icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mnamkacik
9. jan 2017

@stanka2612 no uz sa riadne ....Luky ma pekne miery.... ja som dnes Adamovi nasla ze mu vylieza 5 zub hore a aj som nasla v puse na podnebi bolacku,,,mamina mi povedala.ze to aj.z toho co nonstop nieco dava do pusinky a aj zo zubov.... dnes sme potreli ribezlovym lekvarom a ak za dva dni neprejde tak propolisom....my sme sa cudovali preco chodi s otvorenou pusou a "auuu" hovori ani papat nechcel...uz vieme pricinu

jarkajozo
9. jan 2017

@18lula4 hlavne ze uz zhruba vedia co to je a mozu liecit 😐 neboj zachvilku ste doma 😘
@ofinna85 este sa napadaju dost no aj ja by som sa zlakla keby klepol hlavu o podlahu silno ...hlavne sledovat ...prilba by u nas nepochodili hned by bola dole...
@stanka2612 to lozenie 😃 uz tri krat som ho davala dole s tv stolika neboj vzdy to bude len a len horsie 😃

@akdalv333 aj my sme uz jedli knedlik dokonca aj buchty na pare 😕 bez napone ale klop klop zatial vsetko toleruje

pahu
9. jan 2017

Aj my dnes lekarka - kontrola zapalu pluc a rovno poradna. 8300g a 70cm ;) drobec ale on je az aprilovy. Dobehne vas vsetkych! 🙂
A zapal pluc na ustupe...konecne...len maminka je stale grogy... 🙂

skarabubu
9. jan 2017

Už se stavíme o cokoliv.😉

stanka2612
9. jan 2017

@pahu super,bubusik maly,nech je skoro uplne fit 😘

stanka2612
9. jan 2017

@mnamkacik pupacik malicky 😢 nech tol Adamkovi co najskor zmizne...a ta fialova vodicka by nepomohla?

stanka2612
9. jan 2017

@jarkajozo 😂😂 na tv stolik zatial este nevylezie 😂
Su to nasi spekulanti 💜

18lula4
9. jan 2017

Joj dievcata, uz som aj ja nachcipana z tychto nemocnicnych bacilov ☹

denca2d
9. jan 2017

😲 bozeee ale sa to zle na vas furt lepi

stanka2612
9. jan 2017

@18lula4 ze ked sa dari,tak sa dari? 😠😐

patkak
10. jan 2017

Ahojte maminky co este kojite alebo ste riesili nieco podobne ako maleho naucim na nejake ine tekutiny?? Odmieta flasu po lyzickach vypije strasne malo skusala som aj moje mliecko z flase ale ani to nepomohlo aby sa chytil....aj z hrnceka skusame ale to tecie vsade.....hmmm??dakujem

emilia25
10. jan 2017

Ahojte idem sa pochvalit uz mame konecne prvy zubcek.a slovo mama ani za otca mi nepovie za to tata baba si vykrikuje z velkou radostou.ake bolo vase prve slovo mama ci tata mne vsetci chalani len mama a mala opak.

stanka2612
10. jan 2017

@patkak ja som mala nieco podobne,okrem mojho cicika odmietal vsetko...mala som rozne flasky,skusala som aj caj,vodu,hroznovy must zriedeny s vodou a nic...az raz mi poradili flasku Tommee tipee a tu som skusala kazdy den davat do pusky...bol to boj,najprv do toho len kusal,hral sa s tym,voda mu tiekla vsade,ale postupne sa naucil a dnes uz pije ale len z tejto flase,inu odmieta...a pije iba vodu,nic ine nechce ☺ tak skus aj ty takto,mozno to pojde...drzim palce 😉

jarkajozo
10. jan 2017

@emilia25 😁 nic si s toho nerob maleho prve slovo bolo KAKA potom tata,teta ,baba a mama ani za svet 😭

emilia25
10. jan 2017

@jarkajozo u chalanoch to bolo mama ako prve pred tatom babkou a u malej no vidiet ze dievcence idu po tatovy a chlapci zas po mame.

stanka2612
10. jan 2017

@jarkajozo
@emilia25 moj este ani mama ani tata ani baba ani nic nehovori...brble si ze "babababa" "mamamamama" ale pochybujem,ze si uvedomuje,co hovori 😁

emilia25
10. jan 2017

@stanka2612 no ved to su tie prve hlasky a mala zacne aba a potom bababa ale mama nist len tata a furt ten jazycek pcha do predu.

stanka2612
10. jan 2017

@emilia25 tak potom u nas ako prve bola mama 😍😍

jarkajozo
10. jan 2017

Kde je to male miminko 😭 ktore ked som prebalovala pekne lezalo 😭 a teraz? Akonahle odbalim sup na brusko a utekam od mamky 😭 hoc jaku hracku drzi abo dialkove nic nezabera 😎 a naj je ked sa pusti s okakanou ritkou na utek a 100x to zopakuje kym sa mi ho podari utriet...achh ...konecne odfukuje

kjuta
10. jan 2017

Naše 1.slovo bolo lammmmpa,teraz stále dookola auTO.Sme šťastní že to nízke skóre pri pôrode sa nijak neprejavilo..

18lula4
10. jan 2017

My sme sa naucili hovorit mama v nemocnici. Ked bolo najhorsie aj maminka bola najlepsia😂dovtedy bolo iba tatatata

kormelia11
10. jan 2017

Ahojte zienky skocim vam trosku do debaty chcela by som sa spytat ako ste obliekali drobcov ked ste odchadzali z porodnice mam termin v marci a netusim co mi bude treba.Zimny fusak ?overal?alebo nieco z flisu zavinovacku a deku?🙄

pahu
10. jan 2017

Osky povedal mama len 23.12. Odvtedy len KDE...kde kde...dadadadada...papapa (lampa) a najlepsie vie povedat MNAM... hmmmmhm... ;)

mnamkacik
10. jan 2017

@kormelia11 my sme mali kosielku a dupacky, na to bundicku a teple nohavice flisovy overal a bol.v deke v autosedacke... zalezi na tom ako ides domov (auto,bus,taxi)

kormelia11
10. jan 2017

@mnamkacik autom pojdeme dakujem lebo fakt nemam predstavu

jarkajozo
10. jan 2017

@mnamkacik peti 😂 adamko ma teraz taky overal 😂 hihi..

@kormelia11 maly mal pri odchode s nenocnice..body,pancusky,mikinka,ponozky,teplaciky podobne leginam,overal,ciapka,a deka do sedacky ☺

kormelia11
10. jan 2017

@jarkajozo dakujem tak mu nejako aj ja prichystam

emilia25
11. jan 2017

No uz aj bosteky vieme dat.ako taky vtacik otvori ustocka a sup boztek.a dnes bol s prichutou soplika ale aj tak najsladsi bostek.

julovka2013
11. jan 2017

@jarkajozo presne to iste u nas.prebalovanie-hroza maraton 😝

denca2d
11. jan 2017

@jarkajozo ja maleho beriem rovno s pokadenou plienkou rovno do vane, tam dam dole plienku, oplachnem prdelku a hotovo, nema sancu na utek😂