Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
moja dr mi dala vzdy knizku na prvej poradni v 11tt, a teraz tiez tak... idem 18.8. na poradnu, strasne sa ten cas vlecie :D
@nivea777 ja som bola 5/1tt a sestricka ma tiez odhovarala ze skoro ale odbit som sa nedala dr mi potvrdil aj vylucil mimomaternicove toho som sa hlavne bala a dalsiu kontrolu mam 9/1tt
@petuskaa12 gratulujem k dvojickam 🙂
@kormelia11 tak osobne mi je jedno kedy tam pojdem..len som uz zvedava ci je vsetko ok.. a radsej pockam nevh uz bije aj srdiecko..inak absolutne sa necitim tehotna..teda,ani neviem ako sa tehotna citi..okrem toho,ze ma bolia hrozne prsia..obcas ale fakt len obcas (musim zaklopat) mi je blbo trochu ale to prejde zachvilku
@nivea777 ja som prisla o lavu stranu vajecnik,vajcovod a strasne som sa bala mimomaternicoveho tehu preto som sla cim skor pre moj osobny lepsi pocit.ja som sa pri ostatnych tehotenstvach citila celkom dobre ale pri tomto sa na mna nalepili vsetky priznaky aj s nevolnostami
@petuskaa12 blahoželám k dvojickam, nech všetko dobre pokračuje 😉
Dievčatá čo pracujete... určite treba tehotenstvo oznámiť zamestnávateľovi písomne,vyplyva to zo zákonníka práce.
Dievcata dakujeem 🙂 v aprili som potratila na zaciatkom 4 mesiaca, tak som ostala trosku vykolajena, ze sa to hned tak podarilo a hned dvojicky 🙂 bude sranda, dvojnasobna
@petuskaa12 gratulujem ku dvojitej radosti 😎
@14nunu10
@majamat
@monilik
@asemilka
@kubinca baby ako casto ste chodili do poradne? neviem si ani predstavit,ze ako casto budem musiet chodit ku gyn.. nevravim ze sa mi nechce..len ma zaujima kolko krat cca.viem ze teraz pojdem do prvej 16.8 a potom mi hovorila ze v nejakom10-11 tt pridem zas.. a dalej? :P diky moc
@majamat aha dakujem teda.. lebo som si vsimla v tvojej knizke akosi vela datumov :D preto sa pytam.. a zvyknu sa tu na svk robit aj testy partnerov? nemyslim dna ale take tie testy kde zoberu nejaku vzorku a skumaju ci kombinacia mna a partnera nema nejake krizenie sa a ci nevzikne problem.. vies co myslim?