icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
4. feb 2017

@18lula4 vies co mne dr povolila davat do jedla trosku majoranky rasce cervena paprika no neviem ako to je s cajikom

18lula4
4. feb 2017

@denca2d od kasla 🙂

18lula4
4. feb 2017

@jarkajozo ano, to davam aj petrzlenovu vnat 🙂 no nevadi, nikde na nete som to nenasla a uz som vyskusala asi vsetky babske recepty na kasel, no nic nezabera...

jarkajozo
4. feb 2017

@18lula4 aha dobre vediet ze je to na kasel 🙂 dakujem

mnamkacik
4. feb 2017

@18lula4 my pijeme uz istotne aj dva mesiace...krasne vzdy zabral aj na kasel aj na sopliky a pekne nam aj prdiky

sticker
mnamkacik
4. feb 2017

Takto nejako v skratke idú naše spoločneeeee dni.... odkedy sme spolu neviem si predstaviť život bez neho

sticker
mnamkacik
4. feb 2017
pahu
4. feb 2017

@mnamkacik uuuuzasnyyyyy je!!!

pahu
4. feb 2017

@mnamkacik majorankovy caj? To je majoranka zaliata vodou? Mozem pouzit caj pamajoran? Zase soplikuje...neviem ci zuby ale mam strach aby to zase nedospelo na pluca.

mnamkacik
4. feb 2017

@pahu 2lyzice majoranky -taka co pouzivas do varenia,,, ak pamajoran domaci daj len jednu je silnejsie, zalievam to 0,5 -0,7l vriacej vody po 3minutach precedim a dam lyzicu medu a trosku citronovej stavy.... u nas Adam lubi velmi cajik....

mnamkacik
4. feb 2017

@pahu diky,on je veru úžasný ,,,najmä špekulant 😉 ,,, nedám ho zan
Nič....dnes som ho posadila na autíčko....ukazala mu aby stlacil gombik a krical : " idem idem titiiiiit"
Zasranko malyyyy on ozaj zakrical "ako som cupela pri nom tsk vo mne hrklo, ze som si sadla ,co som to necakala, a potom z neho este vyleti, ze "titit" ostala som ako prefackana 😉

18lula4
5. feb 2017

@mnamkacik a kolko davas vody a kolko majoranky?

18lula4
5. feb 2017

@mnamkacik jaj uz vidim. Dikyyy 🙂

stanka2612
5. feb 2017

Maminky moje zlate,poradite mi? Malemu sa urobilo toto v zahybe...neboli ho to,len to neprechadza...pouzivam na to sudocrem,no nepomaha....skusala som just bilinnu mast,obycajnu rybaciu mast,no nic nepomaha...neviete niektora o niecom,co pomohlo vasim babatkam na zapareniny?ak nic nezaberie,pojdem k dr. No mozno mate niektora osveceny recept 😉😉😉 dakujem

stanka2612
5. feb 2017
mnamkacik
5. feb 2017

@stanka2612 u nas nechtikova masť,,,taka zlta a smrdí

denca2d
5. feb 2017

@stanka2612 jednoznacne imazol pasta, nam zabral na toto hned, maly to mal ked mal cca 4 mesiace ked sa potil v teple

denca2d
5. feb 2017

@stanka2612 a nepouzivaj vlhcene obrusky

18lula4
5. feb 2017

@stanka2612 urcite imazol, alebo kupel v hypermangane. Alebo len urobit roztok z hypermanganu a prikladat+aviril masticka na zapareniny 😉

akdalv333
5. feb 2017

@stanka2612 nam najviac pomaha bepanthen ;)

stanka2612
5. feb 2017

@mnamkacik
@denca2d
@18lula4
@akdalv333
Dakujem baby 😘 tu nechtikovu mast mam doma,skusim a ked nezaberie tak skusim ten imazol a hypermangan...to ale nie je na predpis,ci?
Inak vlhcene nepouzivam ( len v pripade nutnosti,ked sme prec A musim ) A bepanthen som pouzivala a nerobil malemu dobre 😑

ofinna85
5. feb 2017

@stanka2612 alebo skus klasicky puder.al.imazol ten jediny nam zabera ale ked ma ritku cervenu. to tazko radit.kazdemu nieco ine sedi..

denca2d
5. feb 2017

@stanka2612 potrebujes to vysusit lebo mu to mokva..imazol to vysusi a potom to natri aj tou nechtikovou..len si pytaj imazol krempasta..lebo je este aj imazol krem a ten nie je dobry, za 2 dni to bude v pohode😉

ofinna85
5. feb 2017

a uz ked som tu)vam sa deturence neskrabkaju na usku?maly si dost casto brnka ponom a potom vlasky si scicuje)uz zas citam fora)))a zapal alebo zuby..a dnes ako naschval chrapcal ale nema nos zapchaty lebo som.mu skusala odsat a nic soplik,ale kaslal ako keby mu hlien stekal no nevedel to vykaslat.a len pri kojeni zakasle

denca2d
5. feb 2017

@ofinna85 moj si ich strasne brhli..uz rozmyslam ze ho znovu ostriham, ze ci ho aj tie vlasy nesteklia, alebo je to zubkami..tiez mam dilemu..

ofinna85
5. feb 2017

@denca2d aj to ma napadlo,ze ho vlasky steklia.no ale to robieval stale no ale dnes ten kasel a chrcanie no fuha neviem co to je.a ze kojene deti maju lepsiu imunitu)hm

stanka2612
5. feb 2017

@ofinna85
@denca2d
Aj moj to robi a casto...bola som davnejsie aj na usnom,ale nemal zapal,tak neviem,cim to je.ale zase si myslim,ze keby uska,tak by asi plakal od bolesti,nie?

denca2d
5. feb 2017

@ofinna85 no klop klop moj zatial chory nebol a je kojeny..tak hadam ze to vydrzi..no moze mat sople zo zubkov, ja mojmu davam aj vitamin c teraz cez zimu

ofinna85
5. feb 2017

@denca2d no maly uz mal dva krat soplik ale trval cca 3 dni no to tiez mohlo byt zo zubkov.aj toto som citala niekde ze mozne su zuby.

ofinna85
5. feb 2017

@stanka2612 a sak uvidime tak ale neni teda sam co si tie uska brnka ..hm no ale teda budem tomu viac venovat vsimaniu sa a ked este aj ten chrapot sa zhorsi no navsteva dr.nas neminiem a to sme boli ockovat min.tyzden.ci sme aj tam nieco nechytili.