icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

kubinca
3. aug 2016

@petkovamiruska no tomu ver ze nakupia :D my sme toho tiež pri prvej mali az aa.... pri druhom uz sa krotili, len nejake chlapcenske hracky dokupili :D aa inak aj veeela oblecenia sme vzdy dostali... kazdeho lakalo tie mini vecicky nakupovať 🙂

monilik
3. aug 2016

@lelet1609 v tych zoznamoch z linku je asi tretina veci, ktore nebudes nikdy potrebovat 😀 ak chces mozem ti napisat co z toho som ja nemala a nepotrebovala.

vanicku na kupanie som zabudla - tu treba, plus ako prvorodicke odporucam lehatko na kupanie do vanicky - pekne ti podoprie babo nemusis sa bat ze ho utopis, Sudocrem (na zapareninky na ritku), 60% lieh na pupček, odsavacka soplikov (na vysavac), mala som aj ustnu ale s tou sme to nedokazali - potom radsej taka balonikova ta je praktickejsia pre novorodeniatko.

monilik
3. aug 2016

@lelet1609 nie je zaco 🙂

monilik
3. aug 2016

@lelet1609 jeeeeej ved ty si z Martina 😀 😀 😀 mam dve lehatka na kupanie tak jedno ti mozem darovat 😉 dame dakedy stretko a donesiem ti. dostala som od kamosky a isto ho nebudem potrebovat.

majamat
Autor odpoveď zmazal
ciernypes
3. aug 2016

@majamat no nech nam tobtoe krcky vydrzia☺

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
3. aug 2016

Veru baby,ja už nemám nič po deťoch,veď som ani nedufala ze este nejake babo splasime 😁😁😁čo som mala sa predalo alebo rozdalo..takže všetko nanovooo 😎určite to budeme preberať tu,už sa teším

lelet1609
3. aug 2016

Ste zlaté žienky ,ďakujem Vám za každú radu !!😉 Teraz som poslala zoznam chlapovi a skoro z infarktoval 😂😂😂😂

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
hlasnicka
3. aug 2016

Ahojte otazocka ake mate chute? Ja vobec nejem sladke ani na slane nemam chut ale kysle ci najkyslejsie... Pohar uhoriek padne za 10minut. Boze

ciernypes
3. aug 2016

@majamat tak s dietatom je to narocnejsie.ja nerobom nic.len si uvarim najem a lezim no...obcas poupratujem a to mam vycitky .ze daco robim

majamat
Autor odpoveď zmazal
lelet1609
3. aug 2016

@majamat aj to tak planujem veci si nechať pre druhé dieťatko,preto budem neutrálne veci kupovat na začiatok 😃

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
lelec
3. aug 2016

@lelet1609 vidim ze ti sem odpisuju na oblecenie ja som pri prvej dcerke mala velkost 56 najmensiu a iba jeden overal ako pyzamko 50 tku a kedze mala 52 cm nezmestili sa jej tam nohy heh, potom vzdy moja mala nosila vaciu velkost ako bola na jej vek... ked mla 3,5 mesiaca mala 7 kg a vyzerala ako polrocne deti... len dojcena no samozrejme ze ked mala rok to sazastavili mala presne 9,5 kg idealne miery... teraz ma 3,5 roka ma 15 kg ale tzm ze nieje vysoka aj tak vzdy nosila vaciu velkost lebo jej boli uzke nohavice napr na stehienkach a preto ti to pisem ze to vsetko ma cas a uvidis ake velke babo sa narodi, teraz skor pozerat na to co kupit ako na ake rocne obdobie, to j ja teraz budem trosku inak kupovat kedze prva dcerka bola 4.12 narodena a teraz mam termin 2.3

kubinca
3. aug 2016

@majamat jaaj sa kruto smejem a spminam pri tom tvojom opise :D :D pri prvej to nebola taka katastrofa, pri druhom do body presne ako tvoj opis, a kedze som rodila v auguste dva mesiace pred som nosila dedove papuče a to vsade :D ponozky mi musel niekto iny nasuvat :D a to dychcanie aj pri rozpravani... ked vyhrabem niekde foto ked som bola tehu tak pridam 🙂

kotatko1232
3. aug 2016

baby a este otazocka vsetke co cakate mimco pracujete??alebo ste na rodicovskej?? myslim ohladom materskych...ja davam v pondelok vypoved v praci

monilik
3. aug 2016

@kubinca
@majamat baby ja mám marcového syna a bol to brutál v zime sa obúvať obliekať brucho jak svet mama mi požičala svoju storočnú vetrovku lebo nič som nezapla a odmietla som kupovat veľkú kvôli 3 mesiacom.topanky len také papučky jak babky nosia opätky neohrozili... No už sa fakt teším 😛 prvý syn je júlový a to bola paráda sukňa tricko, šaty zabky a hotovo.

monilik
3. aug 2016

@kotatko1232 ja som na rodičovskej.

kubinca
3. aug 2016

@kotatko1232 mne teraz v auguste konci rodicak, chcela som ist od septembra do práce, minuly tyzden mi volali,ze ma beru, ale kedze som tehu uz ma nechcu... a typujem ze tak to bude vsade, takze budem stastna aspon za nejake brigady a do marca som bez penazi.... :/// na matersku nemam narok, prve tehu som mala hned po vyske...

monilik
3. aug 2016

@lelet1609 vidíš to ešte nejakú perinku zavinovacku najlepšie s vystuzou pod chrbatikom aby sa bábo dobre držalo na rukách. Prvý bol furt v perinke, druhý ani za svet... 😀

kubinca
3. aug 2016

@monilik dalsia co ma potesila, ja mam nastastie veci z ery mojich 100kg, takze len tie na povale vyhrabem vo finale :D a budem dufam ze mi nohy velmi nespuchnu aby som niečo obula 🙂

kubinca
3. aug 2016

@monilik to iste, prva len v perinke cca do 3 mesiacov, druhy to neznasal, on sa rychlo potil takze ani nosenie neobluboval, aj v noci musel mat hole nozky a len tenku decku na sebe

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
3. aug 2016

@kotatko1232 mne pracovný pomer trvá ale budem už na pn do pôrodu teda do materskej...