Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Ahojte, je tu niekto kto sa trosku vyzna vo vyzive? Ako je to s mliecnymi vyrobkami, ktore z nich do roka moze a ktore radsej az neskor?
Mamicky, davate drobcom mandarinku? Ja som nedavala, neviem ci sa moze. Podla mna to je citrus? Nevirm. Poradnu mame 27.12.tak sa chcem spytat aj na nejaky jogurt uz....dnes sne kupili batat tak bude premiera💃
Ahojte chcem sa spýtať dcéra bude mat desať mesiacov a este nelezie ani nestvornozkuje je to problém ?dakujem
@dankaferenc ahoj i moj bude mat desat mesiacov a ties nelezie ani nestvornozkuje
Ahojte kočky no manžel už musel snížit postielku na doraz,protoze malý se začíná stavat.Postavi se ale za chvilku capne na zadek.Uz je to tady.
@kiss999
@dankaferenc moj bude mat 10 mesiacov 3.1 zatial sa len plazi..na 4 len skusa este sa neudrzi..ja to neriesim..maly si ide svojim tempom hadam do prvych narodenin bude stvornozkovat..ak nie potom to budem riesit
@18lula4 ano,je to citrus,ale pocuckat som uz skusila dat.U nas v pohode,ziadna alergicka reakcia nebola
@denca2d
No ved jasne ani ja som to neriešila jednoducho sa jej este nechce len všade počúvam ako by uz mala aspon liezť a ze je pomalá atd tak som sa uz bála ze ci to je ok vôbec
@dankaferenc to pocuvam aj ja..ale jednym uchom dnu druhym von😂najma poja starka je straaaasne mudra😠
Ja chodim s Oskym na cvicenie. Tam tiez tvrdia ze nechat deti prosperovat vlastnym tempom, ale da sa im pomoct. Napriklad ak nechcu na styri, vy si klaknite, dieta lahnut na brusko nozockami k vam-medzi vase kolena a hned ked sa zaprie ruckami, vasimi palcami podoberiete bedierka a akoby prenesiete vagu babatka smerom na nozicky... hned ako sme to s Oskym 2 krat skusili, na brusko uz nechce, len na styri ,) a potom pomaly perovat dopredu dozadu ako by sa hojdal 🙂
Jogurt uz mozte smelo davat,maslo,syr-pozor,nie plesnivy!Pudingy,ja uz som dala aj trosku tvarohu.Krupicovu kasu s kravskym mliekom,smotanove omacky,hocico...zaklad je len odsledovat si,ci to vasmu babu neskodi-ci ho nenaduva,nema hnacky,kozne prejavy a tak.Nasi krpci uz zacinaju naozaj pestro papat😁
@akdalv333 ja teda kojim a mlieko skusim az po roku,no z bkeleho jogurtu uz par krat ochutnal po lyzicke a planujem mu ho postupne zaradovat az od desiatich mesiacov vo forme jogurtu,masla.ostatne asi az neskor...zatial ma mlieka dost,lebo moje cecky musi dudlat furt,aj ked sa naje normalneho prikrmu 😂😂😂 niekedy az zasnem,kam sa mu to zmesti...
@dankaferenc ja si myslim,ze je to ok,mozno ked sa spytas na poradni,uvidis,co ti povie tvoja dokina,no moj maly tiez dlho nic...lenivy bol,pretacat sa zacal az niekedy v siedmich nesiacoch a do osmich vobec nic,ani nelozil,ani nesedel...a potom,zrazu...dva dni stvornozkoval,o dva dni si sadol,potom sa hned zacal splhat o nabytok a teraz uz sa aj postavi,ked sa niecoho pevne zachyti...a tych padov,co uz mal...bude mat 25ho devat mesiacov a teraz trochu aj "smutim" za obdobim,ked nkc nerobil,lebo teraz mu musim byt nonstop za "zadkom"... A uz tazko nieco porobim,navarim... 😂😂😂
@stanka2612 dakujem, aj ja kojim cize asi ten jogurt a maslo postupne pridam 🙂 konecne trochu zmena od varenia.. chlebik s maslom a jogurt, na ranajky, neviem sa dockat 😂 .. dakujem este raz 🙂
@stanka2612 presne sak to neni normalne toko zjest co oni .este aj cecky))no pukneme,ale nase mlieko je velmi rychlo a lahko stravitene.to asi preto..
@stanka2612
Tak to si ma aspon trocha ukludnila uz som si myslela ze to iba my takto mame)
@stanka2612 takze vy uz ste takto aktivus? Uz si pravidelne sada? My stale nic ☹ plazi sa a da sa na styri aj sa zahojda dopredu-dozadu ale nevykroci...toto robi uz asi 3 tyzdne...dnes rano ked bola cerstvo vyspata urobila krok vpred. Inak stale nic nic. Ani nesedi. Naznak je ze sa dava ritkou tak bokom ale nic ☹ kamoska ma 11 mes.chalana a ten jej nesedi a napisala mi ze ani nebude kym nestvornozkuje coz je podla mna taka kravina....
@jarkajozo sak jasne, ved niektore ani nestvornozkuje, tak nechapem co to povedala ze najskor 4 az potom sed. Blbost! Mne tiez cuva. Uzivam si ano, ze ju nemam vsade. No tym ze sme viac pozorovane kvoli kompl.porodu tak zas budu mat problem ze to nevie.21 mame to odd.rizikoveho novo.
@18lula4 my sme tam tiez chodili na pozorovanie kedze maly jak sa narodilnho museli rozdychavat a nizke apgar skore sme mali ale neriesim co chce to vie a liezt sa mu nechcelo tak neliezol a daco by mi dr povedala ta ja jej to vysvetlim velmi rychlo 😁 mala je sikovna a mudra tak nechce lozit po studenej podlahe tak radsej rovnobpojde na nozky 😀 neboj prekvapi ta ked to budes najmenej ocakavat moj zacal lozit o 22.00 zaujalo ho koleso na kociku 😁 a uz ho mam vsade 😁

@emilia25 neboj nic, synovcovi vysli az po roku vsetky a takmer naraz a ani poriadne nikto nevedel ;)