Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@majamat joj zblbla by som tak dlho 😁ale teraz máme od tej hnusoby pokoj ...ešte nech vysadim utrogestan a bude paráda neskutocne mi vadí to vytekanie sprchujem sa odspodu aj 5 x denne brrr
A zjedla som zemiaky so zakysankou a dorazam to čerstvými slivkami..a pijem vodu s citrónom..kombinácia ako sa patrí 😁
@kotatko1232 ach boooze 😭😭drz sa
@kotatko1232 prosim ta ako dlho si krvacala...ja idem v pondelok na kontrolne sono...ci bude potrebna kerytaz alebo sa s tym telo vysporiadalo samo...a drz sa do tretice to urcite vyjde
Baby ake je to super zistenie ze stale na seba navleciem minisuknu a este mi zostava velka v pase
@14nunu10 ved to 😢
@catrena ahoj no prvy krat 7dni.ale doktor mi dal tabletky na zastavenie krvacania neviem ako sa volali najdem a napisem ti.dakujem v ktorom tt si bola 😢
Ahojte.mam taky problem.poslednu MS som mala 15.06. Par dni po vynechani som si robila test a vysiel pozitivny.sla som k lekarovi 27.07. Ale nic na ultrazvuku nevidel.mala som byt cca v 5tt. Hcg som mala 386 a k tomu som zacala slabo krvacat a spinit.teraz lezim v nemocnici.sleduju mi hcg kt.som mala 500.takze velmi pomalicky to stupa.mali ste podobny peoblem ako ja?
@chelka našla so na nete tabuľku tu: http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... a ak si piaty týždeň, tak to zodpovedá intervalu. Ale na sone by už mohla byť vidieť aspoň dutinka...