icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

monilik
28. júl 2016

@14nunu10 hmm,len ja som mala napríklad aj prvé dve tehotenstva úplne iné... Sme mysleli že druhé bude baba a nist... No veď uvidíme necháme sa prekvapiť len aby bolo zdravé. 😉

14nunu10
28. júl 2016

@ednett jedna gyndoska hovorila tebotnym ženám fajciarkam ktoré sa jej na to pýtali ze jedna ciga po najedeni neskodi,a nikdy nie na lacno..tak neviem

kubinca
28. júl 2016

@monilik ja mam toto tehu zatial uplne ine ako pri dievcati, alebo pri chlapcovi, proste kazde uplne svojske :D som zvedava co sa bude dalej diat...

14nunu10
28. júl 2016

@monilik veď hej ale toto je rapídny opak,si myslím...teraz ti je stále zle.To nieže iba trochu iná chuť alebo vôňa...Veď uvidíme,prekvapime sa ...😁😎

ednett
28. júl 2016

@14nunu10 určite nie...môj malý je tiež chvála bohu zdravý i napriek tomu že som držala cigu, kým nezhastla 😃

monilik
28. júl 2016

@14nunu10
@ednett ja teda nefajčím ale kamoske silnej fajciarke doky povedal že dobre by bolo prestať ale nech neprestane zrazu ale postupne bo ten abstak by bol pre ňu horší ako samotná ciga. Ale myslím že je to dosť riziko keď si človek vezme čo všetko v tých cigaretách je... Môjho muža neviem prinútiť aby prestal 😕

majamat
Autor odpoveď zmazal
ednett
28. júl 2016

@monilik odrazu sa to isto nedá, babenko už prišlo do toho nikotínu a v tých malých dúškoch to neškodí až tak. Jasné že by tehu nemala, ale verte aj tie nefajciarky že hoc Mamka chce to najlepšie pre svoje dieťatko ale s cigou to je ťažký boj. Asi vie o čom píšem len tá čo fajčila. Čo sa týka mňa momentálne, som strašne rada, že práve kvôli tomu že mi dym tak hrozne smrdí má to vôbec neťahá a muž keď chce pusu, umýva zuby stále 😂
@majamat

monilik
28. júl 2016

@ednett vidíš tvoje telo si poradilo s cigami samo 😉

ajana1
28. júl 2016

Zeny prave mame za sebou prve sono a srdiecko nam bije ako zvon. Dnes akurat koncime 9 tyzden a 8 ideme znovu na kontrolu

monilik
28. júl 2016

Baby,asi budem trápna,kedze už mám dve tehotenstva za sebou...ale ako ste na tom so sexom teraz v prvých týždňoch? Nemáte strach? Ja som v prvom tehotenstve bola ako mníška a v druhom sme to tiež nepreháňali ale teraz som nejak pri chuti... 😅

petkovamiruska
28. júl 2016

@monilik haha ja som prvorodicka a chcela som sa vas to uz opytat :D

majamat
Autor odpoveď zmazal
kubinca
28. júl 2016

@monilik my sme kazde tehu mali sex od zaciatku do sameho konca v takej intenzite ako pred tehu, 2 trimester som bola vzdy az veeelmi pri chuti :D posledny trimester to uz bola celkom komedia :D ale ja som si to vzdy uzivala, pretoze to bolo ovela intenzivnejsie ako mimo tehu 🙂)

14nunu10
28. júl 2016

@monilik no už sme prebrali cigarety,poďme na tému "ťuťumuťu" my sexujeme dosť často teda a v pohode 😎😎😎😁😍

clovek123
28. júl 2016

@14nunu10 tak super tema my si to teraz este viac uzivame je to uplne super

kotatko1232
28. júl 2016

ahojte babulky moj dnesny obed:pyrohy bryndzove+halusky kapustove+mlieko +kolacik cokoladovy pomoooooc 😂

14nunu10
28. júl 2016
14nunu10
28. júl 2016

@clovek123 však treba a hlavne keď sa nič nedeje nie je o čom 😎😎😎

14nunu10
28. júl 2016

@kotatko1232 ja sa snažím bryndzu obmedzovať keďže by sa moc v tehu nemala ...ale mnamka 😋

lelet1609
28. júl 2016

@majamat viesco ja pijem ,ale aj tu vodu vyvracam ,úplne celú ...tak už neviem teda a sladké nemozem ani cítiť ,fuj keď mňa striasa zo všetkého

lelet1609
28. júl 2016

@14nunu10 ti tak zavidim že nevracas ,to je super teda .. aj ja chcem 😂😂

14nunu10
28. júl 2016

@lelet1609 ja som zase až taký priebeh ako máš ty asi ani nepočula.joj nech to už pominie veď nemôžeš ísť rodiť štíhla veď uznaj ze by to bolo voči nám nefér..😁😁😁

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
28. júl 2016

@majamat smiesno ti? 😁😁😁 no a nesuhlasis???
Inak aj ja som ochrapana dnes ale to z toho počasia chvilu smokli chvilu slnko...

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
28. júl 2016

@majamat tou druhou diagnózou by som sa rada nakazila 😂lebo takto ďalej to nejde...slonica slonica slonica..😨

lelet1609
28. júl 2016

@majamat dala ma na pn keďže robím ako prác sila v kuchyni a ze mam do seba dať aspoň čo to a ze malé je v poriadku