icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

vierkal
3. nov 2016

@misska22 mi hovor ja chcem stale aby bol malicky:(((

1234lubka
3. nov 2016

@18lula4 vazne sak ono sem tam sa urobi kvapka ale to vynimicne...😀 a to nevidis na tamponiku ci ti preteka ci nie?

1234lubka
3. nov 2016

@misska22 veru moj ma dnes presne 8

1234lubka
3. nov 2016

@jarkajozo toto robil moj starsi...zobidil sa o 2-3 vnoci a normalne bol hore 1-2 hodiny 😁😁😁 tento nastastie spi😀😀

18lula4
3. nov 2016

@1234lubka ppretekalo mliecko este zo zaciatku ked som aj odsavala. Teraz myslim ze asi ani nie. No dnes zas potiahla celu noc spala od 20.30 a teraz vstavane. Tak akoze prsa su tazke 🙂

stanka2612
3. nov 2016

@pahu ja davam len 100ml,potom pije este aj mliecko

stanka2612
3. nov 2016

@misska22 veru leti ☹ na jednej strane sa tesim z kazdeho pokroku,ktory spravi a na druhej,ked pozeram fotky,tak chcem,aby bol taky malicky navzdy 😀

stanka2612
3. nov 2016

Baby,moj dnes super noc 😉 zaspal o pol desiatej a vstal o pol druhej,nakojil sa a spal az do pol siedmej,potomsa este nakojil a spali sme do pol osmej 😀 takfo mu to moze zostat klop-klop

jarkajozo
3. nov 2016

@1234lubka moj to robil aj davnejsie to prestal a teraz co nas trapia tie zubky katastrofa o pol 4 sme zaspali a spal az do teraz 😐

ofinna85
3. nov 2016

No mi katastroofen!(ako sa menil cas chce chodis spavat o 19)tak ho chvilku natahujem ako sa da no ale aj tak za 3 hod.pyta papat.a v noci z nicoho nic len hned zareve zahuci az sa laknem a mrnci dovtedy dokym nedam cecok(talze o 19.30 cca papal potom o 21.a o 1 a o3 a potom tusim pred pol 7 a vstane a pohra da bez papania sa pyta spat pred 9 a takto to mame dokola to su zuby?

beba30
3. nov 2016

@ofinna85 zuby to,obavam sa,nie su.moja takto vystraja uz od augusta.momentalne tiez funguje na starom case,dnes rano vstala o pol 5!-hodku skor.A v noci uz mesiace vstava na cicu 5-10x.Od pondelka ideme s muzom oducat od nocneho kojenia,mam kamosky,ktorym sa to podarilo a cez den v pohode kojili dalej,len deti im potom spali celu noc...dam vediet,ako to vyslo,spankova deprivacia je hrozna vec

stanka2612
3. nov 2016

Baby tie co kojite,nemate niekto zaujem o benedikt a sennovku?su otvorene,v kazdom chyba par kusov...ja to nepotrebujem

1234lubka
3. nov 2016

@18lula4 aha no to hej ked mas naliate tak jasne ze z druheho tecie😁 celu noc ty kkos...parada

jarkajozo
3. nov 2016

Na dalsi tyzden nasi krpci uvidia prvy snech ☺ mamicky kociky prezute? Ci date ratze ? 😁

gloria13
3. nov 2016

Čafte dievčatá.. Dlhšie som tu nebola...ako sa mi narodila malá,tak neni toľko času...ale občas vás čítam..🙂 potrebujem poradiť, prip.vás názor...malinka sa narodila koncom februára...1.menzes som dostala 8.augusta...druhí 17.septembra....a odvtedy nič... Malá papá už skoro všetko... Čiže od raňajok po večeru...pomedzi to kojime..aj v noci..niekedy častejšie, niekedy nie...záleží či nám ide nejaký zúbok...,takže moja otázka znie...myslíte že chýbajúci menzes môže byť ešte tým že sa to upravuje, teda cyklus, alebo už sa mám"obávať"😧ďalšieho tehu...??? Stretli ste sa s takýmto niečím niektora?

ofinna85
3. nov 2016

@beba30 ano daj vediet.zatial si to pripisujem ako zuby lebo cez den vobec nemusi tolko jest a uz ma dva spodne vonku a bol takyto umrncany no aj papal tolkoto.ale tak ked zuby idu len este postupne tak snad to nebude rok ci kolko trvat tieto novi.ach do cc5 mes.mi papal raz za noc((

akdalv333
4. nov 2016

@gloria13 ahoj 🙂 u mna dost podobne, jeden mi uplne vynechalo a teraz som dostala, tak asi len cakat, este je to asi normalne ;)

jarkajozo
4. nov 2016

Moze sa stat ze paralen sirup nam zabera viac ako nurofen sirup?

18lula4
4. nov 2016

@gloria13 je to normalne 🙂 este sa to upravuje. Keby si bola zas tehu, tak ti mala mliecko odmieta, alebo ho stratis uplne 😉

pahu
4. nov 2016

@gloria13 ja som mala zatial len jeden menzes a to pred 7 tyzdnami. Tak nestras! ;)

1234lubka
4. nov 2016

Mam ten organizer!! Odporucam! Za9 dni mi prisiel! Som normalne happy 😁😁😁😁 nebsimajte si zabalenu rucku na kociku😁😁 dlhsie vydrzi 😂

stanka2612
4. nov 2016

@1234lubka uz sa tesim,ked aj mne dojde...vyzera super

jarkajozo
4. nov 2016

@1234lubka krasny aj ja sa uz tesim ☺ idem odpocitavat dni ☺ a rucka na kociku dlhsie vydrzi aj aspon nezmokne super prsiplast ☺

1234lubka
4. nov 2016

@stanka2612 ja sa vzdy tesim ked nieco rychlo pride😊 a objednavala som to ako posledne...daj vediet za kolko ti pride. 27.10 odosielali a dnes v schranke😊

1234lubka
4. nov 2016

@jarkajozo vidis a prsiplast na kocik este nemam😂😂😂 iba rucka ma😁😁😁😁

jarkajozo
4. nov 2016

@1234lubka akurat som pozrela dnes odoslali tak snad dalsi tyzden dojde ☺...a k tomu prsiplastu ja som uz kupovala druhy jeden maly v lejaku roztrhol tak maly siel pod daznikom a ja mokla 😀 kes pozem poradit ked na tvoj kocik nejde specialny prsiplast tak v DM maju univerzalne ja mala stamad kym som nekupila britax

jarkajozo
4. nov 2016

Som ja ale gazdinka 😐 za tyzden druhy pripaleny hrniec ☹ vyvrela mi voda a ja zabudla ze malemu varim ...

stanka2612
4. nov 2016

@jarkajozo pohoda,stava sa 😀 ja som raz zabudla na olej v panvici a on zacal horiet tak som ho hasila vodou...chyba to bola,tie cierne steny sme museli malovat 😀 😀 😀

jarkajozo
4. nov 2016

Obe zubky prerezane snad sa uz vyspime 😀 uz mame doma stvorzubaca tak jak spodne vysli v pohode tak toto neprajem nikomu ☹ inak dnes som ho trosku pofotila doma tak sa pochvalime 😀

denca2d
4. nov 2016

@jarkajozo jarka nadherny je😘😍💚