Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@majamat to fakt? No prvé mesiace sú tuším najhoršie na všetko,aj tak sa mi stále len chce spať a cikat
.pri všetkom sa tiež hneď spotim,zle sa mi dýcha takže viiitam čerstvý vzduch nočný na balkóne 😎a nič sa mi nechceee..mala mi už zaspinkala idem ešte chlapcov uzemnit nech sú tichšie a idem aj ja do sprchy a do postele ..neskutočné ako zaspavam 😱
Ja som tak rada tej búrke vonku.. Konečne chladnejšie... Mne nejako to teplo nerobí dobre.. V 3.trimestry s Emily som horko znášala lepšie, ako teraz...
U nás sa schyľuje k búrke tak sa celkom parádne ochladilo,ale v každej izbe okno vetracka otvorené.Keď bude hrmiet budem letieť zavierat 😁
ahojte...dnes som bola na kontrolne sono...maternica cista...kyretaz nebude potrebna
tak sa tu vsetky drzte a ziadne komplikacie...a hlavne zdrave babatka
Fúj baby, tie moje nevoľnosti sú zo dňa na deň horšie. Síce nevraciam, ale blbo mi je väčšinu dňa. Musím fičať, lebo mám doma oboch drobcov, čo je fajn, lebo mi deň rýchlejšie uplynie. najhoršie, keď prídeme domov a ja som hladná, že mi je brutal zle. Lenže najprv musím dať malému a nakŕmiť ho, plus nachystať dcére jedlo, že kým sa dostanem k mojej porcii, vidím hviezdičky. Už sa neviem dočkať doktora, ale ešte týždeň má dovolenku, tak musím čakať. Spolieham sa na to, že keĎže sa nevoľnosti stupňujú, bábo je ok. Ale keď to bude ako pri prvých dvoch, tak sa budem trápiť ešte minimálne 4 týždne kým sa mi neuľaví. Ako sa máte vy?
@catrena och tak aj ty? Drz sa a skóre tehulkovanie prajem 😎
@majamat sranda ja som zase túto noc spala parádne ale musela som sa vyplakat,trošku mi ľúto prišlo 😕a uz je dobré...kraviny sa mi stále snívajú takže nič nové u mňa ...k tomu jedlu:večer o 18 hod som sa najedla a večer o 21 hod taký skrekot v bruchu ze som myslela ze drahého zobudím 😁😁😁som zlá,ale najesť som mu už nedala 😝teraz pekne ranajocky až dostane .inak by som čoskoro cez dvere neprešla 🙈

@majamat neuzivam hormony len som strasne unavena ani riadne nic zjest a tiez ma prehana