Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@majamat
@clovek123 ja som rada, že som doma na rodičovskej. Poobede ledva držím oči. Dnes sme poobede zalomili všetci traja plus pes, ktorého varujeme. Dokonca aj 6-ročná dcéra zaspala ako dojča. Pri minulom tehu som sa poobede zvykla zašiť v kancelárii a 10 min si zdriemnuť, inak by som nič neurobila. Ale to sa u nás dalo, lebo kancelária s guľou, nepriesvitné dvere a bola som tam sama a mala kresielko 🙂
Už mi väčšinou býva zle len poobede a navečer a nie celý deň. Po tri dni som každé poobedie maľovala kúpeľňu, tak ma to aspoň rozptýlilo. Dnes som si dala oddych a ešte upratať a môžeme sa sťahovať. To bude zábava 😝
Tie únavy sú pri tehotenstvách normálne a je super, keď sa im žena môže podvoliť. Tá PN-ka určite spraví dobre
Inak baby, dnes som dáka nepokojná. Všetci už máte potvrdené tehu, väčšina aj srdiečka, že začínam chytať paniku, že či mám všetko ok. Chcela som v pondelok volať gynekológovi, lebo konečne ordinuje po dovolenke, ale už vidím, že k nemu rovno nabehnem do čakárne. Budem už desiaty týždeň pomaly, tak je načase, aby sa na mňa niekto pozrel
@majamat tie stavy poznám,noc sa cez deň dospat nedá proste ..a po spánku doobeda sa človek horšie cíti ako keď nespal ....Ja už tiež lezim v posteli som taaak unavená ulietana dnes sme tiež boli celý deň u mamy lebo tiež nešla elektrina a veru stále na nohách,chýba človeku ľahnúť si trošku vystriet sa aj na 10-15 min ...
@14nunu10 no lebo test som si robila v nedeľu pred 2 týždňami a v pondelok som zistila, že dr. má dovolenku od toho pondelka týždne. Nechcem ísť k inému doktorovi, ak to nie je nevyhnutné, tak som musela len čakať. Od pondelka je v práci, tak tam plánujem skočiť. Ale viem, že to tam bude masaker, kopec žien určite tiež čakalo, kým sa vráti
@majamat no mne čakanie nevadí. Keďže deti zrejme postráži mama, budem sa cítiť ako v na dovolenke. Pokoj, knižka, chvíľku ma nikto nepotrebuje Musím doladiť s mamou stráženie a podľa toho pôjdem buď v pondelok alebo utorok. Objednávať sa nemusím na prvý raz, potom mi už bude dávať termíny
@clovek123 na migrénu môžeš paralen. Viem, že je to slabé, mne na bolesť hlavy nezaberá, takže si ho ani nedávam...
Pri predchádzajúcich tehu ti tiež bolo takto zle? Mne totiž veľmi podobne s malými odchýlkami, ale vždy to v 12-13tt prešlo bez stopy, tak verím, že aj tentokrát to tak bude a tie 3 týždne už nejako prežijem. Našťastie nevraciam, len mi chodia také vlny kedy sa cítim veľmi zle s takým, že celkom ok od obeda až kým nejdem spať
Neviete mi povedať čo stojí zistenie pohlavia z krvi? Dal si to niekto už robiť v predchádzajúcom tehu?
Baby človek sa teší ze konečne chladnejšie keď prší a ono idem zase celý deň prespať....no nenavyberame si ..
@14nunu10 neviem,cim to je.. v praci si dam normalne obed a v pohodicke,povacsinou.. ale ked si po praci nieco dam tak mi dost casto je tak blbo... vcera som sa trochu najedla ked som cakala na draheho vmeste a isli sme do obchodu.. no v obchode som musela utekat na wc lebo mi prislo tak blbo,ze som myslela..ze budem zvracat..mne aj pred tehotenstvom byvalo dost casto zle od zaludka :( ale na vysetreniach mi nic nezistili

@majamat Ved uz od pondelka budem doma na PN