icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

18lula4
29. okt 2016

@stanka2612 presne toto som tu aj ja pisala ak si pamatas. No mne to Vikinka robila asi do 3 mesiaca. Spala a zrazu taky plac, ze vsetci vyskocili. Potom nevedela chuda co sa s nou robi. Trvalo to max. 10min. Teraz to uz nema

18lula4
29. okt 2016

@stanka2612 a inak vtedy mi tu baby hovorili ( aj ty si mi pisala) ci na nu nevlyva vela podnetov, vela svetla, farieb atd....no mozu to byt sny. My teda neplaceme a aj vtedy jej nesli slzy, iba proste to bolo ako keby sa niecoho zlakla alebo sa bala. Tazko povedat. Ale asi to nebude len medzi 6-8 mes.kedze mne to robila od narodenia

jarkajozo
29. okt 2016

@ofinna85 aha no aj moj je taky no totu noc pekne videl ze uz mam dost ze je 3hod rano a ja som este nespala tak vzal maleho a ja som si sla lahnut ....tak neviem ci to je toto abo co ale uz nevladzem niekedy ☹

jarkajozo
29. okt 2016

@18lula4 neviem tak pisali no asi to je individualne ☺

ofinna85
29. okt 2016

@jarkajozo no to istr a najradsej mam ked povie rano ze sa nevyspal!!!to am ide slahnut ja ked kojim zaspim pocas toho niekedy a len ma zima zobudi co mam holi cecok)))alebo ma strhne ze kde je malinky)

ofinna85
29. okt 2016

No zhodnotime to ze chlap sa ma najlepsie v zivote))bohuzial.tak som si priala dcerku,no ale teraz som este radsej za synceka))aj ked si hovorim ze on taky nebude ..))))xixi

jarkajozo
29. okt 2016

@ofinna85 jak vychvas taky bude ked mu budes prizvucovat ze zenam sa pomaha tak to robit bude...my tiez moj ani prstom nepohne az kym nezasiahnem a surovo ho zobudim dam mu maleho a ja idem spat 😁ked vie pit pivo s kamosmi nech sa stara aj o maleho 😁 minule prisiel o pol4 rano kamos mal narodky a taky opity ze mu zle bolo a maly jak na potvoru vstal o 7tak som ho dala k tatikovi a maly ho buchal babral donho az vstal a musel sa s nim hrat 😁 co ich matky nenaucili to my ich uz nenaucime ...ja urcite nechcem aby adamko sa tak spraval k rodine musim ho vychovat aby bol najlepsi muz pre scvoju zenu...

ofinna85
29. okt 2016

@jarkajozo sak toto ich to netrkne ze asi sme nevyspate tak treba pritvrdit.no ako pekne sme sa zvrtli z jedalnicka na chlapov))

jarkajozo
29. okt 2016

@ofinna85 z jedalnicka na spanok a chlapov 😁 my nemame moznost ist na vino a postazovat sa ☺

stanka2612
29. okt 2016

@jarkajozo
@ofinna85
@18lula4
@denca2d
Ved ja viem,ze to moze byt vsselico,len uz to nevladzem pocuvat ten plac,srdce mi trha...veru mozu byt aj zuby,aj sny,skusim si aj o tej separacnej uzkosti precitat,ja som tento pojem registrovala,no myslela som si,ze to je az v neskorsom veku...pisala som aj znamej ona sa venuje duchovnu a ze moze mat aj porobene,tak neviem,kazdopadne som ochotna vyskusat vsetko,len aby tak hystericky neplakal...konecne teraz zaspal,uvidime,aka bude noc...idem aj ja spat,lebo som uplne k.o.
Prajem nam vsetkym krasne a pohodove noci 😉

stanka2612
29. okt 2016

Inak moj v noci ani nepocuje,ze maly place...asi tak

alllexis13
29. okt 2016

@stanka2612 tak to nas je viac,moj tak akurat zo sna urobi ze:čšššš a spi dalej. 😒

denca2d
30. okt 2016

@stanka2612 moj tak isto..ked sa nas niekto spyta ako maly spinka tak moj muz povie velmi dobre😂a maly je aj 8x hore..ach jaj

jarkajozo
30. okt 2016

@denca2d
@alllexis13
@stanka2612 aspon ze spia s vami 😀 moj odkedy som ho jak tehotna vypratala do obyvacky spi tam aj nadalej 😁 couz no ☺

ofinna85
30. okt 2016

@stanka2612 presne!!aj moj!!

ofinna85
30. okt 2016

@denca2d aaano jasne)))on je dobrucky neplacka))chaaa)))ako pravda je ze neplace moc no nenecha sa ucicikat to zacne mrncat tak prso to zachrani(v noci)

18lula4
30. okt 2016

My dnes asi tak ze 6 x kakanie, zaparena ritka a dasna ako keby jej isli vyjst vsetky zubky. Inak je zlatucka. Len vsetko tvrde hryzkame, trosku slinky no a z toho mame aj takeho priznaky. ☹

denca2d
30. okt 2016

@18lula4 malinka..nech sa jej co najskor ulavi..ina vidis teraz ma napadlo ze moj vobec neslintal ked mu isli zubky.inak dnes aj moj kakal na riedko..

stanka2612
30. okt 2016

@18lula4
@denca2d moj kaka riedko uz dlhsie a furt ziadny novy zub

stanka2612
30. okt 2016

Ale mame novinku...od dnes Luky sa plazi aj dopredu 👍👍💜💜 moj pampusik

denca2d
30. okt 2016

@stanka2612 teda ten je sikovny..moj maly len okolo svojej osi..ale ked sa niekam chce dostat tak si zatial vzdy nejak poradil😂

stanka2612
30. okt 2016

@denca2d vies co,otvorili sme si flasku vinka s drahym a pohar som si polozila na zem v obyvacke vedla stolika a on sa snazil,snazil a snazil,az nakoniec sa zacal plazit 😀 😀 je po rodicoch,vinko mu bude smakovat 😂😂😂

denca2d
30. okt 2016

@stanka2612 joooj to mi uz dlho beha po rozume..len ked kojim som nechcela..ale asi pohar neuskodi..musim si uz niekedy naliat..budem mat meniny a hned mam prilezitost😂

18lula4
30. okt 2016

@stanka2612 Stani, uz nekojis?

18lula4
30. okt 2016

@denca2d vazne? Ved ja ani neviem ako sa volas🙄

stanka2612
30. okt 2016

@denca2d
@18lula4 baby jasne,kojim ale deci vinka raz za cas kludne mozu aj kojace zeny,aj laktacna mi to povedala a Luky je v pohode...nevypijem celu flasu 😀 😀 ale deci si dam obcas 🙂

stanka2612
30. okt 2016

@18lula4 zeby Denisa? 😝😉😜

ofinna85
30. okt 2016

@stanka2612 ja aj pivecko si dam)vobec nevadi ze kojime,zas nepijeme litre denne.a ani to neplati ako mi kazdy hovori daj si nech malinky spi)cha ziadny ucinok.ja si tiez dam ked mam chut ci vinko ci pivko

denca2d
30. okt 2016

@18lula4 Denisa😉

denca2d
30. okt 2016

@stanka2612 no veru si dam a mozno aj maly lepsie pospi po takom dobrom vinecku😂