Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@majamat moja ten prvý skríning robí, ale tie dva ostatné ma posiela inde. Hoc ultrazvuk má. Vždycky mi tam vyšli insie termíny pôrodu, ale ignorovala ich.. Ze najspolahlivejsi je aj tak ten v treťom mesiaci.. 🙂
@14nunu10 ja som kedysi len na bruchu spala.. Ale odkedy som čakala prvé, automaticky som prestala.. A odvtedy už nikdy 😀
Ahojte...ja som zacala krvacat...poobede som sla k dr a bol tam len vacok maly...vobec by to nesedelo a vyzera to na spontanny potrat...v pondelok idem na kontrolne sono...uz vcera vecer som mala taky pocit ze tehu nie som...aj prsia neboli take nabombovane...
@catrena joooj 😢 ja neviem ci sa este da dufat, ale ak ano strasne ti budem drzat palce ❤ bala som sa tohto momentu ze sem takyto prispevok pribudne 😢😢😢
@catrena :(
Ja idem k doktorke až v pondelok a strašne sa bojím toho, čo mi tam povie. Dúfam, že to budú len dobré správy. Budem akurát 6tt + 4. To už bude biť srdiečko?
@kvetinka18 teoreticky by malo 😇
Baby chcem sa opytat aj vy ste objednane tak zavcasu na test cukru?
@kvetinka18 ja som bola u dr. 6+4tt a nebilo nám ešte <3 ale niektoré baby ktoré boli v tom tt tak bolo <3 komu ako 🙂
dnes som bola pozrieť u dr. lebo som sa tam nemohla od pondelka dovolať a zistila som, že má dovolenku. Ale nielen tento týždeň, ale aj celý budúci. Nechce sa mi ísť k zastupujúcemu doktorovi, tak zrejme počkám do 8.8. Veď keby dačo bolo - bolesti alebo krvácanie tak pôjdem aj k tomu zastupujúcemu.
@kvetinka18 ono to závisí zrejme aj od kvality ultrazvuku, či to už zachytí alebo nie
ahojtee tak zacala som dnes 7tt a zatial vsetko ok.dufam ze to bude nadalej 😉
Dievcence dnes koncim 9 tyzden... Tesim sa zaroven mam obavu co bude na kontrole na ktoru idem v utorok. Bude to prva poradna som velmi zvedava
@kotatko1232 prajeme si to všetky 😁

@clovek123 inak super je kojaci vankus. Ja bez neho by som snad ani nespala