Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@kubinca takze to bolo 77kg svalstva a to je nieco ine ako keby to bol tuk... gratulujem. deepwork som cvicila asi dvakrat a tyzden som sa nemohla postavit 😀 😀 😀 ja som si tiez zvykla na cvicenie posledny rok ale od maja-juna to zanedbavam... som si povedala ze vsak po porode s tym nieco zase urobim 🙂
@majamat keby som mala slabsi krvok, spinenie, alebo hocico co by mohlo babo ohrozit tak tiez nic nerobim, prvoradé je mimco a dve deti doma aby som sa im venovala... ale zatial je všetko ok, dr mi cvicenie schvalila, takze ak bude chut budem sa hybat ;) teraz s deckami stale kamsi chodime tak na cvicenie cas nie je...
@majamat ja som robila na cievno.internom odd Vo viedni s 37pat ale v nocnej sme boli dve.a vatsinou to boli upmni geriatri nad 80rokov a casto aj demencie.ti su najhorsi teda chapem.ale v rakusku je super systzm .ked qi tehotna k patientovi ani nepachnes.nejdes na zvoncey.tych bolo okolo 100za sichtu.narocni su ti rakusci. a vlastne ani toalety nic.len si pekne sedis v predu v sesterni a tak sa snazis pomahat.liekovat .planovat atak...ale ja uz som vypisana.nakolko som po konozacii.tak sa mi dalo vypisat..inak by som chodila do prace ale .neviem mne to bolo jedno.kebyze nie som po konizacii.tak rada ostanem v praci.ale nocne by som odmietala. ja som tak ci tak nemala rada nocne..a ty si rychlo pytaj papier☺
@kubinca ale sport vvteju nie je dobry pre babo, ja som bezkyna a chybal.mi beh ale pri tom sa aj babatku zvysuje tep.tak naco zbytocne trapit babo v brusku? este prechadzky.plavanie ok ale nie kardio.to sa neodporuca .okrem toho ked nepriberies prvych 6m tak tie tri to dobehnzs chudnut sa moze aj po porode.. ja uz len lezim.lebo som po konizacii a vies co som sa bala jojo efektu ale zacala som aj jest normalne a normalne som nepribrala .este som schudla 2 kg.teraz ich mam asi naspat. ale som rada uz zacinam 4m som myskela ze to bude 5 kg horz a nie...a netrapi ma ze nesportujem.lebo navo zbytocne zvysovat tep babatku?? ved casu na sportovanie este bude.asponsi teraz nenicim klby.odychnu
@majamat kes som robila v martine na internom tak tam nam cjodilo vsetko aj akutni deliranti.raz sme volali aj policajtov aj sme zviazavali remenmi.no hej geriatri su lepsi ale v tom rakusku otras .zvonvek lazdych 5 minut pre blbosti .aj pometene babky. ako ozaj narocna robota hl na psychiku a v rakusku sa robi tak.ze robi aj toalety tri krat za den plienky. tam nie su sestricky take alo a sk.na sk ledva sla kolegyna plienku vymenit.pretoze na to bola sanitarka...obcas som tam mala pocit ze som viacej sanitarga ako sestricka...iny system..ako uz nikdy viacej interne ani geriatria...ja uz jzdine k mladym ludom idem robit☺ ozaj ciyala som.ze mas krcok slaby...si aj lezala v prvom tehu?
Joj baby o tých delirantoch sa nebavme..užila som si ich až až ..nadávky,bitky,hryzance,neraz sme utekali po chodbe pred nimi až kým im srdce nevypovedalo a neskončili na ARE....radšej teplo domova ako takéto stresy ...
Ahojte baby, stalo sa vam niektorej,ze aj ked ste negrcali,tak ste schudli? ja som za posledne 3 tyzdne schudla takmer 4kg a to negrcam ani mi nie je extra zle. Lekar to nejak neriesil ale mne sa to nezda celkom...
@asemilka neviem ci pravidelne.. totizto ja som nikdy nejedavala tak ako vacsina ludi.. v terajsej praci si objednavame obedy a tam je aj polievka a druhe..aj ked mi minuly tyzden byvalo zle,obed som si objednala stale lebo mojmu telu by uz chybala polievka a druhe.. snazim sa papat aby malo pekne rastlo.. ale robim velku chybu v tekutinach :( nepijem vela lebo mi nechuti
Baby je to veľmi nebezpečné, keď mi na sone objavili cystu? Som v 6 tt +5, srdiečko bije a s bábom je všetko v poriadku.
@kvetinka18 keby to ohrozovalo babo tak by ti to doktor povedal ;) ked vravis ze 6tt+5,tak preco tu mas 8tt?zle to tu rata ?
@kvetinka18 no dúfajme ze sa sama vstrebe a nebude robiť krvácanie ...
@majamat ocj.tak to si si prezila dost.ake hl ze to dobre dopadlo a mozes mat nadalej deticky. Ja ked citam taketo podobne prispevky.tak si myslim.ze niektorym doktirom je to aj jedno.nech len rychlo dorobia pracu a velakrat ide o vela.. ale ten krcok ti moze teraz vydrzat.to este nemuso nic znamenat.tak ti drzim pakce aby si nemusela cele tehu polihovat...btw podla fotky vobec nevyzeras na vek ale tak o 6r menej.

@14nunu10
@majamat
@ajana1 akurat brucho ma ešte hnevalo ked som sadla tak hned naskladane speky, ale postojacky to bolo v pohode, po porodoch som vypadala ako veleryba vyvrhnuta :D