icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
6. nov 2016

@18lula4 musis si tam zadat dlovensky jazyk aj slovenku menu ☺ hore v pravom rohu to je ....

@denca2d ano ma termin vtedy ako ja 6.3 ☺ a tiez by to mal byt chlapcek ☺ sa tesime ...
Baby vsetky ste mlade vek je len cislo ☺ ja som tu privas take deculko ☹ 11.1 budem mat 23 ☺ a 16.3 na tu narodilo dajake babetko?

@mata0312 to mas super ja uz aj na mihalnice bola objednana no navstivila nas teta choroba tak som musela zrusit ...a uz som sa nedokopala a kadernicku som navstivila po porode no tak sa mi znicili vlasy ze dalsie 4mesiace som davala dokopy achh nikdy viac...

jarkajozo
6. nov 2016

@1234lubka tak dodatocne vsetulinko najlepsie k okruhlinam prajeme 😘🎁

denca2d
6. nov 2016

@jarkajozo ja som mala povodne termin 16.3😊

mata0312
autor
6. nov 2016

@jarkajozo ja nopak mam.total.super vlasy aj nechty 😀 tak.si mladsia len o 12 rokov 😀 😀

jarkajozo
6. nov 2016

@denca2d ale maly ta chcel vidite skor ja som mala 6.3 😀 no dalsich 10dni som ho vykrmovala zato sme mali 4200g 😁
@mata0312 tak to by som ti vykat mohla 😀 tak to mas dobre ja uplne sa spametavam s tehu velmi pomaly to ide...

mata0312
autor
6. nov 2016

@jarkajozo ja len tie kila najviac 😀 ale.tak aj to ide pomaly dole 😉 kludne tykaj hehe 😀 😀 😉

1234lubka
6. nov 2016

@jarkajozo pozerala som si ho! 6e stoji nie?...asi ho kupim...niee ved kocik obycajny je bude pasovat....

jarkajozo
6. nov 2016

@mata0312 aj ja mam no minule som sa so strachom sla postavit na vahu a islo dost dole..ale velmi pomaly nestiham papat pri malom 😁 bo ked ja jem tak chce aj on tak jem zdrave s nim 😁 den pred porodom 97kg a dnes 77kg do mokej povodnej vahy este aspon 15kg dole musi ist...ale ty si fajne sla co som pozerala fotky..

@1234lubka to bolo asi pre Denisku ale mne sa zda ze my sme ho odjednavali za dajakych 3.50€ no do 4€ urcite...

mata0312
autor
6. nov 2016

@jarkajozo presne ako ja uz len 14 potrebujem 😀 😀 teraz mam 78 a pri porode asi aj cez.sto som mala 😀 😀

jarkajozo
6. nov 2016

@mata0312 urcite to dame kym neotehotnejeme zas 😁

mata0312
autor
6. nov 2016

@jarkajozo 😀 😀 uvidime ci bude a ak hej len ked bude zaciatocna vaha minimalna 😀 😀

jarkajozo
6. nov 2016

@mata0312 neboj uz by sme tolko nepribrali ja sa skor bojim toho co bude dalej sak moj chlap skor spi jak Adamko ja o sexe len snivam 😁 sak ja ani neviem co to je pomaly...

mata0312
autor
6. nov 2016

@jarkajozo jooj moja ja som pribrala pri obidvoch tolko 😀 ja mam strach zasa z tehu, toto som druhu polovicu prelezala a alexko uz bol velky tak sa dalo ale.teraz.je tu este aj mala a keby mam byt v nemocke tak.ma slahne ☹ a povedali ze to by bolo aj pri dalsom tehu ten moj tlak a dalsi treti cisarak :-\ no uvidime

mata0312
autor
6. nov 2016

@jarkajozo tak moj drahy by aj kazdy den 😀 ja som ta co odklada na dalsi den hehe 😀

jarkajozo
6. nov 2016

@mata0312 posli mi chlapa 😁 zartujem ....kazde tehu je zevraj ine tak neviem ale urcite by si zvladla sak si sikovna a mas okolo seba urcite super ludi ☺
Teraz si tak lezim vedla maleho a citim ako ked ma malicky zacal kopkat v brusku vtedy to bol Adam no teraz mi bublinkuju creva 😀 divny to pocit ☺

mata0312
autor
7. nov 2016

@jarkajozo a mozno si tehu 😀 😀 ja som mala obe tehu bohuzial.rovnake ☹ a dr v nemocke ma nepotesil ze by to bolo tak aj u tretieho :'(

jarkajozo
7. nov 2016

@mata0312 co tehu nesom urcite poprve nemam byt ako tehu 😀 a podruhe mam kramy 😂

1234lubka
7. nov 2016

Pre kamosku decembrovku 😊

jarkajozo
7. nov 2016

@1234lubka ta je super nadherna ☺ taketo hviezdickove body mame aj my ☺

1234lubka
7. nov 2016

@jarkajozo nasla som v skryni cisto nove teplacky co sma na krstiny dostali..hviezdickove...su zapracovane v v torte....a ked som sla do pepca kupit hracku na vrch tak mi udreli tie body do oka😊 bude mat set😊 janstrasne rada v pepcu nakupujem😀

jarkajozo
7. nov 2016

@1234lubka aj ja mam rada pepco 😀 vela veci mame stamad cakam na mikulaske oblecko ledy bude 😀 do tesca sa mi ist nechce

1234lubka
7. nov 2016

@jarkajozo tesco je draheee..ale chvrm stamad kupit autsedacku lebo vo vajci uz neni dobre😁 ale zase v tescu je oblecko kvalitnejsie....ja vsade autom ta...tesco mam blizsie...

18lula4
7. nov 2016

@1234lubka
@jarkajozo vcera v Tescu vykladali nove oblecko..Mikulasske...ale presne maju tie iste veci co minuly rok. Napr.3 pancuchy som malej kupila za 3,5 po sviatkoch. Teraz su za 8. Mikinu za 5 teraz je za 10 😂nakupujem tam velmi rada, ale na akcie sa oplati cakat. Sak min.rok som bola tehu a uz som nakupila tak na pol rocka, na tristvrte. Proste aj veci uz na teraz na zimu. A tento rok to nebude inak. Zas nakupim v akcii veci na buduci rok co bude nosit 🙂 na leto ci zimu 🙂

denca2d
7. nov 2016

@jarkajozo aj my mame z pepca to hviezdickove body😂

jarkajozo
7. nov 2016

@18lula4 ano aj ja tam chodim na vypredaje ☺ prechodnu bundu som mu kupila za 4€ a nosili sme teraz 😁 akurat...tiez po vianociach nabehnem ...
@denca2d hihi nam to mamka kupila na jeziska takze este su unej ...aj zelene aj sive

@1234lubka aj ja chodim autom abo busom a teraz sme menilis edacku bo vo vajci nocna mora 😭 vzdy plakal a teraz place len ked je tma 😀 a neviem si vynachvalit ked zaspi sklopim ho do lahu a je super vysoko tak vserko vonku vidi a ked je vedla mna na spolujazdcovom sedadle tak to sa mu paci najviac 😀

jarkajozo
7. nov 2016

A sme po poradni krpaty ma 8950g vsetko mame dobre ked mi povedala s akym jedlom mam zacat tak som tisko mlcala a suhlasila 😀 asi by sa jej nepacilo keby vedela ze papa to uz davno 😀 ale inak vsetko dobre a tomu sa tesim

denca2d
7. nov 2016

@jarkajozo moj mal 8920kg pred 2tyzdnami😊 a 70cm

denca2d
7. nov 2016

@stanka2612 ako robis prosim ta tu krupicovu kasu?daj tip ako to krpcovi chuti..nech bodujem u maleho😂

stanka2612
7. nov 2016

@18lula4 ja to objednavam cez taku skupinu tu na konovi,lenadka ma tam pridala...ja tej babe poslem link a ona to objedna a pripise si bud 0,5 alebo 1 euro...

stanka2612
7. nov 2016

@denca2d dam zohriat 100ml vody a do toho mu zarobim umele mlieko,necham to chvilu odstat a primiesam tu kasu(ten prasok),vymiesam a povarim nejake ovocie,rozmixujem ho a pridam do kase...maly ju zblajzne okamzite 😂