Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@ajana1 do tej skupiny slonic prosim pridajte aj mna potom 🙂
@petkovamiruska pridáme neboj nič ..tiež musíš stále čosi ham ham?😁
inak je dobré vedieť ze nie som pazrava sama hneď mi je lepšie 😁😁😁😎
@14nunu10 no nebolo to take strasne,ale mne je zle od hladu takze moje telo ma nuti jest velmi casto...asi nepriberiem len tych idealnych 12 kg :(
@petkovamiruska v pohode, ja som to iste mala v prvom tehu a pribrala som 11 kg, ale zas pti vyske 158 som vazila 59 no a potom + 11..... ale mne bolo zle aj ked dom sa prejedla 😀 takze presne vydelrne porcie v presnych cadovych rozostupoch, idealne na metabolizmus 😆
@14nunu10 ja som pri druhom rodila ako 101kg, to som bola fakt ze slon, hruuuza, ale ja uz som bola predtym vypapana, takze to preto... ale tu vahu uz nechcem na vahe vidiet :D ale zas predtym som vzdy zacala priberat az po 20tt, a ked uz mam teraz kilo hore, tak sa bojim co sa bude diat, a veru vianoceee , zima :D :D
@lelet1609 ked su pivne kupele, isto existuju aj cokoladove :D treba si plnit sny :D ja som strasne keksova, milarezy, kavenky, kofila... radsej to ani nekupujem bo by to padlo behom dna... :D
a na mna tiez take vlcie hlady chodia ze sa neviem proste nasýtiť ://
ja pri prvej som pribrala 20kg a este mi ostalo 5kg a to uz mala 3rocky
Bože a ja do seba neviem nič dostať čo mi je zle 😃
@monilik keď z toho všetkého ako som si prečítala, že babám býva zle, tak som si myslela, že so mnou nie je niečo v poriadku. Mám iba divné pocity v podbrušku a trošičku bradavky bolia. A tebe nech to rýchlo prejde 🙂
@petkovamiruska však ja ta chápem ono to je ťažko ovládať
Ďalšia marcovka k vám pribudne 😂 pms bola 13.6. a tento mesiac už nedosla, test potvrdil aj priznaky, len doktorko ešte nepotvrdil, ešte radšej počkám ale tíško sa teším a tiež aj s vami 😂
Ďakujem, napodobne 😃

@lelet1609 tak aspon v tom nie som sama 🙂 Mne staci ze hodku nejem a tak mi pride vzdy zle. Niekedy dokonca do 10 minut po obede alebo jedle mi zas skvrka v bruchu a zacina ma pobolievat.