Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
11.11 ze by ali mao mat vsetko za pilovicu.ani ja neviem to objednavat snad znamy sa chytia)a nahodou ze aj fusaky elodie details su tam.nemate skusenost?ci to je ozaj alebo fake)
@18lula4 Luci,mne to islo prepnut na slovencinu 🙂 zadas si v pravom hornom rohu "jazyk" anglicky tusim "language" a prepnes na slovencinu 😉 ked som to ja zvladla prepnut zo spanielciny na slovencinu,tak to das aj ty 😘
@stanka2612 jaj tak potom super lebo ja objednavam cez appku tam slovencina nie je..
Baby aj vam napisem zajtra idem dat tetovat obocko 😀 roky odolavam segre ale teraz robi novou metodou a.je to super a zneuzivam tata doma a dam aj vlasy a nechty huraaa 😉
@mata0312 tak potom daj foto 😘
@stanka2612 jasne, segra si ma.isto bude fotit 😀
@stanka2612 nooo v notebooku mi to neslo, ale v mobile mi to preplo na "hatlanino slovencinu"😂teraz neviem ktora cena je spravna lebo su 2. Vlavo a vpravo a nedopatrala som sa ako ten produkt dat do kosika🙄🤐

@mata0312 🎆🎈🎁🍰 bude veselo juj my oslavujeme len Adamkove a priatelov brat maju mat baby v marci tak to bude dalsia radost ☺