Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@18lula4 hlavne ze uz zhruba vedia co to je a mozu liecit 😐 neboj zachvilku ste doma 😘
@ofinna85 este sa napadaju dost no aj ja by som sa zlakla keby klepol hlavu o podlahu silno ...hlavne sledovat ...prilba by u nas nepochodili hned by bola dole...
@stanka2612 to lozenie 😃 uz tri krat som ho davala dole s tv stolika neboj vzdy to bude len a len horsie 😃
@akdalv333 aj my sme uz jedli knedlik dokonca aj buchty na pare 😕 bez napone ale klop klop zatial vsetko toleruje
Aj my dnes lekarka - kontrola zapalu pluc a rovno poradna. 8300g a 70cm ;) drobec ale on je az aprilovy. Dobehne vas vsetkych! 🙂
A zapal pluc na ustupe...konecne...len maminka je stale grogy... 🙂
@pahu super,bubusik maly,nech je skoro uplne fit 😘
@mnamkacik pupacik malicky 😢 nech tol Adamkovi co najskor zmizne...a ta fialova vodicka by nepomohla?
@jarkajozo 😂😂 na tv stolik zatial este nevylezie 😂
Su to nasi spekulanti 💜
Joj dievcata, uz som aj ja nachcipana z tychto nemocnicnych bacilov ☹
😲 bozeee ale sa to zle na vas furt lepi
@18lula4 ze ked sa dari,tak sa dari? 😠😐
Ahojte maminky co este kojite alebo ste riesili nieco podobne ako maleho naucim na nejake ine tekutiny?? Odmieta flasu po lyzickach vypije strasne malo skusala som aj moje mliecko z flase ale ani to nepomohlo aby sa chytil....aj z hrnceka skusame ale to tecie vsade.....hmmm??dakujem
Ahojte idem sa pochvalit uz mame konecne prvy zubcek.a slovo mama ani za otca mi nepovie za to tata baba si vykrikuje z velkou radostou.ake bolo vase prve slovo mama ci tata mne vsetci chalani len mama a mala opak.
@patkak ja som mala nieco podobne,okrem mojho cicika odmietal vsetko...mala som rozne flasky,skusala som aj caj,vodu,hroznovy must zriedeny s vodou a nic...az raz mi poradili flasku Tommee tipee a tu som skusala kazdy den davat do pusky...bol to boj,najprv do toho len kusal,hral sa s tym,voda mu tiekla vsade,ale postupne sa naucil a dnes uz pije ale len z tejto flase,inu odmieta...a pije iba vodu,nic ine nechce ☺ tak skus aj ty takto,mozno to pojde...drzim palce 😉
@stanka2612 no ved to su tie prve hlasky a mala zacne aba a potom bababa ale mama nist len tata a furt ten jazycek pcha do predu.
@emilia25 tak potom u nas ako prve bola mama 😍😍
Naše 1.slovo bolo lammmmpa,teraz stále dookola auTO.Sme šťastní že to nízke skóre pri pôrode sa nijak neprejavilo..
My sme sa naucili hovorit mama v nemocnici. Ked bolo najhorsie aj maminka bola najlepsia😂dovtedy bolo iba tatatata
Ahojte zienky skocim vam trosku do debaty chcela by som sa spytat ako ste obliekali drobcov ked ste odchadzali z porodnice mam termin v marci a netusim co mi bude treba.Zimny fusak ?overal?alebo nieco z flisu zavinovacku a deku?🙄
Osky povedal mama len 23.12. Odvtedy len KDE...kde kde...dadadadada...papapa (lampa) a najlepsie vie povedat MNAM... hmmmmhm... ;)
@kormelia11 my sme mali kosielku a dupacky, na to bundicku a teple nohavice flisovy overal a bol.v deke v autosedacke... zalezi na tom ako ides domov (auto,bus,taxi)
@mnamkacik autom pojdeme dakujem lebo fakt nemam predstavu
@mnamkacik peti 😂 adamko ma teraz taky overal 😂 hihi..
@kormelia11 maly mal pri odchode s nenocnice..body,pancusky,mikinka,ponozky,teplaciky podobne leginam,overal,ciapka,a deka do sedacky ☺
@jarkajozo dakujem tak mu nejako aj ja prichystam
No uz aj bosteky vieme dat.ako taky vtacik otvori ustocka a sup boztek.a dnes bol s prichutou soplika ale aj tak najsladsi bostek.
@jarkajozo presne to iste u nas.prebalovanie-hroza maraton 😝

@stanka2612 no uz sa riadne ....Luky ma pekne miery.... ja som dnes Adamovi nasla ze mu vylieza 5 zub hore a aj som nasla v puse na podnebi bolacku,,,mamina mi povedala.ze to aj.z toho co nonstop nieco dava do pusinky a aj zo zubov.... dnes sme potreli ribezlovym lekvarom a ak za dva dni neprejde tak propolisom....my sme sa cudovali preco chodi s otvorenou pusou a "auuu" hovori ani papat nechcel...uz vieme pricinu