icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

nivea777
4. aug 2016

baby mohli by ste dat inspiraciu na chlapcenske mena..ake sa vam pacia a tak

monilik
4. aug 2016

@nivea777 ja mám Daniela Dominika a tretí bude Adam. 😀

castor
4. aug 2016

@kubinca my sme na tom presne tak isto. Staršia dcérka a mladší syn. A dcérka chce veľmi sestričku, malý je ešte príliš malý, aby niečo chápal, ale jemu by sa zrejme lepšie hodil parťák na hranie, keďže si budú vekovo bližšie. Mne je to jedno, ale možnože dievčatko na striedačku by bolo fajn no a manžel zase sníva o chlapčekovi, lebo som mu sľúbila, že mu môže dať svoje krstné meno 😀

monilik
4. aug 2016

@nivea777 páči sa mi Jakub Filip Matej Lukas a kamoška dala Elias to je tiež pekne

castor
4. aug 2016

@monilik moji známi mali 3 dievčatá a ona neplánovane otehotnela no a štvrté je zase dcéra. Som len tak zo srandy počítala, že koľko peňazí mesačne potom minú na vložky a vyšla mi hrozná suma 😀 ale samozrejme, dievčatá sú zdravé a oni spokojní, že už by asi ani chlapčeka nechceli, lebo s dievčatami to už majú zmáknuté

monilik
4. aug 2016

@castor @kubinca mne syn povedal že chce sestričku lebo bračeka už má.

hlasnicka
4. aug 2016

@nivea777 my máme pre chlapca Lukáš po manželovi a pre dievča Nina alebo Nikol

14nunu10
4. aug 2016

@monilik nie odpadla doslovne ,ale že ma večer odvalilo hneď som zaspala ,zle som sa vyjadrila prepáč

14nunu10
4. aug 2016

@nivea777 Tobias,Mathias, Davidko,Sebastian,Kevin,Dámian

monilik
4. aug 2016

@14nunu10 😀 tak to je ten lepší prípad 😉

14nunu10
4. aug 2016

@monilik to áno 😁

castor
4. aug 2016

@monilik mne zase dcéra, že už má bračeka, tak chce ešte sestričku 😉 ale je fajn, že párik je a teraz už je to fakt jedno, čo pribudne. plus odpadá starosť so zháňaním vecičiek, všetko máme, stačí oprášiť škatule z povale, poprať a frčíme v známom rytme 🙂

lindusa87
4. aug 2016

U nas ked bude dievca bude Matteo a dievca bude Molly.Ale predtym sa mi pacilo Tobias,Oliver,Mathias,Denis😆

lindusa87
4. aug 2016

Super som to napisala,ked citam teraz po srbe😂😂😂

kubinca
4. aug 2016

@monilik tak isto mi to aj moja povedala, ze chce sestricku lebo braceka uz ma :D
a u nas zatial pre dievcatko Anetka, pre chlapca Lukáš, Riško...

@castor a presne tak, parik uz mame, tiez mi je to v podstate jedno co bude, s vecami detto ;)

14nunu10
4. aug 2016

Nám sa celkom pozdáva Elizabeth a Christopher tieto sú zatiaľ naj..ale páči sa mi ešte Simona,Salome,Chiara,Linda,Sabinka,Lucia,Šarlota,Dorothea,Timea....kvantum. 😁😁😁😁

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
monilik
4. aug 2016

@majamat ja mám po dvoch chalanoch plnú skriňu odmietam kupovat ďaľšie veci.takze bude nosiť po nich.aj tak ružovú neznášam 😀

castor
4. aug 2016

Tak my máme Julianu a Andreja Bernarda a teraz ak to bude dievča, tak by sme dali Olivia a chlapcovi Peter po tatinkovi, ale ešte b som mu k tomu dačo pridala ako napr. Peter Simon, alebo Peter Nikolas alebo niečo také, ešte sa uvidí

petkovamiruska
4. aug 2016

jej vy uz mena rozoberate?
no u nas syn bude jednoznacne po tatkovi 🙂 mm je Peter,ale vraj je to v DE velmi zastarale meno a nikto by to svojmu dietatu dobrovolne neurobil ( kvoli posmeskom a sikane v skole) tak sme si to inak vymysleli, manzela volam Petrik a syna pokrstime Petrick, aby bol predsa len po nom a kazdy ho tym padom bude oslovovat pekne milo 🙂 aj oficialne to bu mile ,,Petrik,,
ako pisete nech je hlavne zdrave,ale manzel by si prial syna aby ochranoval sestru :D a chce sa rovnako s nim obliekat a nakupovat mu oblecenie ake sa mu paci.
dievcatko chcem ja viac ako prve,lebo ju chcem tiez paradit 🙂
sme uz 10 rokov spolu a prve vybrate meno bolo Sofia uz rokmi nejako omrzelo, potom bola Emma, tiez uz neviem a teraz prichadzaju do uvahy Mia, Zoe,Amy,Lilou...
ale este som uplne neriesila meno,lebo manzel je presvedceny ze to bude chlapcek a tam nie moznost ani doprava ani dolava :D

castor
4. aug 2016

@monilik no inak je otrasné, že pre dievčatká je všetko buď ružové alebo fialové. Ja som malej kupovala často aj v chlapčenských veciach ako oranžové a zelené pyžamká, alebo modré tričká ak boli čo len trochu unisex. Nech má aj iné farby. Malý po nej teraz nosí sandálky, sú síce červeno-biele ale bez kvietkov a mašličiek, tak vyzerá v nich úplne v pohode

nivea777
4. aug 2016

ja som chcela marek.lukas. alebo tomas..ani jedno sa mu nepaci..s babskym nemam problem..ale chlapcenske netusim :( tak dufam,ze to bude dievcatko :P

nivea777
4. aug 2016

@14nunu10 ja by som napr take cudzokrajne ako salome alebo chiara nedala..skor klasika ale paci sa mi mia,hanka,miriam.. a amelia :D ale to mi neprejde

14nunu10
4. aug 2016

@majamat veď ale ty si bola u dr.nedávno ja idem po troch týždňoch a uz som fest zvedavá

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
4. aug 2016

@nivea777 no nechcem moc zahraničné ale ani také obyčajné...ešte sa mi páči Vanessa,Xenia,Zlatica,Žaneta..také čo nie su moc otrepane ..No bude to ťažké uvidíme

14nunu10
4. aug 2016

Baby ja zas milujem ružovú,červenú,fialovu.....čo neznášam je zelenaaaa...bleee

monilik
4. aug 2016

Ja vyberám mena ktoré sú aj Slovenske aj medzinárodné 😉

majamat
Autor odpoveď zmazal