat. Ide to veelmi zle, alebo potom natrhat tak najemno. Normalne to natri na chlebik a davaj iba take kusteky male 🙂
Ake kase davate drobcom papat?chcela by som zacat davat olovrant asi kasu s ovocim.. napiste mi aj znacku prosim😊
@denca2d ja davam kasu z dm drogerie zatial mu chuti a davam mu do toho aj ovocie vzdy (pomixovane pyre)
Baby aj vam sa drobci budia zo spanku s revom hyserickym a nemozete ich ukludnit?moj poslednu dobu stale ☹ aj teraz spal od druhej a o tristvrte na tri taky rev,do pol stvrtej v kuse reval,uz aj ja s nim,to bolo strasne ☹
@stanka2612 moj len v noci..cez den neplace..v noci ho ale vezmem na ruky a v momente zaspi..ale musim ho aj zo 10min drzat lebo keby ho polozim tak zasa reve😣
@jarkajozo ja som kupila v bio predajni ceralnu ryzovu kasu co sa zaraba z vodou ni dala som mu tam troska bananu no nic jednu ml dal.a som to kostovala no fuj)))cchela spm ze vyskusam aspon hodinu pred poslednym kojenim pred spanim ze zacnem davat veceru no musim asi nieco ine.skusim este dat tu kasu zajtra.ona sa moze aj z mliekom ale sak ked dieta nemoze mlieko tak len voda ze?
@ofinna85
@denca2d
@denca2d dievcata aj my tak placeme vola sa to separacna uzkost dieta nas matky potrebuje citit neuvedomuje si ze ked spi svet funguje dalej, stale si mysli ze my a oni sme jeden clovek ...rozmedzie kedy sa to prejavuje je 6-8 mesiac...skuste si daco o tom precitat ja som tiez o tom nevedela az @mnamkacik mi povedala ze daco take existuje ☹
Ja som tiez nieco take citala,ale dali na vyber-zubky,bolest,a ze vnimanie svete a ludi(nove tvare)ze aj sny uz.a este ze aby ho s postielky ked zaplacr v noci vybral muz.)chaa no to by som chcela vidiet ako on vystreli ked malinky v postielke place))caka kym idem ja realita!(noo a ze teda skusit pomojkat a nedvihat hned na ruky ale oo lar minutach a ak sa koji vzdy to kojenie skracovat.nenehavat pokial ceca on)

@stanka2612
@denca2d vy mate teda riadne vahy. Chlapi ako hora, my sme zas do vysky. 27 septembra mala 70cm, poradnu mame v stredu 2.11.tak isto bude mat tak 72-3😂a inak co sa tyka toho hryzania, mna uz veeelmi dlho nepokusala. Vzdy som urobila au a postipala ju na stehienko a ze nono a zabralo, odvtedy jojooj 😴