Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@14nunu10
@ednett ja teda nefajčím ale kamoske silnej fajciarke doky povedal že dobre by bolo prestať ale nech neprestane zrazu ale postupne bo ten abstak by bol pre ňu horší ako samotná ciga. Ale myslím že je to dosť riziko keď si človek vezme čo všetko v tých cigaretách je... Môjho muža neviem prinútiť aby prestal 😕
@monilik odrazu sa to isto nedá, babenko už prišlo do toho nikotínu a v tých malých dúškoch to neškodí až tak. Jasné že by tehu nemala, ale verte aj tie nefajciarky že hoc Mamka chce to najlepšie pre svoje dieťatko ale s cigou to je ťažký boj. Asi vie o čom píšem len tá čo fajčila. Čo sa týka mňa momentálne, som strašne rada, že práve kvôli tomu že mi dym tak hrozne smrdí má to vôbec neťahá a muž keď chce pusu, umýva zuby stále 😂
@majamat
Zeny prave mame za sebou prve sono a srdiecko nam bije ako zvon. Dnes akurat koncime 9 tyzden a 8 ideme znovu na kontrolu
Baby,asi budem trápna,kedze už mám dve tehotenstva za sebou...ale ako ste na tom so sexom teraz v prvých týždňoch? Nemáte strach? Ja som v prvom tehotenstve bola ako mníška a v druhom sme to tiež nepreháňali ale teraz som nejak pri chuti... 😅
@monilik haha ja som prvorodicka a chcela som sa vas to uz opytat :D
ahojte babulky moj dnesny obed:pyrohy bryndzove+halusky kapustove+mlieko +kolacik cokoladovy pomoooooc 😂
@kotatko1232 😱
@kotatko1232 ja sa snažím bryndzu obmedzovať keďže by sa moc v tehu nemala ...ale mnamka 😋

@14nunu10 hmm,len ja som mala napríklad aj prvé dve tehotenstva úplne iné... Sme mysleli že druhé bude baba a nist... No veď uvidíme necháme sa prekvapiť len aby bolo zdravé. 😉