icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

14nunu10
7. aug 2016

@majamat čo porábaš?

majamat
Autor odpoveď zmazal
nivea777
7. aug 2016

jaj baby nezavidim vam..mat doma deti,este sa starat o domacnost a pritom este zvladat tehotenstvo..mne je zatial dobre..bez povinnosti..pridem domov mozem lenosit

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
7. aug 2016

@majamat osprchovala som sa deti sa pokupali,a tiež susiak s pradlom len odlozim z balkóna a skladať budem asi zajtra ...čakám drahého z roboty príde o pol siedmej ..lezim na gauči v zupane prikryta dekou a tukam do mobilu ..

14nunu10
7. aug 2016

@nivea777 no je to náročnejšie ale tiež krásne,chvalabohu ze mi nebýva zle,lebo to by som doma asi nič neurobila 😕a tiež dobre ze som na PN lebo v robote makacka a po príchode domov druhá šichta v domácnosti a okolo deti

14nunu10
7. aug 2016

@majamat
@nivea777 moja malá ma tiež skoro 5.5 roka a momentálne sa prezlieka do šiat a krúti sa mi tu ..😁😁

14nunu10
7. aug 2016

Nieže skoro ale už ma 5.5 roka 😯

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
7. aug 2016

@majamat princess ako vysita 😁😁😁

nivea777
7. aug 2016

@14nunu10 a kde pracujes? si na rizikovom ci? ja rozmyslam,ze prestanem robit nadcasy tolko.. aj tak,spravim 30 hodin nadcasu a vyplatu mam ani nie 500€..chodim unavena a potom mi je zle..nestoja mi peniaze zato aby mi bolo zle a hlavne babu

14nunu10
7. aug 2016

@nivea777 som instrumentarka na chir.oper.salach a stále na nohách,denne aj 8 operácii..preto mi lepšie doma ale aj tak keďže to bude piata sekcia som na rizikovom..a tie nadcasy ani nevrav ja mám ešte 170 hodín a neviem čo s nimi preplatiť ich nechcú ..

nivea777
7. aug 2016

@14nunu10 to sa da 5 sekcii? ja som niekde pocula ze max 3,aj to sa neodporuca..ale kedze ty si zivy priklad tak asi som mala mylne info..ja nastastie sedim v kancli za pc..ale aj ten cas tam sediet..od 6 do pol 6 mam dost..

14nunu10
7. aug 2016

@nivea777 no máš to dosť ..rit by mi odpadla 😁ale zase ani frmol a stresy nie su dobre...No tri sa stále odporúčajú,ale zakázať doslovne ti nemôžu,samozrejme že pri štvrtom dieťati a aj teraz budem podpisovať papier ze na vlastnú zodpovednosť
.Ale keby som to nemala schválené piatimi dr tak by som tak neriskovala ..mám sa rada 😎😁

nivea777
7. aug 2016

@14nunu10 a dobre som zachytila,ze si neotehotnela prirodzenou cestou? kolko vas to vyslo?

14nunu10
7. aug 2016

@nivea777 no po štvrtej sekcii som súhlasila so sterilizaciou čo jJa krava som stokrát olutovala ..Ale tak kto vedel ..už by som si podviazanie vaječníkov nikdy nikdy nedala hoc by som mala aj 10 sekcii..a vyšlo nám to na prvý šup a stalo nás to všetko 3000 eur..preto sa tento rok ani dovolenka pri mori nekoná,ale nevadí toto babo je aj bude výnimočne takže je prednejšie 😎

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
7. aug 2016

@majamat 33 budem mať v októbri 🙊

14nunu10
7. aug 2016

@majamat kvôli tomu ze v živote sa kadečo stáva,a potom keď príde v rodine zvrat ako smrť dieťaťa,dnes sa kadečo stáva,alebo smrť manžela a nový partner a zatuzite po dieťati a nedá sa ...a nie každý má chuť a toolko peňazí na umelé oplodnenie ..preto

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
7. aug 2016

@majamat ricco brano ecco 2015

majamat
7. aug 2016

@14nunu10 ty si este mlada, tak v pohode. ja som mala prve v 34r. potom som zacala robit. bola som po materskej ako Alenka v risi divov. bolo mi to v praci po tych 3r take cudzie. ked uz som sa zabehla, nechcela som z toho kola hned vypadnut a peniaze sa hodia.

14nunu10
7. aug 2016

@majamat nechcem už písať tam pri tej babe,aby sme jej nezavadzali keď chce ona všetko nové kupovať nech kupuje 😁😁😁

14nunu10
7. aug 2016

@majamat a to by si si dala podvaz??? Neblazni pár rokov vydrzite s ochranou a potom už príde menopauza

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
7. aug 2016

@majamat ja ťažko zvažujem ten kozienkovy ľahká údržba,stylovy...nebude zacapkany od dažďa alebo pokrmu ..

14nunu10
7. aug 2016

Takéto niečo ...To som len narýchlo nasla ale videla som aj krásne bielocierne ...a iné typy ..

14nunu10
7. aug 2016

@majamat krátku konštrukciu? Neviem chcelo by to vidieť naživo jednoznačne ..

majamat
Autor odpoveď zmazal