icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

majamat
Autor odpoveď zmazal
nivea777
4. aug 2016

@asemilka
@majamat ja som to citala na nete ze pisomne sa to ma a plus dolozit doklad o tom,ze som tehotna..aby ma oficialne brali ako tehotnu zamestankynu a z toho mi plynu aj prava a som chranena proti znizeniu mzdy a zlej praci.pri ustnom oznameni to nema pravoplatnost.. a preto mlcim

majamat
Autor odpoveď zmazal
hlasnicka
4. aug 2016

@majamat ja som bola v utorok u doktira tak mi knizku dali. Vtedy som koncila 10tyzden.

nivea777
4. aug 2016

@majamat ja som si do nosa kupila quixx,je to z morskej soli a mozu to aj tehotne..napr 24.8 idem zubarovi..mal mi tento rok davat nove keramicke zuby..neviem ci mi bude moct nieco robit teraz :(

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
asemilka
4. aug 2016

@nivea777 preto som to dala písomne hneď na začiatku vedieť.. A o pár týždňov som dolozila prednú stranu tehu knižky. Teraz čakám na tehu knižku a potom im to pošlem naraz

kubinca
4. aug 2016

moja dr mi dala vzdy knizku na prvej poradni v 11tt, a teraz tiez tak... idem 18.8. na poradnu, strasne sa ten cas vlecie :D

asemilka
4. aug 2016

@majamat podľa mňa je to o zvyku lekárov... Mnohí to do toho 12.tt berú, že sa môže stať všeličo, tak v podstate ako keby si ani tehu nebola..

majamat
4. aug 2016

@asemilka a paradox je, ze prave v tomto obdobi si treba davat pozor, napr. v praci.

asemilka
4. aug 2016

@majamat ved toto... Ja som si k dokladom vždy dala papierik, že som tehotná a kedy mám termín.. Ze keby dačo, kým nemám knižku

kormelia11
4. aug 2016

@nivea777 ja som bola 5/1tt a sestricka ma tiez odhovarala ze skoro ale odbit som sa nedala dr mi potvrdil aj vylucil mimomaternicove toho som sa hlavne bala a dalsiu kontrolu mam 9/1tt

kormelia11
4. aug 2016

@petuskaa12 gratulujem k dvojickam 🙂

nivea777
4. aug 2016

@kormelia11 tak osobne mi je jedno kedy tam pojdem..len som uz zvedava ci je vsetko ok.. a radsej pockam nevh uz bije aj srdiecko..inak absolutne sa necitim tehotna..teda,ani neviem ako sa tehotna citi..okrem toho,ze ma bolia hrozne prsia..obcas ale fakt len obcas (musim zaklopat) mi je blbo trochu ale to prejde zachvilku

kormelia11
4. aug 2016

@nivea777 ja som prisla o lavu stranu vajecnik,vajcovod a strasne som sa bala mimomaternicoveho tehu preto som sla cim skor pre moj osobny lepsi pocit.ja som sa pri ostatnych tehotenstvach citila celkom dobre ale pri tomto sa na mna nalepili vsetky priznaky aj s nevolnostami

monilik
4. aug 2016

@piussi mne normalne cez brucho.doky nemá vaginálny uzv

monilik
4. aug 2016

@petuskaa12 blahoželám k dvojickam, nech všetko dobre pokračuje 😉

monilik
4. aug 2016

Dievčatá čo pracujete... určite treba tehotenstvo oznámiť zamestnávateľovi písomne,vyplyva to zo zákonníka práce.

petuskaa12
4. aug 2016

Dievcata dakujeem 🙂 v aprili som potratila na zaciatkom 4 mesiaca, tak som ostala trosku vykolajena, ze sa to hned tak podarilo a hned dvojicky 🙂 bude sranda, dvojnasobna

14nunu10
4. aug 2016

@majamat to je riadne dlhá doba ale dockas sa mojka..

14nunu10
4. aug 2016

@petuskaa12 gratulujem ku dvojitej radosti 😎

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
4. aug 2016

@majamat musíme co ine nám ostáva

nivea777
4. aug 2016

@14nunu10
@majamat
@monilik
@asemilka
@kubinca baby ako casto ste chodili do poradne? neviem si ani predstavit,ze ako casto budem musiet chodit ku gyn.. nevravim ze sa mi nechce..len ma zaujima kolko krat cca.viem ze teraz pojdem do prvej 16.8 a potom mi hovorila ze v nejakom10-11 tt pridem zas.. a dalej? :P diky moc

majamat
Autor odpoveď zmazal
nivea777
4. aug 2016

@majamat aha dakujem teda.. lebo som si vsimla v tvojej knizke akosi vela datumov :D preto sa pytam.. a zvyknu sa tu na svk robit aj testy partnerov? nemyslim dna ale take tie testy kde zoberu nejaku vzorku a skumaju ci kombinacia mna a partnera nema nejake krizenie sa a ci nevzikne problem.. vies co myslim?

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
nivea777
4. aug 2016

@majamat dakujem za vysvetlenie.. lebo ja absolutne netusim ze co sa robi a kedy.. skupinu mam tusim AB ..naisto to neviem,zistia mi to na gyn alebo si to mam zistit z karty od obvodacky? ( inak,ja mam este stale detsku lekarku,do 25 ) :D a skriningy su co? resp. naco?