icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

denca2d
7. nov 2016

@18lula4 moj tiez nechce teraz jest..ked sa mi podari strcit mu lyzicku do ust tak zacne plakat a hned si pcha prsty do pusy..myslis ze zubky?aj kaka na riedko posledne 2 dni a dost casto aj 5-6x za den..uz rozmyslam ze pojdem k dr ak sa to nezlepsi..

jarkajozo
7. nov 2016

@denca2d kaka take fajne smradlave? My sme to mali pri spodnych aj hornych jest odmietal plienka 6x zaden pokakana ale az po chrbat dobre ze ne smrdelo to neskutocne....a za par dni zubky von ☺ skusala si lyzickou pobuchat ci necinka? Mozno uz su tam

denca2d
7. nov 2016

@jarkajozo dolne uz mame tyzden..toto zacalo pred 2 dnami..nechce papat prikrmy, zbada lyzicku a hned rev, to predtym by aj mna zjedol..kaka uplne riedke az za usi a smrdi to tak kyslo😕

jarkajozo
7. nov 2016

@denca2d tak to pravdepodobne budu zubky ☺ ano tak kyslo .. ja uz tolko plienok vymenila aj starsim ludom ale toto je masaker 😁 vzdy ked sa Adamko pokakal kyslo som vedela ze ide zub ☺ aj soplik mal pri tom ,a moze byt aj teplota no kazde dietatko je individualne

18lula4
7. nov 2016

@denca2d to ani nechod. My sme boli na poradni 2.11. A presne toto sme riesili. Mala kakala 2 dni tak ze aj 6x a uz mala aj ritku zaparenu. Nastastie za 2 dni bola zahojena. Dr.jej pozrela do pusy a hned ze zuby. Nechcela ani ukazat. Nasilu jej otvorila a ma cele dasienka spuchnute. Ich to boli a hladaju co do pusy. Moja si teraz vybera. Ako som uz spominala, predtym zjedla mega jablko, teraz male. Kasicky iba trolinku. Za to si viac ziada cicik a uplne sa pri nom tak ukludni a vidno ze si to vychutnava. A rada obhryza snurky na topankach, papucky, ponozky, prsty, kefu na vlasky a hryzatka. Na moje pocudovanie nie je nevrla-zvlada to super. Len uz nech sa prerezu. Neviem ako vy ci mate navrete dasienka? To ani neries, pokial ti pekne papa mliecko tak neries prikrmy. Alebo mu skus dat take ze vianocku s cajom. U nas to zabera. Alebo piskotku. Aspon nieco donho dostat. Ked nebude chciet tak ho nechaj tak 🙂

denca2d
7. nov 2016

@jarkajozo aj sople ma..ale to horne dasienko vobec zatial nevyzera ze by isli zubky..tak neviem co to je

denca2d
7. nov 2016

@18lula4 no na cicku by bol furt zaveseny..spapa len co mu dam do ruky..rozok, chrumku..ale dnes napriklad zjedol tu kasu ale musela som ju dat do flase..z lyzicky ani za svet..do ust ma nechce pustit ale ked sa rehoce tak som kukala na to horne dasno a to nevyzera opuchnute..inak hryze vsetko ako besny tiez😀

jarkajozo
7. nov 2016

@denca2d moj ked sa zasmial nebolo badat napuchnute dasno no ked som dvihla hornu peru tak bolo napuchnute dost 😐 skuste baby v dm alebo curaprox maju take kefky detske oni si to hryzkaji a fajne im to masiruje dasienka a zevraj to pomaha pri prerezavani my sme to mali nonstop v ustach ...tu kratsiu mame s dm a bola pri nej aj taka modra ..
@18lula4

18lula4
7. nov 2016

@denca2d nevadi, moze mu ist zas spodny. Dvojky. To budu isto zubky. Ponukaj jedlo nebude chciet - nevadiii, raz si da 🙂

18lula4
7. nov 2016

@jarkajozo dobry napad😘

jarkajozo
7. nov 2016

@18lula4 nam pomohlo urcite fajne ich to skrabka a ukludnuje a aj obycajna detska je super ☺ mame krokodila 😁 to mi moj zubar poradil aj svagrina

1234lubka
8. nov 2016

@18lula4 tak najlepsie urcite

1234lubka
8. nov 2016

@jarkajozo aku mas swdacku?? Ja ny som chcela tuto....z tesca...musim sa tam uz vybrat ci uz maju

1234lubka
8. nov 2016

@jarkajozo ako dodatocne? Nechapem? Ku 30 mojej?😁😁

1234lubka
8. nov 2016

@stanka2612
@stanka2612 co by sa nemohlo? Matus uz davno jedol mlieko od kravy. Puding som mu robila aj kasu. Bolo aj v spravach hedavno ze tie dnesne odporicania su na prd lebo za posledne roky stupol pocet alegikov...ta ja neriesim....

1234lubka
8. nov 2016

@stanka2612 hej no a sk to je s tych uplne najjednoduchsich 😊 chcela som jej vlacik urobit ale nakoniec som sa rozhodla pre taku jednoduchsiu...dakujem😊

jarkajozo
8. nov 2016

@1234lubka znacku neviem to sa budem musiet spytat chlapa dajaka francuzska ci aka...ano dodatocne k narodeninkam ☺ a k tym jedlam vcera som mu skusila dat pribinacik na veceru namiesto kase a prespal celu noc a ani nas brusko nebolelo tak sem tam mu dam nech si brusko zvyka na vsetko 😀

jarkajozo
8. nov 2016

@1234lubka ale na tu s tesca sme aj my pozerali vyzera byt super my sme vyberali podla testov aby splnala poziadavky na bezpecnost

stanka2612
8. nov 2016

@1234lubka 🙂 no niekedy naozaj neviem,ze vyber si,z kazdej strany nieco ine a ja ako prvorodicka... Tak neviem...mozno v 10 mesiacoch skusim zaradit aj mlieko...dovtedy asi nie,len na radu alergologicky som mu par krat dala za lyzicku bieleho jogurtu aby si zvykol

jarkajozo
8. nov 2016

Dievcata ako zaspavaju alebo ako uspavate dericky na nocny spanok?musim maleho naspät naucit na zaspavanie v posteli

stanka2612
8. nov 2016

@jarkajozo obavam sa ze to ho uz nenaucis 😂 aj moj spi s nami v posteli a odvtedy nechce postielku...skusala som viac krat uspavat ho tam,no nedalo sa a ked tam aj zaspal,o chvilu bol hore a plakal...ako sa hovori ze "na dobre sa lahko zvyka" 😂 ale ak sa ti to nahodou podari,daj tip,budem len rada 😘

denca2d
8. nov 2016

@jarkajozo moj stale na rukach alebo v nosici..potom ho vyklopim do postele..skusam skoro kazdy den ho ulozit do postele a lezim pri nom, no zatial neuspesne, som cela dostipana, dokopana, mam vytrhane vlasy ale ani za nic tak nezaspi..on sa blazni..na rukach zaspi do 3 min

stanka2612
8. nov 2016

@denca2d tie ruky poznam velmi dobre...moj tak tri mesiace daval poobedne dvojhodinove spanky...som si ich obcas necitila...teraz zase cez den spi len v kociku,ja musim ist von ci prsi,ci nie,bo inak nespi

kjuta
8. nov 2016

Na prsíku alebo keď mu spieva ocko🙂

kjuta
8. nov 2016

..prsníku..

jarkajozo
8. nov 2016

@stanka2612 ja som uspavala v posteli a tam aj somnou zostal a spal nonodkedy nam isoy vrchne zuby uspavam v kociku 😭 abo na rukach ..ale ked je take pocasie kocik dnu nechcem davat 😐 vsade mam listy a bordel kazde rano kym dam maleho na zem musim povysavat 😐 ja uz neviem dam ho do postele ta sa tam toci kruti sada atd ...@denca2 uz som zufala zmierila som sa ze v ppstielke spat nebude ale aspon uspat by som ho znovu chcela po leziacky 😐

stanka2612
8. nov 2016

@jarkajozo tazko radit,ked aj moj zaspava len so mnou v posteli,ale teda ja ho polozim a hladkam az kym nezaspi...aj sa mrvi a pretaca ale stale hladkam,az nakoniec vzdy zaspi...a tym ze kojim,casto je uz na prsniku ospaly a po ulozeni do postele staci tri krat pohladkat a spi

denca2d
8. nov 2016

@stanka2612 ja tiez chodim za kazdeho pocasia pravidelne cez obed spi vonku..ja mam konecne svaly na rukach😂

jarkajozo
8. nov 2016

@denca2d aj my sme vonku aj doobedu aj okolo17-18 bo vtedy este spi 20min..ale naobed spi krasne doma aj 2,5-3hodky no dajak si prisposobil dpanok na 2x za den..ale to nocne uspavanie ma vycerpava teraz napr este nespi hra sa s PET flaskou 😐

jarkajozo
8. nov 2016

@stanka2612 sak to ze nekojim 😐 a na flaske sa neunavy ☹