icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

ciernypes
2. aug 2016

@14nunu10 ty mas 4 deti a cakas 5?? to je super,dneska sa to uz tak nevidi..Btw pri kojeni jy maka zena schudnut.nie?aspon moje sestry sa vzdy dostali na povodnu aj vdaka kojeniu.

petkovamiruska
2. aug 2016

moze sa jest salama??? mne teraz hlavne poveceroch chuti zemlicka natreta s Kiri a salamou a nakladanymi uhorkami....teraz tu bol kolega co ma tiez doma tehulku a tvrdil mi,ze salamu nemozem...hm???

majamat
Autor odpoveď zmazal
ajana1
2. aug 2016

@14nunu10 tak sushi by som asi neriskovala predsa len surova ryba je dost velke riziko aj ked pri prvom som aj to jedla ked som este nevedela ze som v tom 🙂 a pri nr 2 some tiez jedla tatarak predtym ako mi test ukazal dve ciarky ;)

ciernypes
2. aug 2016

@14nunu10 prepac ale citam tuto diskusiu ..aj o tom chudnuti.no podla mna sa z masa nepribera.ak ke dobre urobene.ziadne fasirky.rezne ale tak na prirodno.alebo pecene vo vlastnej stave ani z tuku moc nie.najhorsie su sacharidy a cukor..

majamat
Autor odpoveď zmazal
ciernypes
2. aug 2016

@petkovamiruska ja som niekde citala ze z takychto vyrobkov ako klobasamozes dostat toxoplamozu ale ci zo salamy.neviem ako sa spacuvavva.dolezite je aby to maso v tej salame bolo uvarene.nie vyudene .teda polosurove

petkovamiruska
2. aug 2016

@majamat
@ciernypes no ja si neviem pomoct....pre mna to je naozaj jedna z veci na ktore dostanem brutal chut...a netusim tiez ako sa spracovava,ale uz si nekupim....teda to bude Kiri s ??? skusim papriku :DDDD

ciernypes
2. aug 2016

@majamat no schudli.tak neviem.mozno to je aj genetikou..ale sestra pri kojeni ozaj do seba ladovala jedlo.lebo ona mala pocit ze ho ma malo.preto sa napchavala a pila caje na tvorbu mlieka.odsavala sa stale a schudla...ale az tak po 8m po porode.ona ale kojila do vyse roka..slo to postupne.potom k tomu pridalandlhe prechadzky s kocikom a ma 51kg ako pred porodom a to sa uz tak v jedle neobmedzovala ako pred porodom.sorry za preklepy a ciarky ale pisem z mobilu a nzsledujem displej ked pisem

asemilka
2. aug 2016

@petkovamiruska pokiaľ ju nebudeš jest na kila, ale dáš si pár koliesok na chlebík, nič sa nestane...

ciernypes
2. aug 2016

@petkovamiruska tak si ju daj do mikrovlnky na to ten syr a daj zapiect.je to chutne a spevies to masko v taj salame.cudne ja nemam ziadne chute.skor nechute.

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
2. aug 2016

no baby, ved sa od vas neviem odtrhnut, len citam a pisem 😀 musim si ist pospat, lebo tu nocnu neprezijem.

ciernypes
2. aug 2016

@majamat ale taknto nie je dolezite.hl ze deticky a ich mamicky su zdave☺ chudnut budeme potom☺

14nunu10
2. aug 2016

@ciernypes no na niektoré ženy ako aj na mňa,to očividne pôsobí naopak 😕

ciernypes
2. aug 2016

@14nunu10 tak nemoizeme mat vsetko.radsej mat deti a kila navyse ako byt stihly nemat deti.ci?☺

14nunu10
2. aug 2016

@petkovamiruska neviem o tom ze by sa salama nemohla,asi kvôli udeniu,keďže údeniny by sa moc nemali

14nunu10
2. aug 2016

@majamat no vidíš to som nerátala,ale čo z toho keď sa potim a cítim taaak ťažko ako slon...Ja neviem čím to je

ciernypes
2. aug 2016

@majamat ty ronis este nocne?.ja som robila nocnu do 7tt a potom uz nie. v praci mi to umoznoli.nakolko som pracovala vo viedni a tam su nocne pre tehotne zakazane ale moja kamaratka robila skoro do konca nocne.drzim palce v tej nocnej.

14nunu10
2. aug 2016

@ajana1 ja som sushi nikdy nejedla tak neviem 😁ale tiež by som to so surovymi výrobkami moc neriskovala nehovoriac o tataraku 😁

14nunu10
2. aug 2016

@ciernypes ja nehovorím ze z mäsa sa pribera,len ze mäso mi vôbec nechutí,a v tomto tehu mám odpor k nemu,inak som bežne frcala na kuracine,morcacine a hovadzine...

ciernypes
2. aug 2016

@14nunu10 aha.ja zasa nemozem zeleninu.uz je to lepsie. ale pred tehu som bola syrova a teraz syr nemozem ani citit..ale uz je to lepsie.vcera sle si dali vyborny ostiepok.mnam.

14nunu10
2. aug 2016

@majamat dala som ti inšpiráciu na nočnú??😁😁😁si odvážna ze si sama robíš,mne sa to nechce a nieje tak výborná ako z pizzerie co mam pod oknom 😁

14nunu10
2. aug 2016

@majamat veru dobrú noc robila som nočné viem ze je to zabijak oddýchni si ....kašli tu na nás,my ideme s malou vonku,chlapci išli vonku do kamošov,drahý na celodennke...ideme sa aj my stratiť niekam kým je pekne 😎

clovek123
2. aug 2016

@kubinca ked sa dostanem za pocitac poposielam

14nunu10
2. aug 2016

@ciernypes je to sila ako sa človeku v tehu pomenia chute a jedalnicky,až mi je do smiechu niekedy...Ja som predtým vôbec nemusela jablká,a teraz si dám drahý sa smeje na mne ako vyhryzam 😁😁

clovek123
2. aug 2016

@14nunu10 mas urcene vychadzky ked si na PN ? Ked sa dostanem za pocitac poslem ti ten cvik

clovek123
2. aug 2016

@majamat poslem ti ten cvik potom niekdo povie nic narocne nepotebujes ziaden stroj a cvicis ho doma tak 15 az 20 minut v kuse cela postava sa spevni

kubinca
2. aug 2016

ja toto tehu nemam ani chute ani nechute, ked si pripravim cokolvek, to zjem.... ale tym ze nemam chut na nic specificke, tak jem len kvoli hladu, ziaden pozitok z toho :D :D ja som kojila oboch 1,5 roka a vaha mi stala cely cas, tie tehotenske kila som zhodila ale viac to dole neslo. ..

ajana1
2. aug 2016

@14nunu10 nuz stava sa ale ma porodnicka ubezpecila ze kym nie je vytvorena placenta tak to taka tragedia nie je 🙂 a esteze tak lebo sme mali aj stretavku kde som co to popila 🙂