icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

ajana1
3. aug 2016

@monilik nahodou aka dobra fotka. My sme tiez robili este fotoshoot tesne predtym ako sme sli do nemocky a niektore fotky su fakt "uzasne". Lebo samozrejme ze sme si vsetko nechavali na poslednu chvilku. Dokonca som mala babyshower uz aj s miminkom 😄

kubinca
3. aug 2016

obe cca v 38tt, uz som aj zabudla ako som vypadala 😀

14nunu10
3. aug 2016

@monilik jaj biela fazuľa ja že zelená strukova tu som ja robila ..😁
Jeej tak to ti blahoželám ze Rastik robil,ten je úplne naj.To si dobre nacasoval tvoj synator potom 👍

14nunu10
3. aug 2016

@kubinca na tej prvej foto aké malé brusko..na druhej uz raaaadny pupek 👀👍

14nunu10
3. aug 2016

@monilik 😁ze pozdravuju fesandy z modrého koňa 😁😁😁😁😁😁

kubinca
3. aug 2016

@14nunu10 pri druhom to bola fakt ze hroza 😀 a to som rodila az po termine takze tento pupek plus cca 20 dni, to uz som sa radsej nefotila 🙄

14nunu10
3. aug 2016

@kubinca si viem predstaviť ako ľadoborec 😁aj tak by si nevosla na fotku tak čo už ...Ja som teraz zvedavá na tie naše domčeky a bábätká juj 😍😍😍😍😘😘

kubinca
3. aug 2016

@14nunu10 😀 😀 😀 ladoborec si vystihla ... tiez som zvedava ake to bude teraz cele pebiehat, brusko, porod, babo... 😕 😵 ani neviem ake meno vyberieme 😀

14nunu10
3. aug 2016

@kubinca no mi hovor aj my sme sa už pozastavovali nad menami,nemáme ani šajnu😁a pohlavie si idete dať prezradiť? My určite hneď ako to bude možné 😁uz teraz sme zvedaví

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
kubinca
3. aug 2016

@14nunu10 mne sa napr nepacia vobec mena ktore sme zvazovali predtym v tehotenstvach, a nove netusim ake budu vo vybere, a pohlavie tiez budem chciet hned vediet, by som nevydrzala nevediet :D

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
3. aug 2016

@majamat to zajtra pokukam,dnes už ledva klipkam ockami 😁

@kubinca veď to aj mne už sa nepáčia tie co kedysi 😁😁😁hádam niečo vyberieme a okruh sa zmensi podľa pohlavia 😎
Idem ja do perín dobrú noc zienky 😜

14nunu10
3. aug 2016

@majamat my tiež dievcatkooo 😍😍😍ale je to v podstate jedno 😁

majamat
Autor odpoveď zmazal
kubinca
3. aug 2016

@majamat
@14nunu10 tiez by som radsej dievcatko, ten moj sinter maly co mam doma mi staci ako chlapec, a aj dcerka by sa sestricke strasne potesila , ta uz dva roky na vianoce a narodky len sestru pytala 🙂

kubinca
3. aug 2016

@majamat ja som tiez dnes doobeda spala, ked som sa rano zobudila, strasne ma motalo, v noci som slabo spala, takze som dala ranajky a zalahla som znova 🙂

majamat
Autor odpoveď zmazal
kubinca
3. aug 2016

@majamat ja som dnes prvykrat mala taky stav, aj zaludok rozbureny.... ale uz je to ok teraz vecer 🙂 ideme uz tiez zalahnut, tak bru noc 🙂

majamat
Autor odpoveď zmazal
asemilka
3. aug 2016

@kubinca naša Emily tvrdí, že chce sestričku, lebo bračeka už má 😀

14nunu10
4. aug 2016

@majamat dobre ráno,ja už strasim po kuchyni 😁😁😁joj ja večer odpadla len taký rachot ..a dnes sa bude tiež len spat keďže bez elektriny sa na byte moc robiť nedá 😆

14nunu10
4. aug 2016

@asemilka
@majamat
@kubinca nuž baby som zvedavá ktorej vyjde dievčatko a koľko bude v skupinke chlapcekov a dievčat 😁

majamat
Autor odpoveď zmazal
monilik
4. aug 2016

Baby keďže máme dvoch chalanov dievčatko by bolo super... Ale už sme zmierení s tým že to bude chlapček 🙂 kamoška mala 3 dievčatá a neplánovane otehotnela a povedali jej v 16 týždni že chlapček... Tak nakúpila vybavicku tešili sa že konečne a zrazu v 30tt že dievčatko... :-P

14nunu10
4. aug 2016

@majamat väčšinou to naopak vychádza 😁😁joj uz nech je zajtra poradnaa uz chcem vidieť babo,srdiečko,počet plodov a vsetkoooo 😍a naspäť od dr pešo na 12 poschodie ...Och

monilik
4. aug 2016

@14nunu10 ty si prečo odpadla kriste dávaj si pozor.

monilik
4. aug 2016

@14nunu10 ja idem pondelok alebo utorok na krv tak tiež som uz zvedavá či je všetko ok

monilik
4. aug 2016

Inak mne podľa jonasa aj čínskeho kalendára vychádza dievčatko... Tak som mooooooc zvedavá 😀