Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Tak baby idem sa pochvalit nasim pokrokom mala sa mi sama posadila v postielke a za par sekund uz bola aj na nohach a tak sa tomu rehnila.no a nase prve slovicko nebolo mama baba ako jej to kazdy den hovorime ale tatatata.a tak krasne to vyslovila.
@jarkajozo do teraz skoro nic nehovorila az vcera sa jej to tak podarilo a dnes tatata a tak dada take tie prve slova.veru tato bol pysny ze ako prve slovo tata.a ked som videla ze v postielke stoji no som si myslela ze ju ktosi postavil a ked som ju videla na vlastne oci ako sa snazi postavit no sranda ju pozorovat.
Inak ked ste sa tu babili o tych kasickach. Tak my mame nemliecnu ryzovu. Kedze mliecko uz neodsavam lebo mam tak akurat na dojcenie, rozrobila som ju vo vode Lucka a pridala popuceny banan. Mnamka. Dnes mala na desiatu. A inak dobre recepty su v casopise Mama a Ja. Nekupujem kazdy mesiac, ale nieco mam a su tam dobre inspiracie na fajn obediky ako aj desiaty, olovranty 🙂
@jarkajozo Tvoja znama vozi drobceka v kociku dve hodiny doobedu a hodinu a pol poobede 🙂a vies preco?? Lebo tak sa jej drobcek vyspinka a je spokojni kazda chceme aby sa deticky pekne vyspinkali a ked ten moj chce spat v kociku tak sa obleciem ci je teplo ci je zima a idem vonku co je natom?? Preco mas potrebu to tu rozoberat?
Veta jej babo nevie nic ma co znamenat ?? Preto ze ako 6 mesacny nesedi nechodi znamena ze nevie nic?? Ved sa pretaca gula a podobne rodicovstvo nieje sutaz otom koho babatko skor chodi sedi kazde babatko ide svojim tempom preto nechapem tvoj prispevok. Kazda mamka je citliva na svojho drobceka preto si vyprosim aby si nieco take pisala ked budes nabuduce nieco pisat do verejnej diskusie tak nie o mne a o mojom drobcovi dakujem.Skoda ze sa kazdy nestara len o svoje dieta a rodinu svet by bol ovela krajsi ;))) tvoja znama teda uz neznama 🙂
@radkovci28 Radka nebolo to o tebe ale ok..respektujem..pokial viem vy sa nevozite nonstop ..neriesim uz.. Najprv si treba overit a tak sa urazat
Ahojte, davate detom pit vodu-caj? Moj totalne odmieta flasku...ani vodu ani caj ani sladene ani um...3cumle som skusala...zufala som niekeey lebo pije poriadne akurat tak v noci, cez den sa velmi kojit nechce, trochu cucne a konec...a ked viac tak sa pogrcia...plienky niekedy aj po 3 hodinach suche...z flasou sa hraje stlaca okusuje...mokry az ku plienke aky poolievany...😶
@jarkajozo stamprlik???!? 😂😂😂😂😂 Ta akoze z pohara sme skusali on co sa napije vypluje..aj z flase...mozno aj trochu glgne neviem...ale ked mu necham v kresuelku flasu tak mokry je od hlavy po paty...strasi tiez nechcel ale mlieko vypil a potom neskor to uz slo...skusim potom ine mlieko ked toto miniem...aspon kase mu z neho robim😊
Inak uz mame kociiik
@denca2d toto uz mame tiez doma 🙂 https://www.aliexpress.com/item/Newly-3-PCS-LOT...
@1234lubka lubi aj moj odmieta vsetko...minule potiahol z flasky ale asi len omylom,pretoze odvtedy zase nic...ale nastastie z prska vytiahne dost zatial.ale budem musiet riesit co s tym...asi kupim flasu s tym sosacikom
@denca2d
@jarkajozo
@1234lubka ja som sa rozhodovala medzi Britax B motion a kocikom Petite&mars a nakoniec vyhral ten petite...je lahsi,lepsie sa sklada a kupim ho aj s " hrkacimi koleckami" aj s nafukovacimi,cize budem mat dvoje keby nieco 😉 pridavam aj link,ako vyzera
http://www.predeti.sk/produkt/kocik-street-cier...
Chcem ten modry 😀
@stanka2612 krasny nieco podobne ako britax ☺ my s @denca2d mame tiez modre ☺
@jarkajozo a jezisko je vybaveny 😉
@stanka2612 super je, velmi pekny

@jarkajozo my mame SOS niveu pre baby...
My davame krupicu pred spanim a potom sa kojime 🙂