icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mnamkacik
2. apr 2017

@stanka2612 podoba,on aj je P&M street😍

@skarabubu ĎAKUJEM

stanka2612
2. apr 2017

@mnamkacik fakt?lebo mi tam chybaju v tom kruhu take postavicky dve 😉 ale vies,ze som si myslela,ze je to on? Len som nechcela byt za blbu 😂🙈🙊 a mas aj nafukovacie kolesa?bo ja ano

mnamkacik
2. apr 2017

@stanka2612 nie nemám, my sme len prekupili a pani nemala,,, ale máme k nemu nanoznik pinkie postavicky su iba na jednej strane

stanka2612
2. apr 2017

@mnamkacik ja mam postavicky na oboch stranach...a nanoznik mam original k tomu,no nie som s nim moc spokojna,kratky je...ale mam aj zltu aj hnedu striesku a tie striedam,bo moj muz chcel zltu a ja hnedu tak moja je zimna verzia a jeho letna 😂

mnamkacik
2. apr 2017

Mam ja z teba dost 😉,, super ja som za vikend velmi spokojná...ja som sa sice zalubila do tej striesky s cicmanskym vzorom..ale nezohnala som

stanka2612
2. apr 2017

@mnamkacik kamoska si ho kupila s tym cicmanskym vzorom,ked moj videla,ak chces viem ti ho v ba kupit,stoji to 30 eur a mozes tiez striedat zimne a letne verzie 😉😂
Inak aj ja som maximalne spokojna s nim

mnamkacik
2. apr 2017

@stanka2612 ja som u spokojna ajon s tymto,,uz nejdem co sa kocara tyka riesit nic....ale ĎAKUJEM

jarkajozo
2. apr 2017

@mnamkacik krasny kociarik ;* a zas maju.nasi.Adamovia nieco spolocne modry kocik 😆😇

akdalv333
2. apr 2017

@ofinna85 tak si aspon otestovala co ti vyhovuje a co nie 🙂 my mame britax go next a je to fantasticky kocik.. ale ked ideme iba za dom na dvor, tak mi je lahsie brat golfku, resp. Chcem lahky sportak.. na golfacoch mi vadi rucka.. zatial mame pozicanu nuna, ten je fajn ale na nase vysoke obrubniky je dost nizka a chyba mi madlo... tak pozeram nieco ine.. petite&mars easy som zatial pozerala, ale nie su az take dobre ohlasy.. elodie si krasne, ale ozaj drahe a prie mi ze su take hrkalky na to kolko stoja, ale videla som len na foto nvm.. tazko sa vybera 🙂

jarkajozo
3. apr 2017

Dievcata mali uz.niektore marcovcatka kiahne? Ako to tak male deti znasaju?

margarita
4. apr 2017

@jarkajozo
moje marcovciatko zatial nemalo, ale u braska v skolke prave ficia, a kedze po neho denne chodime, moze sa stat ze chyti aj nas jednorociak.

ale mozem Ta upokojit, kedze traja starsi to uz mali, ze prezit sa to da, nasi to mali spolu vo veku 5r, 2r a 6 tyzdnova babulka ochorela tiez, napriek tomu, ze som ju plne dojcila a vsetci doktori tvrdili, ze tak male babo to NEmoze dostat, dostala aj ona od tych dvoch velkacov.
dnes uz to riesia Fenistilom proti svrbeniu, a kupele v hypermangane su viac ucinne a lepsie nez to mazanie tekutym pudrom, co si zivo pamatam z vlastneho detstva.

mnamkacik
4. apr 2017

@jarkajozo máte kiahne? U nas v DT su teraz poppularne

jarkajozo
4. apr 2017

@margarita
@mnamkacik dakujem 🙂 zatial nie no volala mi muzova sestra ze mala uz ma a deticky boli spolu 🙂 viem ze take male deti to znasaju lepsie ...tiez to je premnozene u nej v skolke 🙂 tak aj by som chcela.aby ich mozno dostal a mame to zasebou ale aj sa trosku toho.desim ze budeme nonstop doma...urcite dam vediet ako.dopadol

nikussska123
5. apr 2017

Ahojte maminky 🙂 vyzerá to tak že budem dvojnásobnou maminou 😊 meškajú mi dva dni a dnes som si spravila test a sú tam dve čiarky 🙊🙈 dakosi tomu ešte moc neverím tutu mutu sme mali presne v deň narodenín našej bambulky a to mi skončili aj kramose akurát vtedy neverila by som že by sa hneď zadarilo ale asi áno podľa toho čo ukázal test 🙈🙊 ešte to nevie ani priatel rozmýšľam ako mu to oznámim ale som šťastná ako blska len aby všetko dobre dopadlo 😍😍 pekný dnik Vam prajeme 😋

jarkajozo
5. apr 2017

@nikussska123 jej gratulujem a drzim prsty aby vsetko dobre dopadlo 🙂 tak s Adelky bude velka sestra 🙂

nikussska123
5. apr 2017

@jarkajozo ďakujem krásne <3 no vyzerá to zatiaľ tak že bude segra ;) Adeluska naša som sama zvedavá ako to budem zvládať

jarkajozo
5. apr 2017

@nikussska123 ale budes mozno.to bude tazke na zaciatku ale potom uz budes rada ze je taky mali rozdiel a Adelka sa bude mat s kym hrat 🙂 neboj to zvladnes to male v brusku si ta vybralo lebo vidi aka si uzastna maminka 🙂

nikussska123
5. apr 2017

@jarkajozo skoro si ma rozplakala ... Jak si to krásne napísala ... Tuzila som po malom vekovom rozdieli aj ked viem ze to bude fuška ... Ale uz teraz sa teskam len aby drobcek rástol a nič mu nechýbalo brušku ... Dúfam ze to zvládne ... A Adeluska bude mať parťáka na tie zloby čo robí 😂

18lula4
5. apr 2017

Taaak, nas dnes vyradili uspesne z neurologie. Vsetko ok, ale odtrpeli sme si v cakarni 3 hodiny!!!! Neskutocne! Hladny, nervozny, smadny, mala nevyspata.. samozrejme vo vnutri 10 min.! Potom nas este cakalo ockovanie. Uvidime ako to bude znasat...twraz co som si sadla, vylozila nohy a pijem kavu. 🙊🌹

stanka2612
5. apr 2017

@nikussska123 juj gratulujem 😘👏👍 to zvladnes uvidis a budes dobra maminka

stanka2612
5. apr 2017

@18lula4 super,aspon uz nemusis zbytocne chodit,ved Viki bola uplne v poriadku 😉 a ako po ocko?ma teplotu?

nikussska123
5. apr 2017

@stanka2612 ďakujem krásne :*

18lula4
5. apr 2017

@stanka2612 ano, uz teplotuje. Uvidime kolko ju to bude drzat. Prve 2 ockovania ju to drzalo 2 dni, potom sa spotila ako mys, vyslo to z nej a bola bez. Tak snad to bude napodobne🙏

jarkajozo
5. apr 2017

@18lula4 drzime palce 🙂 a tesime sa ze uz nemusite na neurologiu ..a ako tie mocove cesty? Co povedali ..riesil to uz niekto preco tak casto to ma Viky?

18lula4
5. apr 2017

@jarkajozo jooj dakujeme moja😘 vies co no vtedy ju cievkovali ci sa moc nevracia spat a to bolo negat.tak len z toho ze ma trolinku rozsirenu panvicku ci nejaky kanalik ci co- nieco co ide z oblicky cez moc.cesty, do mechura a tam jej z takej drobulinkej odchylky vznikne infekcia a je to na svete. Takze uvidime. Dufam ze ked ide leto bude to lepsie a ked sa neskor odplienkuje tak to uz nebude mavat. Bodaj by. Inak aktivne curkame do serblika🙂😍

stanka2612
5. apr 2017

@18lula4 tak nech teplotuje co najmenej 🍀🍀🍀

18lula4
5. apr 2017

@stanka2612 jooj dakujeme Stanka, vas to kolko drzalo a v akych teplotach?

stanka2612
5. apr 2017

@18lula4 no tiez take dva dni,ale Lukas bol hlavne po ockovani strasne mrchavy a zly par dni...ale okrem toho a teploty nic ine nemal

jarkajozo
6. apr 2017

@18lula4 no super tak.len.nech ju to uz.obchadza 🙂 jej sikulka ja v lete.by som.sa pokusila odplienkovat 🙂 uvidim ako to maly pochopi :D

emilia25
6. apr 2017

Ahojte tak ako deturence nase marcove.uz behate.kolko mate uz zubkov.mi stale len 4.2 hore a 2 dole no ale neskutocne ma diasenka naliate lavu stranu aj hore aj dole.uz dokonca citim uplne trvde ten posledny zubok.chodit uz chodime pekne sama robi krociky uz aj postavit sa vie ked padne na ritku.a vy ako?uz mate vsetky po ockovani?nas caka posledne v maji.