icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

clovek123
5. aug 2016

@majamat Ved uz od pondelka budem doma na PN

majamat
Autor odpoveď zmazal
castor
5. aug 2016

@majamat
@clovek123 ja som rada, že som doma na rodičovskej. Poobede ledva držím oči. Dnes sme poobede zalomili všetci traja plus pes, ktorého varujeme. Dokonca aj 6-ročná dcéra zaspala ako dojča. Pri minulom tehu som sa poobede zvykla zašiť v kancelárii a 10 min si zdriemnuť, inak by som nič neurobila. Ale to sa u nás dalo, lebo kancelária s guľou, nepriesvitné dvere a bola som tam sama a mala kresielko 🙂
Už mi väčšinou býva zle len poobede a navečer a nie celý deň. Po tri dni som každé poobedie maľovala kúpeľňu, tak ma to aspoň rozptýlilo. Dnes som si dala oddych a ešte upratať a môžeme sa sťahovať. To bude zábava 😝
Tie únavy sú pri tehotenstvách normálne a je super, keď sa im žena môže podvoliť. Tá PN-ka určite spraví dobre

castor
5. aug 2016

Inak baby, dnes som dáka nepokojná. Všetci už máte potvrdené tehu, väčšina aj srdiečka, že začínam chytať paniku, že či mám všetko ok. Chcela som v pondelok volať gynekológovi, lebo konečne ordinuje po dovolenke, ale už vidím, že k nemu rovno nabehnem do čakárne. Budem už desiaty týždeň pomaly, tak je načase, aby sa na mňa niekto pozrel

14nunu10
5. aug 2016

@castor a to prečo ideš takto neskoro? Niečo mi ušlo?

14nunu10
5. aug 2016

@majamat tie stavy poznám,noc sa cez deň dospat nedá proste ..a po spánku doobeda sa človek horšie cíti ako keď nespal ....Ja už tiež lezim v posteli som taaak unavená ulietana dnes sme tiež boli celý deň u mamy lebo tiež nešla elektrina a veru stále na nohách,chýba človeku ľahnúť si trošku vystriet sa aj na 10-15 min ...

nivea777
5. aug 2016

@castor ja som napr este ani nebola u lekara..az 7tt +4 idem,tak na objednala

castor
5. aug 2016

@14nunu10 no lebo test som si robila v nedeľu pred 2 týždňami a v pondelok som zistila, že dr. má dovolenku od toho pondelka týždne. Nechcem ísť k inému doktorovi, ak to nie je nevyhnutné, tak som musela len čakať. Od pondelka je v práci, tak tam plánujem skočiť. Ale viem, že to tam bude masaker, kopec žien určite tiež čakalo, kým sa vráti

castor
5. aug 2016

@nivea777 mňa minulé tehu tiež objednali 7tt+4, vraj skôr to nemá zmysel. mám sa chovať ako tehotná a potom pozrú sonom aj srdiečko. Hneď bolo vidno ako bije, tak som mala všetko v jednom a myslím, že rovno aj knižku som dostala. Takže to je normálne.

majamat
Autor odpoveď zmazal
clovek123
5. aug 2016

@castor dufam ja som normalne mala taku migrenu ze som celu noc prevracala rano unavena ako pes ja vraciam celodenne

castor
5. aug 2016

@majamat no mne čakanie nevadí. Keďže deti zrejme postráži mama, budem sa cítiť ako v na dovolenke. Pokoj, knižka, chvíľku ma nikto nepotrebuje Musím doladiť s mamou stráženie a podľa toho pôjdem buď v pondelok alebo utorok. Objednávať sa nemusím na prvý raz, potom mi už bude dávať termíny

castor
5. aug 2016

@clovek123 na migrénu môžeš paralen. Viem, že je to slabé, mne na bolesť hlavy nezaberá, takže si ho ani nedávam...
Pri predchádzajúcich tehu ti tiež bolo takto zle? Mne totiž veľmi podobne s malými odchýlkami, ale vždy to v 12-13tt prešlo bez stopy, tak verím, že aj tentokrát to tak bude a tie 3 týždne už nejako prežijem. Našťastie nevraciam, len mi chodia také vlny kedy sa cítim veľmi zle s takým, že celkom ok od obeda až kým nejdem spať

14nunu10
6. aug 2016

@castor jaj no to áno,a u vás sa nedá objednať na určitú hodinu?

lelec
6. aug 2016

Neviete mi povedať čo stojí zistenie pohlavia z krvi? Dal si to niekto už robiť v predchádzajúcom tehu?

castor
6. aug 2016

@14nunu10 určite sa dá, ale doteraz som to nevyužila. Mohla by som zavolať a opýtať sa kedy mám prísť, ale už asi nevydržím a rovno nabehnem. V bežné dni sa nečaká dlho, tak polhoďka. Tehotné si potom aj tak objednáva na konkrétny čas.

14nunu10
6. aug 2016

@lelec je to trisomy test a stojí okolo 350 eur

14nunu10
6. aug 2016

@castor aha no tak to áno prvýkrát si trochen pockas a potom ta uz do poradne budú objednávať ..aj ja by som nabehla 😁

majamat
Autor odpoveď zmazal
clovek123
6. aug 2016

@castor mala som3 tehu ale ani jedno som takto zle nebola. Vzdy som len vracala

monilik
6. aug 2016

@castor aj ja sa chystám v pondelok na krv.doky mal tiež dva týždne dovolenku.obavam sa že tam bude plna čakáreň...

14nunu10
6. aug 2016

Baby človek sa teší ze konečne chladnejšie keď prší a ono idem zase celý deň prespať....no nenavyberame si ..

nivea777
6. aug 2016

ja travim dnesny den takto
@14nunu10

14nunu10
6. aug 2016

@nivea777 nebodaj si šla na huby? 😯😁a u vás neleje??

lelec
6. aug 2016

@14nunu10 dakujem

nivea777
6. aug 2016

@14nunu10 fuka ale neprsi.trochu svieti slniecko

14nunu10
6. aug 2016

@nivea777 a to ako toto ...U nás celú noc a celý deň ...

nivea777
6. aug 2016

@14nunu10 prsalo od nejakej 23 do rana... isli sme az okolo 11 z domu,nasli sme plne kosiky :D trochu sme sa presli..mne to nezaskodi,aspon sme boli na cerstvom vzduchu..len ako som sa najedla tak mi je zle :( a to som jedla len 1/4 bagety

14nunu10
6. aug 2016

@nivea777 no to krásne ,je ich tedda požehnane dobre sa zbierajú 🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄no a keď ti je zle nezjedla si toho malo ? Mne býva iba vtedy blbo...

nivea777
6. aug 2016

@14nunu10 neviem,cim to je.. v praci si dam normalne obed a v pohodicke,povacsinou.. ale ked si po praci nieco dam tak mi dost casto je tak blbo... vcera som sa trochu najedla ked som cakala na draheho vmeste a isli sme do obchodu.. no v obchode som musela utekat na wc lebo mi prislo tak blbo,ze som myslela..ze budem zvracat..mne aj pred tehotenstvom byvalo dost casto zle od zaludka :( ale na vysetreniach mi nic nezistili