icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
30. júl 2016

@majamat súhlasím s tebou ...keď dieťa chce naučí sa to samo ..môj druhý syn sa ako 5 ročný naučil citat sám len podľa staršieho syna co bol prvak ale nechala som ho tak a doteraz je biflos proste ho škola baví,ale aby som cielene učila deti to,čo príde prirodzene a v kolektíve to nie ..😎tak spokojnosť u vás na obidvoch stranách to je hlavne a ozaj už vie o tehu? 😁

majamat
Autor odpoveď zmazal
clovek123
30. júl 2016

@castor to jazero by som neriskovala na bazeny chodim aj ja z detmi a pohoda

14nunu10
30. júl 2016

@majamat jaj,ze ci to už nepovedal? 😛

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
30. júl 2016

Musím si oddýchnuť ,ešte ma čaká vytieranie podlahy v celom byte ..ale to ma čas 😁😁😁a uz mi je blbo,musím sa najesť 😯

majamat
Autor odpoveď zmazal
clovek123
30. júl 2016

@majamat boze a ze len ja mam taku svokru dokonca ked sa dozvedela ze teraz cakame hned na povedala naco nam to bude nech si to este premyslime

14nunu10
30. júl 2016

@majamat ahaaa 😁mne to už nepali ..však to stačí až po 3 mesiaci nie? Aj ja tak plánujem oznámiť ,mm ma zákaz vykvakat skôr 😨

14nunu10
30. júl 2016

@majamat jooooj však nech si zo mňa zoberie neboj sa ma z čoho ..😃

14nunu10
30. júl 2016

@clovek123 hahaaa to je hlaska
.moja pri štvrtej zahlásila mm ze tak vám treba ! 😬brzda....😁😁😁😁

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
lelec
30. júl 2016

@majamat ja netvrdim ze som nemala ovulku dva krat ale aj doktor mi povedal ze je to nezvycajne no stretava sa s nim ze plodne dni nemam presne pocas ovulacie ktoru mam dost vyraznu mozno mam ako pises polodne dni aj po alebo pred ms viem to preto na 100 percent teda pri prvej dcerke presne den po skonceni ms pretoze manzela som nemala doma a jediny sex co sme mali bol 28 februara a mne skoncil menzes 27 poto odisiel a nebol doma bol odcestovany a brala som v tej dobe silne anitibiotika a tak sme to riesili z doktorom ci si babo necham ci bude zdrave a tak mala som to vyratane presne, teraz sa zopakovalo skoro nieco podobne nakolko som bola v nemocnici a riesila som chrbitu a mala silne bolesti tak sme nemali dlhsiu dobu sex kedze som bola aj na ct a sex sme mali pred ms dva dni a potom po ms den po a otehotnela som riesila som to aj s dr kvoli liekom co som brala kvoli chrbiti takze to mam teraz nie presne na den urcene ale dokoto povedal ze opat je to ten isty pripad ze tentokrat to vyzera ze teda pred ms tie dva dni som otehotnela a malasom normalne menzes

14nunu10
30. júl 2016

@majamat no život je nevyspytateľný a môže ta veru aj takto prekvapiť😱no coment ..všetko je možné 😷

14nunu10
30. júl 2016

@majamat ja viem 😁😁😁je to kdesi potvrdené ze každým dieťaťom a tehotenstvom nám to čoraz viac prehrabava,zabúdame..No čo aspoň bude komédia ešte 😁😁

majamat
Autor odpoveď zmazal
clovek123
30. júl 2016

@14nunu10 tak dik mne zacina riadne prehrabavat ja niekedy neviem co zosebov

majamat
Autor odpoveď zmazal
lelec
30. júl 2016

@majamat no ja mam 5 dni ms a ten piaty den mam spinenie uz len a pri prvej dcerke som otehotnela na tento piaty den ms teraz to vyzera ze pred ms

14nunu10
30. júl 2016

@clovek123 nedakuj 😁 som na tom rovnako ak nie horšie

clovek123
30. júl 2016

@majamat mne je konecne uz lepsie este v cera vecer som myslela ze zahyniem a dnes uz upratujem cely byt a aj deti zapajam nech idu. A co sa tyka MS ja mavala som 3 dni a vtedy by som jedla len sladke inak cely cas som byvala na ovoci a zelenine

lelec
30. júl 2016

@majamat tak ja sa hadat nejdem myslim ze telo kazdej zeny je ine no ja viem a som si tzm na milion percent ista co sa tyka prvej dcerky ze som otehotnela na piaty den ms to mi konci ms a bol 28. februar kedze to bol jediny den co som mala sex kedze predtzm pred ms som sex nemala kedze som mala 40 stupnove horucky a antibiotika ktore som bala aj pocas ms a na ten piaty den sme mali sex a potom manze odcestovat takze to viem ako to bolo pri druhom su len zatial dohady kedze som v 10 tt ale vyzera to ze pred ms par dni..... tymto som chcela len povedat ze mozno keby sa ja sustredim na otehotnenie pocas ovulky ktoru mam silnu tak sa mi to ani nepodari, kazda zena je ina a kazde telo je ine.... ved predsa zivot je zazrak a zazraky sa deju

clovek123
30. júl 2016

@14nunu10 ja ta praveze obdivujem mas omnoho mensie deti nez ja a si uplne v pohode

14nunu10
30. júl 2016

@clovek123 dnes úplne s tebou súhlasím a akoby pises o mne ..tiež upratujeme celý byt a tiež som mavala 3dni ms aj tie chute pasujú...nie si moje dvojča?😍☺

clovek123
30. júl 2016

@14nunu10 ze by vzdy som chcela sestru

14nunu10
30. júl 2016

@clovek123 veru ja tiež 😯

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal