Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
moze sa jest salama??? mne teraz hlavne poveceroch chuti zemlicka natreta s Kiri a salamou a nakladanymi uhorkami....teraz tu bol kolega co ma tiez doma tehulku a tvrdil mi,ze salamu nemozem...hm???
@petkovamiruska ja som niekde citala ze z takychto vyrobkov ako klobasamozes dostat toxoplamozu ale ci zo salamy.neviem ako sa spacuvavva.dolezite je aby to maso v tej salame bolo uvarene.nie vyudene .teda polosurove
@majamat no schudli.tak neviem.mozno to je aj genetikou..ale sestra pri kojeni ozaj do seba ladovala jedlo.lebo ona mala pocit ze ho ma malo.preto sa napchavala a pila caje na tvorbu mlieka.odsavala sa stale a schudla...ale az tak po 8m po porode.ona ale kojila do vyse roka..slo to postupne.potom k tomu pridalandlhe prechadzky s kocikom a ma 51kg ako pred porodom a to sa uz tak v jedle neobmedzovala ako pred porodom.sorry za preklepy a ciarky ale pisem z mobilu a nzsledujem displej ked pisem
@petkovamiruska pokiaľ ju nebudeš jest na kila, ale dáš si pár koliesok na chlebík, nič sa nestane...
@petkovamiruska tak si ju daj do mikrovlnky na to ten syr a daj zapiect.je to chutne a spevies to masko v taj salame.cudne ja nemam ziadne chute.skor nechute.
no baby, ved sa od vas neviem odtrhnut, len citam a pisem 😀 musim si ist pospat, lebo tu nocnu neprezijem.
@petkovamiruska neviem o tom ze by sa salama nemohla,asi kvôli udeniu,keďže údeniny by sa moc nemali
ja toto tehu nemam ani chute ani nechute, ked si pripravim cokolvek, to zjem.... ale tym ze nemam chut na nic specificke, tak jem len kvoli hladu, ziaden pozitok z toho :D :D ja som kojila oboch 1,5 roka a vaha mi stala cely cas, tie tehotenske kila som zhodila ale viac to dole neslo. ..

@14nunu10 ty mas 4 deti a cakas 5?? to je super,dneska sa to uz tak nevidi..Btw pri kojeni jy maka zena schudnut.nie?aspon moje sestry sa vzdy dostali na povodnu aj vdaka kojeniu.