Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 aj bepanthen pomoze.
Moja mala 10m si stale vrta v usku ale len v jednom.Nevyzera ze by ju bolelo.
Ahojte kočky chci se zeptat ake maju vaši drobci kotníky.Se mi zdá že se mu vytrčia ten kloub v kotníku.Topanky nosí ortopedické,tak teraz neviem či se střediskem zbytečně.Musim se opýtat doktorky až k ní někdy pojdem.Jinak už druhý týden má kašel a lieky mu nezaberaju.Uz sme boli dvakrát u doktorky a i tak mu to nezabera.
Ahojte mamulky nás dnes čaká tretie očkovanie ach som z toho na nervy jaknto budeme o5 znášať lebo nám ide k tomu siedmy zúbok v noci stále nariekame aj keď dám viburcol... Už sme nespali poriadne dva týždne ... Tak uvidím čo nás čaká po očkovaní... Cupkame zatiaľ za jednu rucku ale je strašne opatrná 🙂 žabka malička ...
@skarabubu urcite nedavaj ortopedicke, skus topanocky barefoot, pripadne z rovnou velmi ohybnou podrazkou 🙂 nafb je vyborna fyziomama https://www.facebook.com/fyziomamatt/ skos jej napisat aj foto poslat urcite ti poradi aku obuv vybrat 🙂 ;)
@stanka2612 imazol je na predpis ale da sa kupit aj tak 🙂 hypermangan je navolno. Stoji 0.66 😀
Ahojte!
Tak dnes je Osky ako vymeneny. Len place a fnucka. Asi nejaky zubisko!!! Mozem mu supnut cipok nurofen proti bolesti? Ci radsej len viburcol a potriet dasienka dentinoxom?
Dik...fakt ocividne trpi.
@pahu unas viburcol je slabunky.ked uz tak dam nurofen,ja som neni moc na lieky ale ozaj dam iba ak izaj treba! potieram citronom a davam kusat mrkvicku al.palicky)kyslu uhorku uz nehce.doteraz bola top pri zubkoch. no a nakonec som zistila ze vzdy po kazdom ockovani tyzden nato mu nieco je.a ten chrapcot a kaslik uz ma dnes horsi (som.mu kupila hedelix a nasivin do nosteka.c vitamin no nadopujem ho.ale v lekarni mi povedali ze moze byt aj reakcia na ockovani,ze oslabena imunita.kokos a keby nebol ocko nic mu neni.ach
@pahu ja by som najprv skusila ten viburcol a gel a ak by to nepomohlo,a naozaj by stale maly len mrnkal a plakal,tak by som mu na noc dalal nurofen...
Chudatka ti nasi mali,ako si tie zuby musia odtrpiet...
Babky, viem ze sa to tu uz riesilo, no nevenovala som vtedy tomu pozornost..no nastal cas...cas na kupu autosedacky( my sa stale lebedime vo vajku) , potrebovala by som vediet ake znacky odporucate, dakujem😘
@18lula4 za mna asi Rommer
Dievcata moze byt ze ma adam obdobie vzdoru? Za vsetko co neni podla neho sa hadze a place ☹ skusam ho zabavit dacim inym ale je to strasne ☹
ahojte baby prosím vás tie ktoré kojíte nemáte problém že vas deturence hryzu? moj synček bude mať 1 ročik a tak hryzie že neviem čo mam robiť.. chcela by som ho už aj odstaviť ale neviem ako na to lebo moje mliečko je najlepšia uspavanka prenho... dakujem za rady a všetkým pekný večer
@janikajanka ahoj no ja mam ten isty problem,ked ma pokusal a uplne ako keby naschval som mu capla trosku po papulke a vyhresila a prestal ale teraz pocas papanoa mna to boli ako keby drzal a tahal zubami.no musim vydrzat kedze nejako mu to jedlo nechuti ako by malo))a je to najzdravsie aj ked nejako ta imunita neviem,neviem ..no ale dokedy bude tiect nech si cucka)
@janikajanka Presnw.. to moje zubadlo ma casto stisne silnejsie akoby mal. Najma ked sa mu tlaci nejaky novy zub ;)
Neplanujete niektora pomaly odstavit od kojenia? Mate tip ako na to??? Vobec neviem ako zacat :(
@janikajanka postipem do stehna a nono a vybavene. Hryzie ma veeeelmi maaaalo, nastastie🙄
@janikajanka ja teda kojim tiez,ale moj ma asi dvakrat iba za cely cas pokusal,som skrikla a asi sa zlakol,bo uz to nikdy viac neurobil...nastastie 😉 neviem,ci by som vydrzala kusanie,ved to priserne boli...ani neviem,co by som robila...
@akdalv333 ja by som po roku chcela pomaly odstavit,ak by mu sadlo kravske mlieko,no stale nad tym uvazujem.hlavne v noci je to aj o hlade,ale aj o upokojeni sa...ako mu zuby idu,tak sa na mojich ceckoch upokojuje...takze neviem,co robit,ako odstavim,no viem,ze urcite nebudem kojit do dvoch,troch rokov...
@stanka2612 ved to.. nas maly je uz normalnu stravu ako o zivot.. koji sa tak dva az trikrat cez den a v noci ako kedy, lenze aj v noci vidim ze to nie je hlad ani smad.. proste sa preberie a sam zaspat dalej nevie tak sa ududle a pritom potiahne trosicku... od pol roka maju deti taky velky zaludok ze do rana by hladne byt nemali, len uz zo zvyku a pre upokojenie.. netusim ako zacnem, asi cez den odstavim postupne uplne a potom skusim aj na noc.. len ten nocny plac asi nedam 🙈 on place velmi srdcervuco 😩

@ofinna85 ahoj aj moj si furt chyta uska mozno ze ich len objavil ☺ mali sme aj zapal v lete a to bolo ine chytanie na dotyk ho to bolelo vtedy sme boli aj na krcnom 😐 teraz sa objavuju najnovsie si objavil pipik to je ina sranda 😁 skus sledovat nam ked isly prve zubky sme mali zapal uska..
@stanka2612 imazol je top ano da sa aj na predpis je to lacnejsie ale obycajne kupis tiez...imazol sme pouzivali aj v robote pri senioroch a ty mali skarede zapareniny ..a vzdy pomohlo ☺ urcite ho skus ☺